• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Benim ki daha beter denk geldi. Transfer hazırlığındaki son kontrolden 1 gün önce testim pozitif çıktı. Tahminen dün transfer olucaktım. Şimdi adet bekliyorum 🤪
Kaçış yok, 1 ay beklenecek diyorsun :110:
Öyle bir durum olursa yalnız değilim en azından diye düşünmeye başladım. Pollyanna'cılık kazanacak :KK49:

günaydınnnn
canım 5 inci gün embryosu ilk 2 günde mi tutunuyordu . benim de bugün azıcık kasık agrım var. ben gece yatarken cok korkuyorum zarar vercem diye . bir de ates basmaları oluyor akşam azıcık. vücut cok ısınmaması gerekiyor diye arada üstümü acıp serinlettim kendimi.
5.gun embriyosu iki günde mi tutunuyor? 3 gün 5 gün farklı mıymış 5-6 gün değil mi kızlar? İlk defa okudum ya ben böyle bir şey ☺️

Ay ne bileyim ya hayatimda hic 2.çizgiyi gormedimki ben🙄🙄 t cizgisi incecik digeri kalin olunca endiselendim endiselenince evde bekar gorumcem vardi bi testi onun icin harcamdim ona da yaptim🤣🤣
Canım kuruma çizgisi falan die bişi yok ya ya silik çıkar ya çıkmaz var sende hayırlı olsun inşallah

5.gun embriyosu iki günde mi tutunuyor? 3 gün 5 gün farklı mıymış 5-6 gün değil mi kızlar? İlk defa okudum ya ben böyle bir şey ☺️
tabi ki farklı diye düşünüyorum .3 gün embryosu bşraz daha bölünüyor içerde. ama bende emin degilim burada okumuştum kabuktan cıkma tutunma ilk 2-3 günde oluyor diye . videolardan da izlemiş olabilirim cok arastırınca hepsi karısıyor

Çok da lazım bilgiler değil boşver sen bana bakma. Ben illa herşeyi bilicem psikopatlık benim ki 😅
Birşey sorsam🤗 bu ikili test için ne düşünüyorsun kimisi yaptırıyor kimisi yaptırmıyor. Bununlada ilgili güzel bir yorumun vardır diye düşünüyorum. Ben o testin tam olarak ne olduğunu da bilemedim.

Evet farklı tabii ki. 5. Gün embriyosu blast oluyor. Hücre bütünlüğü oluşuyor ve etrafindaki zarı yırtıp içinden hücre topu çıkıp tutunuyor. Yani tutunabilmesi için blast olması lazım. Normal gebelikte de bu durum böyle. 3. Embriyosu rahme salindiginda önce blast oluyor, sonra tutunuyor. 2 gün daha geriden geliyor olabilir. Belki de rahimde daha hızlı büyüyüp blast oluyordur. Allah bilir. Ama muhakkak zaman açısından fark var.

tabi ki farklı diye düşünüyorum .3 gün embryosu bşraz daha bölünüyor içerde. ama bende emin degilim burada okumuştum kabuktan cıkma tutunma ilk 2-3 günde oluyor diye . videolardan da izlemiş olabilirim cok arastırınca hepsi karısıyor
Ben hiç araştırmadım bi bakayım bakalım ☺️ teşekkür ediyorum arkadaşım 🌸

Kaçış yok, 1 ay beklenecek diyorsun :110:
Öyle bir durum olursa yalnız değilim en azından diye düşünmeye başladım. Pollyanna'cılık kazanacak :KK49:
Ben de kendimi ocakta transfer olursam ve tutarsa başak burcunda çocuğum olur diye avutuyorum. Sonuçta başaklar uyumlu insanlar. Al sana polyanna 🤣🤣🤣

Evet farklı tabii ki. 5. Gün embriyosu blast oluyor. Hücre bütünlüğü oluşuyor ve etrafindaki zarı yırtıp içinden hücre topu çıkıp tutunuyor. Yani tutunabilmesi için blast olması lazım. Normal gebelikte de bu durum böyle. 3. Embriyosu rahme salindiginda önce blast oluyor, sonra tutunuyor. 2 gün daha geriden geliyor olabilir. Belki de rahimde daha hızlı büyüyüp blast oluyordur. Allah bilir. Ama muhakkak zaman açısından fark var.
Teşekkür ediyorum beni bilgilendirdigin için 🌸

Ben zaten sigarayı bırakınca almıştım bir 4 kilo sonra opu öncesi iğnelerle de 2 kg aldım estrofem gaz/şişkinlik yapıyor biraz ben ayrıca kortizon da kullandığım için sistim zaten rahatsız oluyorum ama napalim el mahkum..estrofem bende ilk birkaç gün çok fazla baş ağrısı ve mide bulantısı yaptı ama en kötüsü o oldu.
Bendede aynı oldu mide bulantısı ve baş ağrısı ama şuan geçti

Birşey sorsam🤗 bu ikili test için ne düşünüyorsun kimisi yaptırıyor kimisi yaptırmıyor. Bununlada ilgili güzel bir yorumun vardır diye düşünüyorum. Ben o testin tam olarak ne olduğunu da bilemedim.
Bebeğin kromozom testi. Down sendromu olup olmadığı da bu testte anlaşılıyor. Ben illa ki yaptırırım diye düşünüyorum. Çünkü yaptırmasam 9 ay boyunca "acaba herşey normal mi?" Diye düşünücem. Bunu düşünmek istemiyorum. Gerçeklerle ne kadar çabuk yüzleşirsem, duruma da o kadar çabuk adapte olurum diye düşünüyorum.

Back