• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Valla hem kendım için hem karsımdaki kişi için butun tedbirleri alıyorum inşallah atlatalım su virusu geldiği gibi gitsin ülkemizden🤲
Kocalar hep dışarda. Onlardan uzak durmak lazım. Ben de hastalandım diye şükrediyorum. Bugün prof açıklama yaptı. 6 ay antikor vücutta kalıyormuş. Yani yeniden bulaşsa bile sıkıntısız atlatabilirim Allah'ın dilemesiyle. Kafam rahat olucak en azından transfer sürecinde.

Allah razı olsun kardeşim geçen gün eski yazılara döndüm duygulandım gerçekten. Nerelerdeydik nerelere geldik 😊 aylık 550 tl o zaman. Ocakta zamlanır da şimdi 🤓
Kesin zamlanir benim evde uzak sordum bi bakicak burda onerdigi doktor vs soyledi birde her zmaan mesaj atabilirsin ialclari ben yonelndirirm dedi 16.haftaya kadar igne devem edecek esteofemde kalp atisini duyunca birikicaz dedi😊😊

O kadar mutlu olurum ki, hepimize öyle güzel müjde olur ki 😍 Inşaallah da vardır birşeyler ♥️
amin inş. canım benim Rabbim hakkımda hayırlısnı nasip etsin . cansın sen Allah razı olsun.
burda yazdıklarınızı okurken hem üzülüyorum hem seviniyorum hem ağlıyorum aile gibi olduk. cümlenizden Allah razı olsun.

Inanin kendime dua ederken her zmaan aklimdasiniz Rabbim dileyen isteyen herkesin kucaklarini bos birakmasin hayirli saglikli azalarindan eksiksiz evlatlar nasip etsin guzelce sıkıntısız gebelik geçirelim insallah😊
Canım hayirlsii olsun sağlıkla kucağına almak nasip olsun 🙏🏻 💕

Kız bütün ağzımın içi, damaklarım, diş etlerim, dilim her yerim. Hala diş etlerimde biraz var ama çok şükür bir seyler yiyebiliyom şu an.
Yanlış anlamazsan aft için bı tavsiye verebilirim. Arkadaşımın eşinde olmuştu gecmiyordu ilaçla falan da. Doktor ona birkaç tane sigara iç geçer dedi ve geçti gercekten. Eğer çok zorlanirsan öyle içine falan çekmeden biraz dumanı ağzında tut bırak.

Kocalar hep dışarda. Onlardan uzak durmak lazım. Ben de hastalandım diye şükrediyorum. Bugün prof açıklama yaptı. 6 ay antikor vücutta kalıyormuş. Yani yeniden bulaşsa bile sıkıntısız atlatabilirim Allah'ın dilemesiyle. Kafam rahat olucak en azından transfer sürecinde.
Aynen canım antıkor olunca vucutta gelmıyomuş en azından transferde kafan rahat olur boyle insan hop oturup hop kalkıyo

Back