- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
- 128
- Konu Sahibi pembiss123
- #14.641
Rica ederimTeşekkür ediyorum beni bilgilendirdigin için
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rica ederimTeşekkür ediyorum beni bilgilendirdigin için
evet dondurulmus embryo 2. gunu bugun reglimnŞuan adetin kaçıncı günün desin canım hayrılı uğurlu olsun donmuş embriyo sanırm
Oy canim hep mutlu ol insallahAyy agzindan bal damliyo sen beni mutlu ettin RABBIM de seni mutlu etsin inslalah
Güzel güzel artsın, 2 katına çıksın değerin inşaallah merakla bekliyoruzBugün 2. Kan testimi vericem cok heyecanlıyım transferin 6. Günün de 46 çıkmıştı. Bugün 8. Günü duanıza talibim
Evet abla gideceğimSen bugün mü keseye gidicektin kuşum?
Gideceğim canım randevu saatine daha varAhsen doktora gittin mi canım sen
Benim de pek içime sinmiyor yarım saatte kalkmak. Ama kural buysa uyucam mecbur. Yada uyuyor taklidi mi yapsam acabaAynen canım hatta doktorun işi varmış bekleyin dediler daha çok yattım ama bu arada 3 kere wc ye gittim
Kaçta randevun? Saat 2 oldu git artık merak ediyorum. Kaç kese varEvet abla gideceğim
Yok yok yapsanda geliyorlar yarim saat oldu kalk diyorlar giyin diyorlar doktor geliyo sonraBenim de pek içime sinmiyorum yarım saatte kalkmak. Ama kural buysa uyucam mecbur. Yada uyuyor taklidi mi yapsam
Maalesef ben biraz daha yatmak istemiştim ama kabul etmemişler di yoğunluktan sanırımBenim de pek içime sinmiyorum yarım saatte kalkmak. Ama kural buysa uyucam mecbur. Yada uyuyor taklidi mi yapsam
Abla saat 4de verdi randevuyu tektir abla benım değerim düşüktüKaçta randevun? Saat 2 oldu git artık merak ediyorum. Kaç kese var
Ebru hanım transferden sonra geldi mi Cem bey bana gelmemiştiYok yok yapsanda geliyorlar yarim saat oldu kalk diyorlar giyin diyorlar doktor geliyo sonra
Hmm yemezler diyorsun yani peki napalim gideriz kuzu kuzuYok yok yapsanda geliyorlar yarim saat oldu kalk diyorlar giyin diyorlar doktor geliyo sonra
Cok teşekkür ederim topiğimizin gülüGüzel güzel artsın, 2 katına çıksın değerin inşaallah merakla bekliyoruz
Bayılmış kendini kaybetmiş gibi yapsanMaalesef ben biraz daha yatmak istemiştim ama kabul etmemişler di yoğunluktan sanırım
Canim ikili test cok önemli. Normal doktor kontrollerinde de bir anormallik varsa söylüyorlar bazi bulgulara dayanarak Ama ikili Test daha detayli bir tarama yapiliyor. Bebegin herseyine kemik yapisi uzunlugu vs.. bakiliyor net bi sekilde anlasiliyor durumu. Yaptirmakta fayda varBirşey sorsam bu ikili test için ne düşünüyorsun kimisi yaptırıyor kimisi yaptırmıyor. Bununlada ilgili güzel bir yorumun vardır diye düşünüyorum. Ben o testin tam olarak ne olduğunu da bilemedim.
Laf aramızda sen beni çok şımartıyorsunCok teşekkür ederim topiğimizin gülü
İnşallah canım darısı sizlere olsun aminAmin amin insallah guzel bi sekilde gorursun keseyi canim
Hahaha senin buraya döktüğün enerjilerden enerji kaptık napalm bu kadar sevdirmeseydin sende kendiniLaf aramızda sen beni çok şımartıyorsun
Saat 4 nedir ya? Gece yarısı 12'ye verseymiş merak ediyoruz burda. Gidince söyle bidaha o saate randevu vermesin. Koca topik merak ediyo deAbla saat 4de verdi randevuyu tektir abla benım değerim düşüktü