- 30 Nisan 2018
- 740
- 1.412
- 63
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #1.501
aynen canım oradan anlaılıyor zaten onlar zaten genelde hareketli olanları seçiyorBizim erkek faktörüydü. Dün eşimden örneği tesa yöntemiyle aldılar. Dr.'u 2 tüp sperm aldıklarını ve hareketli olduğunu söyledi eşime. 5. Güne gitmeleri de erkeğe bağlıymış ya, gider diye umut ediyorum. Çünkü epey kaliteli. Hareketin tüp bebekte anlamı yoktur ki diye düşünüyordum ama demek ki kalitesi ordan anlaşılıyor
pembiş sana bişey soracagım . sperm sayıları cok az olunca da bazen tese öneriyorlar.aynen canım oradan anlaılıyor zaten onlar zaten genelde hareketli olanları seçiyor
Bajcecideyim zaten canim ben berfu hocada prof.zaten simdi oraya gidersem doktor değiştirmem pek etik olmaz..Yeni bir doktor gelmiş ankara bhceciye Selen hanımdı yanlış değilse bir araştırın. Ben şişli memorildayim negatif olsada yinede burada devam etmeyi düşünüyorum memnunum. Bazen negatif olması merkezden dolayı değildir daha zamanı gelmemiş olabilir. Rabbim tez zamanda zahmetsiz nasip etsin inşallah
Korunarakta mı yasak ilişkiBana direk yasak konduğu için ekstra yumurta baskılayıcı ilaç vermediler
Çaktırma biz arada öyle yapıyoruzKorunarakta mı yasak ilişki
bence gerek yok ya , sonucunda bebek için .Çaktırma biz arada öyle yapıyoruzbişey olmaz umarım
Ben kesinlikle sabırlı olurum ama sabırlı olmayan başka biri varbence gerek yok ya , sonucunda bebek için .
biz sabırlı oluruz sanırsam .
hayırlısı olsun hakkınızda.Ben kesinlikle sabırlı olurum ama sabırlı olmayan başka biri varEşim olur kendisi
Daha cazip geliyor yasak oluncaHayır yasaklar tatlı mı oluyor nedir anlamadım daha bi düştü üzerime şaşırdım kaldım
Kesinlikle arkadaşım başka bi izah bulamıyorum çünküDaha cazip geliyor yasak olunca
Aminnnnhayırlısı olsun hakkınızda.
hepimizin kucagı dolsun inş .
Şuan herşey güzel ama yaratacak olan Rabbim. Ol derse olur. Dilemezse nafile. Hakkımızda hayırlısı olsun.aynen canım oradan anlaılıyor zaten onlar zaten genelde hareketli olanları seçiyor
Kan test verdin mi canimhayır canım dediğin iğneyi vurmadım ben
Beni eşim de acaba yasak mi. Yapmayalım tamam bir zararı olmasın sana. Ama doktorda bir şey demedi. Seni seviyorum diyip arkasını dönüp yatıyor. Çok kararsız garibimHayır yasaklar tatlı mı oluyor nedir anlamadım daha bi düştü üzerime şaşırdım kaldım
Ya canım benim Allah razı olsun. İnşallah dediğin gibi olur. Aşılama ile bir düşük bir kimyasal hikayem var. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsünhayırlısı olsun canım bnim 3.gün embriyosu deyip geçmeee bazıları öyle bir tutunuyorki annelerinee
Ben hiç embriyo kalitelerini sormadım çok bilgim yok açıkçası. çok kaliteye takılma canım tutacağı varsa en dusuk kalitede anne rahmine uyum sağlıyor ve tutunuyor. Ama senin iyi kalite bence en iyisi 5aa diye biliyorum 4 te onun bir tık altı oluyordur herhldekızlar merhaba 4ab embriyo kalitesi iyi mi kötü mü bilemedim.bilgisi olan varsa paylaşabilir mi
evet 5.gün embriyosu cnm. iyi kalite de dedi embriyolog ama hiç birşey anlamadım :)Ben hiç embriyo kalitelerini sormadım çok bilgim yok açıkçası. çok kaliteye takılma canım tutacağı varsa en dusuk kalitede anne rahmine uyum sağlıyor ve tutunuyor. Ama senin iyi kalite bence en iyisi 5aa diye biliyorum 4 te onun bir tık altı oluyordur herhldetransfrn ne zman canım 5. Gün embriyosu mu
Saati ve zamanı geldiyse oluyor canım. 3. Gün 5.gun iyi yada orta kalite tek ya da çift farketmiyor. Sen 3.gun tutmaz mı diyerek enerjini düşürme. Güzel düşün rabbime bırak olsa da olmasada vardır bir hayır. Güzel olacak inşallahYa canım benim Allah razı olsun. İnşallah dediğin gibi olur. Aşılama ile bir düşük bir kimyasal hikayem var. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsünSenin nasıl kaçıncı gün kaç yumurta transfer olacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?