• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Aslında yatmanın da bilimsel yönden bir faydası yok 😁 yani transferden hemen sonra wc ye git giyin çık diyen doktorda var onlarda gebe kalıyor bende benim doktor değil diğerlerini örnek alarak wc ye gittim 😂
Aynen canım benim doktorum da 10 dk sonra kaldırdı beni tuvalete gittim çoğu doktor yatırma taraftarı değil

Yani genel butun arkadaslara soruyorum
Ben üç dört gün yattım fazla hareket etmedim yanımdaki masaya kabak çekirdeği incir havuç suyu(önceden hazırladığım) ceviz badem fındık yerleştirdim film izleyip zaman geçirdim. Banyomu da 4.gün ılık su ile yaptım. Yan gelip yattım yani🤭

Merhabalar arkadaşlar bende hep okuyanlardandım. her okuduğumda da dualar gönderiyorum. Bende 2,5 yıllık evliyim ve hiç gebelik elde edemedik. Sonunda erkek kaynaklı olarak tıp fakültesine rapor başvurumuzu yaptık. Bu ay içerisinde bizde tüp bebek için ilk adımı atmış olacağız inşallah. Umarım hepimizin gönlüne göre olur herşey.

Merhabalar arkadaşlar bende hep okuyanlardandım. her okuduğumda da dualar gönderiyorum. Bende 2,5 yıllık evliyim ve hiç gebelik elde edemedik. Sonunda erkek kaynaklı olarak tıp fakültesine rapor başvurumuzu yaptık. Bu ay içerisinde bizde tüp bebek için ilk adımı atmış olacağız inşallah. Umarım hepimizin gönlüne göre olur herşey.
Hayırlı olsun canım tedavin. Kocaman kocaman pozitifler görürsün inşallah 🤗

Ben üç dört gün yattım fazla hareket etmedim yanımdaki masaya kabak çekirdeği incir havuç suyu(önceden hazırladığım) ceviz badem fındık yerleştirdim film izleyip zaman geçirdim. Banyomu da 4.gün ılık su ile yaptım. Yan gelip yattım yani🤭
Bende 5 gün is yerimden izin aldim bakalım allah nasip ederse inslalah sizin tutundumu bebeginiz

5. Haftalıkken sordum. Şimdi 6+3 oldum tatlım. İnternette bakmıştım zararı yok diyordu ama doktora sormadan başlamadım.
Keseyi görmeye bi gidebilsem doktoru soru yağmuruna tutacam da gidemiyorum. Gidemedikçe evde pimpiriklenip duruyorum. Şimdi de ya değer düştüyse şeyi başladı Allah'ım yardım et😂

kızlar benim 5.gün embriyolarım vardı eski doktorumdan memnun olmadığım için başka bi doktora gittim oda raporlarıma bakarak bana 3.gün embriyosunun transfer edildiğini söyledi. böyle birşey olabilir mi yada böyle bir şey yaşayan var mı yada ben ne yapmalıyım sizce

ay gerçekten mi :KK43: noldu ertelendi mi transferiniz
Evet mecburen ertelendi. Boşu boşuna estrofem ictigimle kaldım 😖 adetliyken gittim. Geçen cuma 2. Kontrol olucakti. Transfer günü belirleyecekti dr. Perşembe pozitif çıktı 😑 neyse ki transfer olmadım. Iyi yanindan bakiyorum ben de napim 🤷‍♀️

Hellöö yine bir sey sorcam size. Annemin pozitif çıkan covid testi üzerine yapılan ikinci test de negatif çıkınca üçüncü bir test yapıldı, o da negatif çıkmış. Annem covid değil şu an onu biliyoruz. Ben de hes kodunu sorguladigimda yemyeşil risksizdir yazıyor dün riskliydim.
Keseyi görmeye gitmek istiyorum çatlıyorum adeta. Gidebilir miyim bu durumda kafam çorba gibi oldu🤔

Back