• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

5. Gun embrıyosu 48 saat içinde tutunmaya başlıyo sonraki 2 3 gun devam edıyomuş 6. 7. Gunde genel olarak kana gecıyo 8. Gunde kesın kana gecıyo
Evet canım doktorumda 8.gun kan vermemi söyledi. 7. Gün evde test yapmayı düşünüyorum

Valla kalp atısını duysam ben o zaman biraz rahatlıcam da en azından embroyodan cıkıp bebek oluyo bi o an olsada😅 kacıncı haftada kalp atısı oluyo ya onu da bılmıyorum. Biz kaç haftalık hamıleymişiz onu sordun mu kuzum doktra?
Gebelik haftasının neye göre hesaplandığını sordum. Ultrason görüntüsüne göre hesaplicaz dedi. Son adete göre hesaplandığında usg görüntüsüyle arasında fark oluyormuş.

Gebelik haftasının neye göre hesaplandığını sordum. Ultrason görüntüsüne göre hesaplicaz dedi. Son adete göre hesaplandığında usg görüntüsüyle arasında fark oluyormuş.
Bencede mantıklı cunku 5. Gun emb daha farklı 3. Gun daha gerıde oluyo. Ayrıca bazı embrıyolar daha küçük oluyo uymuyo son adete gore falan. Bu arada cabuk gelışen emvrıyolar erkek oluyo dıye duydum ne kadar dgru bılemem😂

Back