Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Canım hayırlısı olsun, 5 yumurtadan 3 embriyo oluşması çok güzel bir sayı gerçekten :) Hakkında hayırlısı olsun canım, haberdar et bizi de :)

Kızlar şimdi transfer tarihi nasıl belirleniyor adetten sonra kaçıncı gün? 16.yada 17. Günler diye duymuştum

Kızlarrrr benim transferim aralık ayının sonuna kaldı yaa kasımın 20 sinde lucrin vurcam sonraki reglin 20-25 günleri arası dediler anlamadımm bişey yaaa

Sürgü yatakta idrari rahat yapmak icjn evet canım bırakıp gidiyor yanıma eşimi almslrdi sonradan

Kuzu üstümüz örtülü mü oluyor ameliyat kıyafeti mi giydiriyolar bunları da sorayım
Cok yumurta olmayıncada 5 e goturmuyolar canım cunku olanlarda 5 e gidemezse transfer edemıyolar en azından 3 te olanı koyabılıyo
Canım kime yazmıştın bilmiyorum ama üstüme alındım yarın doktordan net bir cevap alırım diye düşünüyorum sonuçta kaç embriyo oluşacak bilmiyoruz bile kısmet

Kızlar bilginiz var mı bugün transferi olacak bir arkadaş vardı oldu mu acaba

Aynen canım çok şükür 3.gün 5.gün çok farketmiyor sanırım olacaksa oluyor

Kızlarrrr benim transferim aralık ayının sonuna kaldı yaa kasımın 20 sinde lucrin vurcam sonraki reglin 20-25 günleri arası dediler anlamadımm bişey yaaa
Canım benim de öyle oldu. Ekim bası adet oldum, adetimin 15. günü lucrin vuruldum. ( bazen de adetin 21. günü vuruluyor iğne). İğne vurulduktan 15 gün sonra kontrol yapılıyor. Kontrolde 12 günlük rahim kalınlaştıran ilaç başlanıyor ve tekrar kontrol ediliyor. Her şey yolundaysa 3-4 gün sonra transfer oluyor. Ben bu sefer erken iğne vurulduğum için adetin 16. günü transfer olucam. Bir önceki denemede iğneyi geç vurulmuştum, ondan adetin 23. günü civarı transfer oldum.

Canım üzerinde hiç kıyafet olmuyor elbiseni giyip mışıl mışıl uyuyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…