• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Benim de pek içime sinmiyor yarım saatte kalkmak. Ama kural buysa uyucam mecbur. Yada uyuyor taklidi mi yapsam acaba 😅
Aslında yatmanın da bilimsel yönden bir faydası yok 😁 yani transferden hemen sonra wc ye git giyin çık diyen doktorda var onlarda gebe kalıyor bende benim doktor değil diğerlerini örnek alarak wc ye gittim 😂

Canim ikili test cok önemli. Normal doktor kontrollerinde de bir anormallik varsa söylüyorlar bazi bulgulara dayanarak Ama ikili Test daha detayli bir tarama yapiliyor. Bebegin herseyine kemik yapisi uzunlugu vs.. bakiliyor net bi sekilde anlasiliyor durumu. Yaptirmakta fayda var
Sağol canım, yeni duydum da formlara girdim baktım net öğrenemedim. Dün de eltim hastane dönüşü geldi. Testi söyledi yaptırmayacakmış önceki çocuğunda da yaptırmamış. Folik te kullanmıyormuş besinlerden alıyorum dedi. Onunki normal gebelik. ⁉️ O yüzden merak etmiştim.

Aslında yatmanın da bilimsel yönden bir faydası yok 😁 yani transferden hemen sonra wc ye git giyin çık diyen doktorda var onlarda gebe kalıyor bende benim doktor değil diğerlerini örnek alarak wc ye gittim 😂
Bilim benim içimi rahatlatmıyorsa bilim değil bilinmeyendir benim için 😁 öyle haklısın da içime yatmak siniyo napim 😅

O kadar boş olmasini hayal bile edemedim 😳
Bende cok sasirmistim 4 de ordaydik 2 kisi vardi sadece bekleyen benden once tramsfer olan yine bi ebru hocanin hastasi vardi birde ben 🤣🤣 hatta raporu sordum dediler 5 den once yazdirin 5 de ondeki elemanlar gidiyrolarmis mesai bitiyormus raporda da uyuz etmislwr esimi 10 gun istemis esim onlarda en fazla 5 veririz demisler ben tabi o sirada trasnferdeyim haberim yok🤣🤣neyseki okullar tatil oldu da gerek kalmadi rapora

En 1. başak benim zaten. 1 Eylül doğumluyum. Çok da mükemmel olur :sampiyon: Sonra babası düşünsün artık. İki hediye birden :KK70:
Aaa ne güzel 😍 bu konuyu biraz daha konuşursak, kendin transferi erteleyecekmişsin gibi bir his var içimde 😁

Bende cok sasirmistim 4 de ordaydik 2 kisi vardi sadece bekleyen benden once tramsfer olan yine bi ebru hocanin hastasi vardi birde ben 🤣🤣 hatta raporu sordum dediler 5 den once yazdirin 5 de ondeki elemanlar gidiyrolarmis mesai bitiyormus raporda da uyuz etmislwr esimi 10 gun istemis esim onlarda en fazla 5 veririz demisler ben tabi o sirada trasnferdeyim haberim yok🤣🤣neyseki okullar tatil oldu da gerek kalmadi rapora
Öyle böyle güzel güzel atlattın, pozitifi de gördün. Maşallah hep böyle devam etsin 🤲

Sağol canım, yeni duydum da formlara girdim baktım net öğrenemedim. Dün de eltim hastane dönüşü geldi. Testi söyledi yaptırmayacakmış önceki çocuğunda da yaptırmamış. Folik te kullanmıyormuş besinlerden alıyorum dedi. Onunki normal gebelik. ⁉️ O yüzden merak etmiştim.
Valla normal gebelik de olsa anormal durumlar her zaman olusabilir bunlari önceden ögrenebilmekte fayda var ama bizim gibi ugrasan insanlar tabi daha cok önem verip yaptiriyor

Back