- 9 Haziran 2020
- 84
- 79
- 38
- 39
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #14.661
Kesinlikle abla çok kızacağım stresten mi kastım mı kendimi anlamadım sağ tarafım da ağrı var gitmiyor yani bacağıma vuruyorSaat 4 nedir ya? Gece yarısı 12'ye verseymişmerak ediyoruz burda. Gidince söyle bidaha o saate randevu vermesin. Koca topik merak ediyo de
Aslında yatmanın da bilimsel yönden bir faydası yokBenim de pek içime sinmiyor yarım saatte kalkmak. Ama kural buysa uyucam mecbur. Yada uyuyor taklidi mi yapsam acaba
ben de hepinizi çok seviyorum Allah için. Kader ortağı kardeşlerimsinizHahaha senin buraya döktüğün enerjilerden enerji kaptık napalm bu kadar sevdirmeseydin sende kendini
Gebelik belirtisi derler ya, bacaga vuran ağrı diye. Odur stres yapma sen. Biz senin yerine yaparızKesinlikle abla çok kızacağım stresten mi kastım mı kendimi anlamadım sağ tarafım da ağrı var gitmiyor yani bacağıma vuruyor
Geldi evet hayirli olsun inslalah pozitif olur dedi 5 saniyelik birsey ama olsun yinede moral verdiEbru hanım transferden sonra geldi mi Cem bey bana gelmemişti
En 1. başak benim zaten. 1 Eylül doğumluyum. Çok da mükemmel olurBen de kendimi ocakta transfer olursam ve tutarsa başak burcunda çocuğum olur diye avutuyorum. Sonuçta başaklar uyumlu insanlar. Al sana polyanna
Aynen ben de en son transfer oldum 6 gibi hastaneden ciktik klinik kapaniyordu herkes gitmisti gittigimdede 2 kisi vardi sadeceHmm yemezler diyorsun yanipeki napalim gideriz kuzu kuzu
Sağol canım, yeni duydum da formlara girdim baktım net öğrenemedim. Dün de eltim hastane dönüşü geldi. Testi söyledi yaptırmayacakmış önceki çocuğunda da yaptırmamış. Folik te kullanmıyormuş besinlerden alıyorum dedi. Onunki normal gebelik.Canim ikili test cok önemli. Normal doktor kontrollerinde de bir anormallik varsa söylüyorlar bazi bulgulara dayanarak Ama ikili Test daha detayli bir tarama yapiliyor. Bebegin herseyine kemik yapisi uzunlugu vs.. bakiliyor net bi sekilde anlasiliyor durumu. Yaptirmakta fayda var
Bilim benim içimi rahatlatmıyorsa bilim değil bilinmeyendir benim içinAslında yatmanın da bilimsel yönden bir faydası yokyani transferden hemen sonra wc ye git giyin çık diyen doktorda var onlarda gebe kalıyor bende benim doktor değil diğerlerini örnek alarak wc ye gittim
O kadar boş olmasini hayal bile edemedimAynen ben de en son transfer oldum 6 gibi hastaneden ciktik klinik kapaniyordu herkes gitmisti gittigimdede 2 kisi vardi sadeceilk defa oyle bos gordum orayi
Tamam abla sakinimGebelik belirtisi derler ya, bacaga vuran ağrı diye. Odur stres yapma sen. Biz senin yerine yaparızsen hep sakin kal
Bende cok sasirmistim 4 de ordaydik 2 kisi vardi sadece bekleyen benden once tramsfer olan yine bi ebru hocanin hastasi vardi birde benO kadar boş olmasini hayal bile edemedim
Aaa ne güzelEn 1. başak benim zaten. 1 Eylül doğumluyum. Çok da mükemmel olurSonra babası düşünsün artık. İki hediye birden
Çok güzel hep öyle kal. Stresin geldi mi söyle stresleniriz hiç sıkıntı yokTamam abla sakinim
Öyle böyle güzel güzel atlattın, pozitifi de gördün. Maşallah hep böyle devam etsinBende cok sasirmistim 4 de ordaydik 2 kisi vardi sadece bekleyen benden once tramsfer olan yine bi ebru hocanin hastasi vardi birde benhatta raporu sordum dediler 5 den once yazdirin 5 de ondeki elemanlar gidiyrolarmis mesai bitiyormus raporda da uyuz etmislwr esimi 10 gun istemis esim onlarda en fazla 5 veririz demisler ben tabi o sirada trasnferdeyim haberim yok neyseki okullar tatil oldu da gerek kalmadi rapora
Valla normal gebelik de olsa anormal durumlar her zaman olusabilir bunlari önceden ögrenebilmekte fayda var ama bizim gibi ugrasan insanlar tabi daha cok önem verip yaptiriyorSağol canım, yeni duydum da formlara girdim baktım net öğrenemedim. Dün de eltim hastane dönüşü geldi. Testi söyledi yaptırmayacakmış önceki çocuğunda da yaptırmamış. Folik te kullanmıyormuş besinlerden alıyorum dedi. Onunki normal gebelik.O yüzden merak etmiştim.
inşallah güzel haberler alırsınMerhabalar benmde yarın transferim var ilk transferim negatif olmusti bu sefer dondurulmus 1 emriyo transfer edilecek bakalım tutunabilecekmi negatif sonuc almaktan cok korkuyorum
Laparoskopiyle tek tupum alindi digeride tıkalı cok korkuyorum tutmicak diye siz transferden sonra neler ypatiniz hani bana onerebilcegimiz birsey varmiinşallah güzel haberler alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?