• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Evet mecburen ertelendi. Boşu boşuna estrofem ictigimle kaldım 😖 adetliyken gittim. Geçen cuma 2. Kontrol olucakti. Transfer günü belirleyecekti dr. Perşembe pozitif çıktı 😑 neyse ki transfer olmadım. Iyi yanindan bakiyorum ben de napim 🤷‍♀️
evet şükür ki önceden farkedilmiş. Allah korusun sana da bulaşabilirdi.

Hellöö yine bir sey sorcam size. Annemin pozitif çıkan covid testi üzerine yapılan ikinci test de negatif çıkınca üçüncü bir test yapıldı, o da negatif çıkmış. Annem covid değil şu an onu biliyoruz. Ben de hes kodunu sorguladigimda yemyeşil risksizdir yazıyor dün riskliydim.
Keseyi görmeye gitmek istiyorum çatlıyorum adeta. Gidebilir miyim bu durumda kafam çorba gibi oldu🤔
Keseyi ne zamana gideceksin gormeye caninmm daha varmi varsa bikac gun kendine bak sikinti belirti yoksa gut bence sonucta negatif cikmis annende de bi belirti vs yok demi

Hellöö yine bir sey sorcam size. Annemin pozitif çıkan covid testi üzerine yapılan ikinci test de negatif çıkınca üçüncü bir test yapıldı, o da negatif çıkmış. Annem covid değil şu an onu biliyoruz. Ben de hes kodunu sorguladigimda yemyeşil risksizdir yazıyor dün riskliydim.
Keseyi görmeye gitmek istiyorum çatlıyorum adeta. Gidebilir miyim bu durumda kafam çorba gibi oldu🤔
bence gidebilirsin canım risk durumunda düşmüş zaten

kızlar benim 5.gün embriyolarım vardı eski doktorumdan memnun olmadığım için başka bi doktora gittim oda raporlarıma bakarak bana 3.gün embriyosunun transfer edildiğini söyledi. böyle birşey olabilir mi yada böyle bir şey yaşayan var mı yada ben ne yapmalıyım sizce
Nasıl yani?Transfer sonrası merkez size bilgilendirme kağıdı verdi mi?

Nasıl yani?Transfer sonrası merkez size bilgilendirme kağıdı verdi mi?
transfer olduğum yerde verilmedi . ikinci gittiğim doktorum kağıt istedi hastaneden aldım ve doktro bunlar 3.gün embriyosu dedi. transfer olduğum yeri aradım bunlar 3 gün embriyosuymuş dediğim de bana içimin rahat olmasını embriyoların kaliteli ve 5.gün embriyosu old.söylediler . ne yapacağımı şaşırdım valla

transfer olduğum yerde verilmedi . ikinci gittiğim doktorum kağıt istedi hastaneden aldım ve doktro bunlar 3.gün embriyosu dedi. transfer olduğum yeri aradım bunlar 3 gün embriyosuymuş dediğim de bana içimin rahat olmasını embriyoların kaliteli ve 5.gün embriyosu old.söylediler . ne yapacağımı şaşırdım valla
Sormadin mi o zaman kağıda neden 3. Gün yazmışlar? Sen ne zaman transfer olmuştun peki.? 3. Günün sonunda mi yoksa 5. Günün sonundami?

Sormadin mi o zaman kağıda neden 3. Gün yazmışlar? Sen ne zaman transfer olmuştun peki.? 3. Günün sonunda mi yoksa 5. Günün sonundami?
transfer olduğum yerden aldığım kağıtta embrilogun dediğine göre 5 yazıyor.2.doktorumun dediğine göre 3 yazıyor. ama kağıtta 3 veya 5 yazmıyor embiyonun ilerlediği günler var sadece açıkçası ben anlayamadım ne olduğunu . ben 5.gün taze transfer oldum .
transfer olduğum yere sordum tabi ki yeni doktorum embriyonun 3. gün old.söylüyor dedim onlarda her lab derecelendirmeleri farklıdır doktorunuz o yüzden anlamamış olabilir dedi

Bilim benim içimi rahatlatmıyorsa bilim değil bilinmeyendir benim için 😁 öyle haklısın da içime yatmak siniyo napim 😅
Yat b ncede ben 1 saat yastiksiz yattım ,sonra surguye yaptım, 2 saatte oturarak uzandım merkezde ondan sonra çıktık,
Senin nasıl için rahat edecekse onu yapma hakkin var . Para almaya gelince hepsl alıyor 3 saat mi yatiramayacaklar

Bende cok sasirmistim 4 de ordaydik 2 kisi vardi sadece bekleyen benden once tramsfer olan yine bi ebru hocanin hastasi vardi birde ben 🤣🤣 hatta raporu sordum dediler 5 den once yazdirin 5 de ondeki elemanlar gidiyrolarmis mesai bitiyormus raporda da uyuz etmislwr esimi 10 gun istemis esim onlarda en fazla 5 veririz demisler ben tabi o sirada trasnferdeyim haberim yok🤣🤣neyseki okullar tatil oldu da gerek kalmadi rapora
Bizimkiler 15 gün verebilir iz demiş ben 5 iş günü aldım . Her konuda yokuscu olan klinikleri sevmiyorum.
Ama ne güzel size gerek kalmamış

transfer olduğum yerden aldığım kağıtta embrilogun dediğine göre 5 yazıyor.2.doktorumun dediğine göre 3 yazıyor. ama kağıtta 3 veya 5 yazmıyor embiyonun ilerlediği günler var sadece açıkçası ben anlayamadım ne olduğunu . ben 5.gün taze transfer oldum .
transfer olduğum yere sordum tabi ki yeni doktorum embriyonun 3. gün old.söylüyor dedim onlarda her lab derecelendirmeleri farklıdır doktorunuz o yüzden anlamamış olabilir dedi
Canim 5. Gun transfer olmuşsun öyle olsa 3. Gun trasfer yaparlardi seni hic düşünmene bile gerek yok

Sen farklı bir yere daha sorsana canım bilgi al sadece, onlarda aynı şeyi söyleyecekler mi.

Back