• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Eklentiler

• 20201202_132510.jpg
    20201202_132510.jpg
    80,1 KB · Görüntüleme: 46
Ben hastanede çalışıyorum, bugün sürekli temas ettiğim birinin (aynı birimde çalışıyoruz. Birlikte yemek yediğim tek insan.) pozitif olabileceğini öğrendim. Belirtileri bire bir tutuyor, sabah sürüntü verdi. Eğer o pozitifse ben karantinaya girebilirim. Belki de sağlıkçıyım diye çalıştırırlar bilmiyorum. Benim merak ettiğim; olur ki ben de pozitifsem transfer falan ertelenir mi?
cuma günü adet olmayı bekliyordum. transfer için ilaçlara başlayacaktık. Planlasam böyle denk getiremezdim heralde. :KK17:
Benim ki daha beter denk geldi. Transfer hazırlığındaki son kontrolden 1 gün önce testim pozitif çıktı. Tahminen dün transfer olucaktım. Şimdi adet bekliyorum 🤪

Ama kuşum ne kadar koyu çizgi çıkabilir ki 6. Gün 😁 cok güldürdün beni
Ne bileyim ya azicik da oldu umutlaniyorum sonra diyorum bu cizgi incecik kuruma gibi vs vs insanoglu iste ne olsa memnun olmuyo gibi Rabbime binlerce şükür silik de olsa gordum yine dilerim devami doguncaya kadar gelir 🤗🤗

Ne bileyim ya azicik da oldu umutlaniyorum sonra diyorum bu cizgi incecik kuruma gibi vs vs insanoglu iste ne olsa memnun olmuyo gibi Rabbime binlerce şükür silik de olsa gordum yine dilerim devami doguncaya kadar gelir 🤗🤗
Evet hayatım biz kadınlar hep kuruntuluyuz böyle. Çizgi az mı? Kese görülür kese küçük mü? Kalbi duyulur az mı atıyo? Tarama testlerini uykusuz gecelerde bekleriz falan filan falan filan.... cinsimiz bu yapacak bişey yok 😅

Back