• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Selam kuzular benim tedavim iptal yine🤦🏼‍♀️ Transferim ocağa kaldı 🥲 bana bu belirtileri yapan progestan iğne değilmiş bu arada, enfeksiyon çıktı bende 😷 dolayısıyla antibiyotik verdiler ve tedavi de iptal oldu. Yarında sürüntü testimin sonucu çıkacak ama doktor yapılan tahliller neticesinde covid olmadığını sadece enfeksiyon olduğunu söyledi😔 hayırlısı olsun bakalım bir ay daha beklememiz gerekiyormuş, bekleriz 🥲

Selam kuzular benim tedavim iptal yine🤦🏼‍♀️ Transferim ocağa kaldı 🥲 bana bu belirtileri yapan progestan iğne değilmiş bu arada, enfeksiyon çıktı bende 😷 dolayısıyla antibiyotik verdiler ve tedavi de iptal oldu. Yarında sürüntü testimin sonucu çıkacak ama doktor yapılan tahliller neticesinde covid olmadığını sadece enfeksiyon olduğunu söyledi😔 hayırlısı olsun bakalım bir ay daha beklememiz gerekiyormuş, bekleriz 🥲
Hayirlisi olsun canim gec olsun guc olmasin inslalah enfeksiyon nerde varmis rahimdemi

Ay canım, üzüldüm. Hayırlısıyla, sağlıkla olursun inşallah Ocakta. İyi ki transfer öncesi çıkmış sonrasında çıksaydı çok zor olurdu, nerdeymiş peki enfeksiyon doktor bir şey söyledi mi? Yoksa sadece kanında mı? Çok geçmiş olsun

Canım çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin transfer öncesi olması senin icjn daha iyi transfer olunca daha kötü gecriridin. Ocak ayında insallah her şey yolunda ilerler 🙏🏻💕

Ay canım, üzüldüm. Hayırlısıyla, sağlıkla olursun inşallah Ocakta. İyi ki transfer öncesi çıkmış sonrasında çıksaydı çok zor olurdu, nerdeymiş peki enfeksiyon doktor bir şey söyledi mi? Yoksa sadece kanında mı? Çok geçmiş olsun
Sağol canım evet haklısın işte her şerde bir hayır var 🤦🏼‍♀️ Rabbim hayırlısını nasip etsin hakkımızda 🤲🏻 Yok canım kanımda çıktı enfeksiyon afedersin dışkımda da mikrop çıktı 😞

Kesin zamlanir benim evde uzak sordum bi bakicak burda onerdigi doktor vs soyledi birde her zmaan mesaj atabilirsin ialclari ben yonelndirirm dedi 16.haftaya kadar igne devem edecek esteofemde kalp atisini duyunca birikicaz dedi😊😊
Allah razı olsun ya maşallah hiç yapmacık değil gerçekten çok iyi bir insan dr'umuz. Diğer merkezleri görmüyor musun? Pozitifi görünce hemen salliyorlar. Sonuçta ilaç takibini falan yapmak zorunda değil ama yapıyor. Helal olsun 😊

Ay canım ya aynı benim gibi oldun. hakkimizda hayırlısı böyleymiş ne diyelim 😞

amin inş. canım benim Rabbim hakkımda hayırlısnı nasip etsin . cansın sen Allah razı olsun.
burda yazdıklarınızı okurken hem üzülüyorum hem seviniyorum hem ağlıyorum aile gibi olduk. cümlenizden Allah razı olsun.
Bilmukabele tosbişim hepimiz aynı güzel duygular içerisindeyiz ♥️

Sağol canım evet haklısın işte her şerde bir hayır var 🤦🏼‍♀️ Rabbim hayırlısını nasip etsin hakkımızda 🤲🏻 Yok canım kanımda çıktı enfeksiyon afedersin dışkımda da mikrop çıktı 😞
Amin canım. Ayy çok çok geçmiş olsun beterinden korusun Allah😔 yine de Allah korumuş diyelim. Antibiyotiklerin bitince bol bol yoğurt, kefir ye. O tarz antibiyotikler bağırsak düzenini de bozabiliyor.

Yanlış anlamazsan aft için bı tavsiye verebilirim. Arkadaşımın eşinde olmuştu gecmiyordu ilaçla falan da. Doktor ona birkaç tane sigara iç geçer dedi ve geçti gercekten. Eğer çok zorlanirsan öyle içine falan çekmeden biraz dumanı ağzında tut bırak.
Sigaraya bak sen. O kadar zaralı ki aft bile dayanamıyor 😝 ben de covid olunca içsem virüsler ölür mü acaba diye düşünmedim değil 😂😂😂

Ne enfeksiyonu çıktı canım

Back