• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Canim nasil gidiyor kacinci gunundesin😊😊
Canım 3. Gün bugün. Arada hafif kasık ağrısı oluyor ama ilaçlardan mi bilmiyorjm. Birde aşırı uykum geliyor oda progestan da diye düşünüyorum 😁 sende var mı belirti canım

Evt idrarda gordum ama daha net birsey yok kan pazartesi vericem 2 gune idrar yapiyorum hafif koyulasma var ama oyle kopkoyuda degil bakalim😊😊
Canım ben son test yaptrmadan son 3 gun yerleşme kanaması olmadı diye deli gbi agladım salaklığım benım😂 olmadı diye dusundum.. gıttım test yaptrdım pozitifi gordum. Zaten idrarda gorduysen kanda baya baya vardır cunku ilk kana gecıyo sonra idrara

Guzel degıl mi gunune gore? Bence cok buyuk olmasınıda isteme haftasına uygun olsun normalden buyuk olursada anomali oluyo Allah korusun.. bence cok normal degerın 4. Haftadayız sonucta gebelığın
Araştırdım şimdi 4.haftada 3-5 mm oluyormuş günde 1-2 mm büyüyormuş. Yarın baktırcam en az 5 mm olduysa tamam diyecem kese.

Canım 3. Gün bugün. Arada hafif kasık ağrısı oluyor ama ilaçlardan mi bilmiyorjm. Birde aşırı uykum geliyor oda progestan da diye düşünüyorum 😁 sende var mı belirti canım
Aynen ilac etkileri oluyo canim benim 9.gun idrarda gordum cok cukur silikde olsa 2.cizgimi bakalim inslalah pazartesu vericem bende bugun hafif bi lekelenmem oldu pembe kahve arasi arada da kasiklarim adet agrisi gibi agriyo🙂🙂

Canım ben son test yaptrmadan son 3 gun yerleşme kanaması olmadı diye deli gbi agladım salaklığım benım😂 olmadı diye dusundum.. gıttım test yaptrdım pozitifi gordum. Zaten idrarda gorduysen kanda baya baya vardır cunku ilk kana gecıyo sonra idrara
Inslalah canim artik pazartesi veririm kanimi😊😊

Benm ilk transferim 7 eylul 17 eylulde negatif kan sonucum 25 eylulde ameliyat oldum laparoskopi ve histeroskopi tek tupum alindi digeride tıkalı sonrasinda 1 ay ilac tedavim oldu sonraki adetimde rahim kalinlasmadi yani ilk transferin ustunden 3 adet donemi gecirdim
Anladım çok geçmiş olsun bende de çikolata kisti var şuan ilk deneme negatifti 1 ay ara verdim ama bu süreçte sürekli leke geldi yeniden regl olcam bi kaç güne ben de sonrasında dondurulmus embriyo için transfere gidicem

Tmm canim
Ya iste herseye takiliyoz yani 6. Gun yaptığımdan daha koyu ama oyle cokda degil o yuzden korktum daha da yapmam pazartesi insallah kan vericem😊
Bacım olacağın önüne geçilmiyor ben kaderime teslim oldum ne yapayım dünyanın sonu değil ya. Olmazsa yine deneriz.

Anladım çok geçmiş olsun bende de çikolata kisti var şuan ilk deneme negatifti 1 ay ara verdim ama bu süreçte sürekli leke geldi yeniden regl olcam bi kaç güne ben de sonrasında dondurulmus embriyo için transfere gidicem
Benm eltiminde cok buyuk cikolata kisti vardi su an 4. Cocuguna hamile doktor sezeryanda aliriz kistide demis

Bacım olacağın önüne geçilmiyor ben kaderime teslim oldum ne yapayım dünyanın sonu değil ya. Olmazsa yine deneriz.
Oyle tabiki orasi ne yaparsaj yapalim kaderin knune gecemeyiz elimizde olan tek sey herseyi yapip Rabbime tevekkül ☺inslalah seninkide guzelce katlanir ikizlerimiz olur hayirlisiyla😊😊

Isteyecek yine muhtemelen. Hayırlısı olsun yatıp 12.haftaya kadar uyumak istiyorum 😂
Valla kalp atısını duysam ben o zaman biraz rahatlıcam da en azından embroyodan cıkıp bebek oluyo bi o an olsada😅 kacıncı haftada kalp atısı oluyo ya onu da bılmıyorum. Biz kaç haftalık hamıleymişiz onu sordun mu kuzum doktra?

Back