- 26 Ekim 2020
- 1.489
- 1.476
- 63
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #1.541
hoşgeldin tedavin hayırlısı olsun. umarım herşey gönlünce olurMerhabalar aranıza yeni katıldım. Ilk tüp bebek tedavime dün başladım. Ohss olmazsam taze transfer yapilacagini söyledi dr'um o yüzden bu gruba girebilirim sanırsam
Teşekkür ederim sizinde inşallah.. Sonucu güzel olsunHoşgeldinhayırlı olsun tedavin
Hayırlı olsun. Güzel haberlerini alırız umarım senin deMerhabalar aranıza yeni katıldım. Ilk tüp bebek tedavime dün başladım. Ohss olmazsam taze transfer yapilacagini söyledi dr'um o yüzden bu gruba girebilirim sanırsam
Ankara memoriali inceliyorum da..doktoru da inceledim instagramdan Aygül demirol baya ünlüymus memoriallerin laboratuvarları hep aynimidir acaba..standartmidirBenden 17 yumurta toplandı 15 i döllendi 7 si 5. Güne 2 tanesi 6. Günde blast oldu. Toplam 9 tanesi blast. Şişliyi çok araştırdım aynı zamanda bahceciyide. Ön görüşme için ikisinede gidecektim önce şişli nasip oldu ve orada kaldım daha gerek duymadım ön görüşme için bile. Bence yaşla ilgilidir dediğiniz şey sonuçta yumurta kalitesi yaşla beraber düşüyor. Dondurulmuş yoksa bahcecide, dediğiniz gibi yapabilirsiniz yaza
Teşekkür ederim inşallah hepimizjn hakkında hayırlısı olsunhoşgeldin tedavin hayırlısı olsun. umarım herşey gönlünce olur
Teşekkür ederim aminnnn bu gruptaki herkesden güzel haberler gelsin inşallahHayırlı olsun. Güzel haberlerini alırız umarım senin de
Hayirli olsun guzel haberlerini bekliyoruz insallahMerhabalar aranıza yeni katıldım. Ilk tüp bebek tedavime dün başladım. Ohss olmazsam taze transfer yapilacagini söyledi dr'um o yüzden bu gruba girebilirim sanırsam
İnşallah sizler hangi asamadasinizHayirli olsun guzel haberlerini bekliyoruz insallah
benim 2.transferim 5 kasım da olacak Allahın izniyle. gün geçtikçe heyecan daha da artıyorİnşallah sizler hangi asamadasiniz
Benim transferimin 7. Gunu beklemedeyim test icinİnşallah sizler hangi asamadasiniz
Benim de 2. Transferim olacak. Dondurulmuş embriyo. Reglm bugün başladı yarın kontrole gideceğim, yeni ilaçlar ve tarih belli olacakİnşallah sizler hangi asamadasiniz
Az kaldı, umarım en güzel pozitifi görürsünBenim transferimin 7. Gunu beklemedeyim test icin
Umarım güzel sonuç alacaksınbenim 2.transferim 5 kasım da olacak Allahın izniyle. gün geçtikçe heyecan daha da artıyor
evet cnm 5.gün dondurulmuş embriyo. hepimiz için rabbim hayırlısını versin inş.Ayy hadi inşallah bu defa tutardondurulmuş ebriyo mu?
Gecen arkadasın 3bc tuttu yani kotu kalite. C olması kotu kalite bir emb oldgnu gosterıyo. Aynen dediğin gbi tutacagı varsa iyi kotu farketmıyo tutuyo, bazende iyi olan emb tutmuyo. Nasip işi bu kısmetÇok iyi kaliteler tutmazken ortalar oluyor ben iyi dedilerse iyidir deyip düşünmeyi bıraktım
Hakkinizda hayırlısı olsun inşallahhh bu kez tutarBenim de 2. Transferim olacak. Dondurulmuş embriyo. Reglm bugün başladı yarın kontrole gideceğim, yeni ilaçlar ve tarih belli olacak
allah razı olsun . yüreğime su serptin . çok çok sagolUmarım güzel sonuç alacaksındualarim seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?