- Konu Sahibi pembiss123
- #14.681
Yani genel butun arkadaslara soruyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canım benim doktorum da 10 dk sonra kaldırdı beni tuvalete gittim çoğu doktor yatırma taraftarı değilAslında yatmanın da bilimsel yönden bir faydası yokyani transferden hemen sonra wc ye git giyin çık diyen doktorda var onlarda gebe kalıyor bende benim doktor değil diğerlerini örnek alarak wc ye gittim
![]()
Insallah simsiki tutunurannesine canim dualarim sizlerleMerhabalar benmde yarın transferim var ilk transferim negatif olmusti bu sefer dondurulmus 1 emriyo transfer edilecek bakalım tutunabilecekmi negatif sonuc almaktan cok korkuyorum
Sağol canım allah razı olsunTebrik ederim Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına al inşallah![]()
Kahve ben de içiyorum valla günde bir bardak içebilirsin dediler. Her gun bir tane kahve içiyorum.Valla ben kahveyi azalttım ama kesmedim çayı da içiyorum korktum şimdi keseyim bari![]()
Kaçıncı haftadasın peki?Kuşburnu için onay aldım ben![]()
![]()
Ben üç dört gün yattım fazla hareket etmedim yanımdaki masaya kabak çekirdeği incir havuç suyu(önceden hazırladığım) ceviz badem fındık yerleştirdim film izleyip zaman geçirdim. Banyomu da 4.gün ılık su ile yaptım. Yan gelip yattım yaniYani genel butun arkadaslara soruyorum
5. Haftalıkken sordum. Şimdi 6+3 oldum tatlım. İnternette bakmıştım zararı yok diyordu ama doktora sormadan başlamadım.Kaçıncı haftadasın peki?
Hayırlı olsun canım tedavin. Kocaman kocaman pozitifler görürsün inşallahMerhabalar arkadaşlar bende hep okuyanlardandım. her okuduğumda da dualar gönderiyorum. Bende 2,5 yıllık evliyim ve hiç gebelik elde edemedik. Sonunda erkek kaynaklı olarak tıp fakültesine rapor başvurumuzu yaptık. Bu ay içerisinde bizde tüp bebek için ilk adımı atmış olacağız inşallah. Umarım hepimizin gönlüne göre olur herşey.
Bende 5 gün is yerimden izin aldim bakalım allah nasip ederse inslalah sizin tutundumu bebeginizBen üç dört gün yattım fazla hareket etmedim yanımdaki masaya kabak çekirdeği incir havuç suyu(önceden hazırladığım) ceviz badem fındık yerleştirdim film izleyip zaman geçirdim. Banyomu da 4.gün ılık su ile yaptım. Yan gelip yattım yani![]()
Keseyi görmeye bi gidebilsem doktoru soru yağmuruna tutacam da gidemiyorum. Gidemedikçe evde pimpiriklenip duruyorum. Şimdi de ya değer düştüyse şeyi başladı Allah'ım yardım et5. Haftalıkken sordum. Şimdi 6+3 oldum tatlım. İnternette bakmıştım zararı yok diyordu ama doktora sormadan başlamadım.
Aminnnn çok teşekkür ederimHayırlı olsun canım tedavin. Kocaman kocaman pozitifler görürsün inşallah![]()
Lütfen korkma. Ben korktum başıma geldiHerkese merhaba
Ben de transfer için 2. reglimi bekliyorum. Önümüzdeki hafta olmam gerekiyor. İnşallah bi aksilik çıkmaz. Pandemicen dolayı askıya alınacak diye korkuyorum![]()
ay gerçekten miLütfen korkma. Ben korktum başıma geldi![]()
Evet mecburen ertelendi. Boşu boşuna estrofem ictigimle kaldımay gerçekten minoldu ertelendi mi transferiniz
Amin amin inslalah canim dualarim seninle seninde guzel gecicek insallahÖyle böyle güzel güzel atlattın, pozitifi de gördün. Maşallah hep böyle devam etsin![]()