• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

bence sen Kibristasin ve surekli basin agriyor :KK70: :KK70: niye ben seni surekli karistiyorum.. kusura bakma :) Tr ye gore memnun kaldin mi oranin sisteminden? nasildi
Hehe öyle olsun fark etmez🤣🤣 türkiyede hic yaptirmadin canim ama sizlerden duydugum gördügüm kadariyla orda cok daha farkli tedaviler var ve daha güzel ilgileniyorlar

Hadi bakalim ya sen sonucta tedaviye basladin basladiginizdaki fiyattan devam edersin zamla degil bence yani bi zahmet 😎😎
Yok ya ocağa sarkma olursa fiyatlar geçerli değil dediler. Benim ödeyecek bi dondurmam kaldı. Onu da transferle veririz dedik ama kısmet olmadı. Şimdi gitsin ödesin valla.

Evet kanaman olurdu Allah korusun. Korkma ya bi sürü ilaç kullanıyosun orda dursun diye. Öyle durduk yere bişey olmaz. Benim kalbi durduğu halde düşmedi düşün yani. Kullandığımız ilaçlara bak. Kürtaj olmak zorunda kaldım. hiç ne kanama ne sökülme.
İyi ki varsın canım, herkesi toparlıyorsun😘

Selam arkadaşım umarım pozitifi görürsün
bende 5. Gün embriyosu transferi oldum
5. Gün silik çizgi gördüm ama çok çok silikti
Çıkmazsa da hiç kendini üzme derim 🤗
Beta ise 7. Gün 37, bugün yani 9. Gün 154 çıktı
inş arkadaşııımm erken gebelik testi ile mi yoksa normal kaset testle mi? ;)

Yok ya ocağa sarkma olursa fiyatlar geçerli değil dediler. Benim ödeyecek bi dondurmam kaldı. Onu da transferle veririz dedik ama kısmet olmadı. Şimdi gitsin ödesin valla.
Yok artik nolacak sanki ocaga sarksa sen zaten baslamissin opu olmussun bi aksaklik cikmis yeni baslayanalra yeni fiyat tan yapmalari lazim ama iste demekki oyle degilmis

Cok rahatlattin beni suan Alalh razi olsun benimde oyle bi 6.gun yaptim bi 8 cok bekirginlesmedi bende endise ettim henuz kan vermedim ama pazartesi vericem Insallah 😊😊
Cidden canım rahatla bence de ben okadar çok stres yaptım ki çok iyi anlıyorum seni 🤗
Daha önde kimyasal geçmişim var o yüzden çok temkinliyim böyle renklerde benimle oynayınca çok korktum ama hiç alakası yokmuş
Hatta asıl bomba 7. Gün bide miratech marka test yaptım 2. Çizgi cıkmadı bile onu da yüklüyorum hayalet gibi 😂

Eklentiler

• B99DB186-B6D9-4AC0-BB1A-01CCCF0BA7E6.png
    B99DB186-B6D9-4AC0-BB1A-01CCCF0BA7E6.png
    445,4 KB · Görüntüleme: 34
Cidden canım rahatla bence de ben okadar çok stres yaptım ki çok iyi anlıyorum seni 🤗
Daha önde kimyasal geçmişim var o yüzden çok temkinliyim böyle renklerde benimle oynayınca çok korktum ama hiç alakası yokmuş
Hatta asıl bomba 7. Gün bide miratech marka test yaptım 2. Çizgi cıkmadı bile onu da yüklüyorum hayalet gibi 😂
Digerlri hangi marka canım. Hayirlsii olsun bu arada 🙏🏻💕

Aa evet hayalet otesi cikmis 😊😊cok iyi oldu canim soyledigin inanki bende dusunuyordum cok sagol sen simdi kacinci gunundesin peki

Bence de yok Ben de yanlis anlamis olabilirim seni.kötü niyetinin olmadigini anladigimi da bir kere daha söylüyorum. Yani ama haline sükret falan demen de üzdü. Belki o an fazla alingandim onu da bilmiyorum. Isin özü bunla ilgili sakaya hacet yok

.gene söylüyorum bazen insanlar kendinden daha kötü durumda olanı görünce şükreder ya!!! kendini daha iyi hisseder sen kendini iyi hisset die yazdım.ama nerden bakarsan ordan görürsün.alınganlığının faturasını bana kesme! Bende laylaylom zaman geçirmiyorum ama moral olsun die sohbetiniz vr die yazdım.ama senin yaptığın daha büyük bir ayıp.

Hehe öyle olsun fark etmez🤣🤣 türkiyede hic yaptirmadin canim ama sizlerden duydugum gördügüm kadariyla orda cok daha farkli tedaviler var ve daha güzel ilgileniyorlar
ben ikisini de denedim. iki tarafinda arti ve eksileri var.. en buyuk artisi da ucreti :) Tr buralara gore IVF cokk hesapli. nasip olduktan sonra fizanda yaptirsak ta olur 😅 benim en memnun kaldigim kisim kendi evimde yaptirmak oldu. bakalim zaman neler gosterecek..

Çok şükür ama bugün yanlış birşeyler yaptım, şuan oturdum kara kara düşünüyorum inşallah birşey olmamıştır. Hafif ağrım var, birşey olsa kanamam olurdu di mi😔
Bende yaptım o yanlısı iki gün yattım ağrıyla kanaman yoksa korkma ama tabi tekrarlama yoracak hareketleri

Back