- 6 Kasım 2020
- 2.051
- 2.357
- 83
- 45
- Konu Sahibi pembiss123
- #14.721
Allahım sanada sağlıklı bir evlat nasip etsin, kucağını boş bırakmasın inşallahYa çok sevindim gercekten hamile olarka banada dua edermisin yarin 11 30 da transferim
![Folded hands: medium-light skin tone :pray_tone2: 🙏🏼](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f64f-1f3fc.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allahım sanada sağlıklı bir evlat nasip etsin, kucağını boş bırakmasın inşallahYa çok sevindim gercekten hamile olarka banada dua edermisin yarin 11 30 da transferim
Benim de yarın saat 10da trsnsferimYa çok sevindim gercekten hamile olarka banada dua edermisin yarin 11 30 da transferim
Özelden mesaj attım.kime soriyim onu bilemedim kimi ariyim ki
yeni doktorum getirdiğim kağıttan çok fazla birşey anlamadım ama anladığım kadarıyla 3 . gün embriyosu bunlar dedi. şoktayımCanim 5. Gun transfer olmuşsun öyle olsa 3. Gun trasfer yaparlardi seni hic düşünmene bile gerek yok
Canım taze transfer mi olmuştun opu dan sonra kaçıncı gündü transferinkime soriyim onu bilemedim kimi ariyim ki
Allahım seninde kucağını boş bırakmasınBenim de yarın saat 10da trsnsferim![]()
Kağıdını cekip yollarmisin? Bizde bakabilirmyzyeni doktorum getirdiğim kağıttan çok fazla birşey anlamadım ama anladığım kadarıyla 3 . gün embriyosu bunlar dedi. şoktayım
Taze transfer oldum 5 .gün de oldumCanım taze transfer mi olmuştun opu dan sonra kaçıncı gündü transferin
Ya ikimizinde ayni saatler nerdeyse inslalah seninde tutunur bebesin benimdeBenim de yarın saat 10da trsnsferim![]()
5 gun veriyoruz sonra yine 5 gun yazdirirsiniz demis 10 gun tumden yazmamis aynrn cok sukur gerek kalmadi sende durumlar nasil olmustun demi transferBizimkiler 15 gün verebilir iz demiş ben 5 iş günü aldım . Her konuda yokuscu olan klinikleri sevmiyorum.
Ama ne güzel size gerek kalmamış
Yani bu durumda 3.guj emrbiyosu nasıl koymuş olacaklar ki canim bence 5. Gün emrbiyosu transferi olmussnTaze transfer oldum 5 .gün de oldum
Evett oldum mm5 gun veriyoruz sonra yine 5 gun yazdirirsiniz demis 10 gun tumden yazmamis aynrn cok sukur gerek kalmadi sende durumlar nasil olmustun demi transfer
acaba embriyonun ilerleyişi ve hücre sayısı açısından 3.gün embriyosu denmiş olabilir mi . aklıma birtek bu açıklama geliorYani bu durumda 3.guj emrbiyosu nasıl koymuş olacaklar ki canim bence 5. Gün emrbiyosu transferi olmussn
Hadi bakalim inslalah hayirli sonuclar gelir kacinci gun olduEvett oldum mm
Doğru diyosun. Kollarımdan sürükleyip çıkaracak halleri yok ya. Yatak yetişmiyosa ona göre yatak koysunlar yada ona göre hasta kabul etsinler. Isyankar kofiyle tanışmasınlar benceYat b ncede ben 1 saat yastiksiz yattım ,sonra surguye yaptım, 2 saatte oturarak uzandım merkezde ondan sonra çıktık,
Senin nasıl için rahat edecekse onu yapma hakkin var . Para almaya gelince hepsl alıyor 3 saat mi yatiramayacaklar
Kağıdın foto.sunu atar mısın sana zahmet?transfer olduğum yerden aldığım kağıtta embrilogun dediğine göre 5 yazıyor.2.doktorumun dediğine göre 3 yazıyor. ama kağıtta 3 veya 5 yazmıyor embiyonun ilerlediği günler var sadece açıkçası ben anlayamadım ne olduğunu . ben 5.gün taze transfer oldum .
transfer olduğum yere sordum tabi ki yeni doktorum embriyonun 3. gün old.söylüyor dedim onlarda her lab derecelendirmeleri farklıdır doktorunuz o yüzden anlamamış olabilir dedi
3 yada 5 yazmiyorsa embriyolog 5 yazdığını, dr. 3 yazdığını nasıl söylüyor? Çorba oldu. Sen burda embriyoloğu baz al. Dr karıştırabilir. Bide kâğıdın foto at biz de bakalım. Merak ettim.Kağıdın foto.sunu atar mısın sana zahmet?
Özelden attım3 yada 5 yazmiyorsa embriyolog 5 yazdığını, dr. 3 yazdığını nasıl söylüyor? Çorba oldu. Sen burda embriyoloğu baz al. Dr karıştırabilir. Bide kâğıdın foto at biz de bakalım. Merak ettim.
Canım değerin normal en az yüzde 60 artış beklenir genelde 2 kat artar seninde olması gereken artış olmuşEki Görüntüle 2731707 kızlar testim düşük mü düşük geldi bana Allahım yüreğim ağırlaştı. Onca test inceledim hepsi iki kattan fazla artmıştı![]()