- Konu Sahibi pembiss123
- #1.381
İnşallah canım çok sağol hep beraber güzel haberler alalımhayırlısı olsun inş. rabbim olumlu hayırlı sonuçlar duymanı nasip etsin amin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım çok sağol hep beraber güzel haberler alalımhayırlısı olsun inş. rabbim olumlu hayırlı sonuçlar duymanı nasip etsin amin
Yok canım söylemedi doktor ama prosedür gereği 1 olması gerekiyor bildiğim kadarıylatek embriyo mu yoksa çift embriyo mu olacağı belli değil dimi doktorun bir şey söyledi mi bu konu hakkında
Bana direk transfer olacak dedi doktor bir sıkıntı çıkmazsa herşey yolunda ilerliyor şuan ama bakalımayy canım hayırlısı olsun inşallah 3.gün dondurup mu olacak yoksa 5.güne kadar bekleyip direk transfer mi
Lucrin benim adetimi geciktirdi. Ama burada bir çok kadının tam zamanın da oldu adeti. Çikolata kisti mi var sende canimKızlarrrr benim transferim aralık ayının sonuna kaldı yaa kasımın 20 sinde lucrin vurcam sonraki reglin 20-25 günleri arası dediler anlamadımm bişey yaaa
Canım yumurtası az toplananlarda genelde 2. Toplama yapılıyor senin için daha iyi olurTekrardan merhaba, simdi hoca aradi beni bu 3. Gun yumurtalarini donduralim, onumuzdeki ay tekrar yumurta toplami islemi yapalim dedi. Ben de siz nasil derseniz olur, dedim. Kizlar sanirim riske atmak istemedi biliyorsunuz bes yumurta toplamisti uc embriyo cok iyi gorunuyor bir tanesi diger ikisi de iyi dedi. İnsallah onumuzdeki ay transferim olur da haber veririm. Basina boyle bir surec gelen var mi? Cok anormal degil oyle degil mi? Kendimi uzmuyorum o yuzden zamana biraktim. Bundan sonrasi ya nasip.
Tekrardan merhaba, simdi hoca aradi beni bu 3. Gun yumurtalarini donduralim, onumuzdeki ay tekrar yumurta toplami islemi yapalim dedi. Ben de siz nasil derseniz olur, dedim. Kizlar sanirim riske atmak istemedi biliyorsunuz bes yumurta toplamisti uc embriyo cok iyi gorunuyor bir tanesi diger ikisi de iyi dedi. İnsallah onumuzdeki ay transferim olur da haber veririm. Basina boyle bir surec gelen var mi? Cok anormal degil oyle degil mi? Kendimi uzmuyorum o yuzden zamana biraktim. Bundan sonrasi ya nasip.
İnsallah oyle olur cok tesekkur ederim. Surec yorucu Allah hepimizin yardimcisi olsunCanım yumurtası az toplananlarda genelde 2. Toplama yapılıyor senin için daha iyi olur
Evet demek oyle senin icin de en guzeli olur umarim iyi haberlerini bekliyorum. Benim sanirim 18 i gibi, belki ayni anda toplarlar. İlk denemem oldugu icin burdaki soru yagmurcusu oldum basiniza kusura bakmayinMerhaba Parika :)
Benim de 1. denememde 2 adet 5. gün embryosu donduruldu. 2. seferde tekrar yumurta toplayacağız. 2. adeti bekliyorum. Oluyor öyle. Bazen hemen transfer olmuyor böyle. Bir nevi havuz yöntemi oluyor
Teşekkür ederim canımEvet canım. Genelde o günlere denk geliyor. Önemli olan senin rahim kalınlığının uygunluğu .
Benim doktorumda tam tersini düşünüyor. Çok yumurta olunca en iyisini seçme adına 5. Güne kadar gelişen savaşan embriyoyu seçelim diyip 5. Günü bekletiyor mutlaka, eğer hala çok embriyo varsa ekonomik güce göre genetiğe gönderip iyinin en iyisini seçme taraftarıCok yumurta olmayıncada 5 e goturmuyolar canım cunku olanlarda 5 e gidemezse transfer edemıyolar en azından 3 te olanı koyabılıyo
Benim 3. Tüp bebeğim ilk denememde ertesi gün koli yapıp ev taşıdım günlük hayatıma devam etmiştim hemen wcyede girmiştim. İkiz gebelik olmuştu. 2. Denememde tek embriyo transfer ettirdim avmye gidip alışveriş yapmıştık yine pozitifti çok şükür. Şimdi 3. Denememde yatak döşek yatmayı uyumayı düşünmüyorum bence tüp bebek biraz şans işiEvet dr lar sizin dediğiniz gibi söylüyorlar.benim yazdıklarım çevremdekilerin deneyimleri.
Canım rahımın kabullenmesi diye bi olay varmış 3 cizgi olunca rahım kabullenmeye hazır oluyomuş embrıyoyu. Hemşireme sordum o da dedı ki her ay olacak diye bişey yok bazen olmayada bılıyo fakat olursa tam istedgmz sey olur demişti3 cizgi olunca ne oluyomus canim..
Tabi canım kısmet ama doktorlar 6 altını genel olarak 5 e goturmuyolar cunku 3 te 1 inın 5. Gune gelmesi saglıklı olarak goruluyo kayıp olmasın diyede ana rahmıne yerleştrıyo en iyi ortam ana rahmı sonucta. Benım emb 3. Gun canım hiç 3 5 deme tutacak olan oyle bi tutuyodu yeterki allahım ol desın başka hiç bişey onemli degıl. Benım daha once 5. Gun emb tutmadıKuzu üstümüz örtülü mü oluyor ameliyat kıyafeti mi giydiriyolar bunları da sorayım
Canım kime yazmıştın bilmiyorum ama üstüme alındım yarın doktordan net bir cevap alırım diye düşünüyorum sonuçta kaç embriyo oluşacak bilmiyoruz bile kısmet
Ben zaten cok yumurta olmayınca demiştim canım sana doktorun gobekten olanı vermiş demekki bana direk progesteron iğne vermişti kalcadan oyle bişey yok yaşamayan bılmezBenim doktorumda tam tersini düşünüyor. Çok yumurta olunca en iyisini seçme adına 5. Güne kadar gelişen savaşan embriyoyu seçelim diyip 5. Günü bekletiyor mutlaka, eğer hala çok embriyo varsa ekonomik güce göre genetiğe gönderip iyinin en iyisini seçme taraftarı
Cok fena gercekten progesteron iğne 1 haftadan sonra oturamamaya başlıyosun
ben göbekten vuruluyorum öyle çok aprı yapmıyor isterseniz doktorunuza danışın
Benim 3. Tüp bebeğim ilk denememde ertesi gün koli yapıp ev taşıdım günlük hayatıma devam etmiştim hemen wcyede girmiştim. İkiz gebelik olmuştu. 2. Denememde tek embriyo transfer ettirdim avmye gidip alışveriş yapmıştık yine pozitifti çok şükür. Şimdi 3. Denememde yatak döşek yatmayı uyumayı düşünmüyorum bence tüp bebek biraz şans işi
Canım yumurtası az toplananlarda genelde 2. Toplama yapılıyor senin için daha iyi olur
benim ilk denememde kalitesiz yumurtalar olduğu için 3. Güne giden 2 embriyom vardı sadece tutundu 2. Denememdede 1 embriyo 5, güne 2 embriyo 6. Güne gitti donduruldu. Doktorum hiç art arda denemedi nedense olanı transfer etti hep
Evet canım estrofem baş agrisi yapıyor. Vuct alışınca geçiyor amaKızlar estrofem bende baş agrısı yaptı sizdede yaptı mı?
O yüzden sanırım canım bizim planlı olmadığı için az yumurta var, haklısın Allah nasip ederse olacak takılmamam lazım bunaTabi canım kısmet ama doktorlar 6 altını genel olarak 5 e goturmuyolar cunku 3 te 1 inın 5. Gune gelmesi saglıklı olarak goruluyo kayıp olmasın diyede ana rahmıne yerleştrıyo en iyi ortam ana rahmı sonucta. Benım emb 3. Gun canım hiç 3 5 deme tutacak olan oyle bi tutuyodu yeterki allahım ol desın başka hiç bişey onemli degıl. Benım daha once 5. Gun emb tutmadı
Yapıyor canım çokKızlar estrofem bende baş agrısı yaptı sizdede yaptı mı?
Umarım hersey gönlünce olur benim de 5 kasımda belli olucak çok heyecanlıyımKIZLAR YARIN BELLİ OLACAK TRANSFER GÜNÜM İNŞALLAH RAHİM BİRAZ DAHA KALINLAŞMIŞTIR,CUMARTESİ GÜNÜ GEREKLİ KALINLIKTA DEĞİLDİ
SAĞOL CANIM İNŞALLAH POZİTİF ÇIKAR SONUCUN BENİM DÜŞMESEYDİ 1 HAFTAM KALMIŞTI DOĞUMAUmarım hersey gönlünce olur benim de 5 kasımda belli olucak çok heyecanlıyım