• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Yat b ncede ben 1 saat yastiksiz yattım ,sonra surguye yaptım, 2 saatte oturarak uzandım merkezde ondan sonra çıktık,
Senin nasıl için rahat edecekse onu yapma hakkin var . Para almaya gelince hepsl alıyor 3 saat mi yatiramayacaklar
Doğru diyosun. Kollarımdan sürükleyip çıkaracak halleri yok ya. Yatak yetişmiyosa ona göre yatak koysunlar yada ona göre hasta kabul etsinler. Isyankar kofiyle tanışmasınlar bence 😼

transfer olduğum yerden aldığım kağıtta embrilogun dediğine göre 5 yazıyor.2.doktorumun dediğine göre 3 yazıyor. ama kağıtta 3 veya 5 yazmıyor embiyonun ilerlediği günler var sadece açıkçası ben anlayamadım ne olduğunu . ben 5.gün taze transfer oldum .
transfer olduğum yere sordum tabi ki yeni doktorum embriyonun 3. gün old.söylüyor dedim onlarda her lab derecelendirmeleri farklıdır doktorunuz o yüzden anlamamış olabilir dedi
Kağıdın foto.sunu atar mısın sana zahmet?

20201202_172948.jpg
kızlar testim düşük mü düşük geldi bana Allahım yüreğim ağırlaştı. Onca test inceledim hepsi iki kattan fazla artmıştı 😔😔  transferin 6 ve 8. Günleri

Back