- Konu Sahibi pembiss123
-
- #1.361
İnsallah belli olsun transfer gunu onu da hemen soylerimhayırlı olsun canım benimmm hayırlı haberlerle gel inşallah
Canım hayırlısı olsun, 5 yumurtadan 3 embriyo oluşması çok güzel bir sayı gerçekten :) Hakkında hayırlısı olsun canım, haberdar et bizi de :)Kizlar merhaba. Benim bugun embriyolarimin 3. gunu, 5 yumurtam toplanmisti, 3 tanesi kaldi, onlar da hala devam ediyormus bugun hoca gelip karar verecekmis saat 3’ten sonra. Bebegin adini 3 koyacagim olursane cok 3 yazdim. Bugun karar verecekmis besinci gun mu yapacak yoksa gun icinde de bana transfer icin haber verip hastaneye cagirabilirmis. Asistani hoca genelde 5. Gune gidiyor dedi. Ben de boyle bekliyorum iste, insallah besinci gune kadar her sey yolunda gider sizlerle paylasmak istedim. Hepimiz insallah iyi haberler aliriz.
Evet canım. Genelde o günlere denk geliyor. Önemli olan senin rahim kalınlığının uygunluğu .Kızlar şimdi transfer tarihi nasıl belirleniyor adetten sonra kaçıncı gün? 16.yada 17. Günler diye duymuştum
kıyamamİnşallah.Karnım davul gibi göğüslerim zaten aldı başını gitti e ağlatken gülmeyi de eklersek geliyor gibi
Evet dr lar sizin dediğiniz gibi söylüyorlar.benim yazdıklarım çevremdekilerin deneyimleri.Banada yatılmaması günlük rutin hayatımıza devam edilmesi transfer masasından kalkar kalmaz wcye gidilmesi söylendi
ayy canım hayırlısı olsun inşallah 3.gün dondurup mu olacak yoksa 5.güne kadar bekleyip direk transfer mildı. Şimdi evde dinleniyorum. Bir sıkıntı çıkmazsa iniallah cumartesi transfer olaca
tek embriyo mu yoksa çift embriyo mu olacağı belli değil dimi doktorun bir şey söyledi mi bu konu hakkındaKızlar selam bugün opu yapıldı. Şimdi evde dinleniyorum. Bir sıkıntı çıkmazsa iniallah cumartesi transfer olacağım ben de
hayırlısı olsun inş. rabbim olumlu hayırlı sonuçlar duymanı nasip etsin aminKızlar selam bugün opu yapıldı. Şimdi evde dinleniyorum. Bir sıkıntı çıkmazsa iniallah cumartesi transfer olacağım ben de
Sürgü yatakta idrari rahat yapmak icjnevet canım bırakıp gidiyor yanıma eşimi almslrdi sonradan
Canım kime yazmıştın bilmiyorum ama üstüme alındımCok yumurta olmayıncada 5 e goturmuyolar canım cunku olanlarda 5 e gidemezse transfer edemıyolar en azından 3 te olanı koyabılıyo
Aynen canım çok şükürAz ilaçla bol yumurta oluşmasi çok güzel olmuş canımgerçekten vücut yorulmuyor o zaman. Benim yumurtalar devlette toplanıp dondurulmuştu, gittiğim hastane hep 3.gun transfer yapıyordu, kimseye 5. Günü beklemiyordu ondan 3.gun embriyosu transferi oldum hep
Canım benim de öyle oldu. Ekim bası adet oldum, adetimin 15. günü lucrin vuruldum. ( bazen de adetin 21. günü vuruluyor iğne). İğne vurulduktan 15 gün sonra kontrol yapılıyor. Kontrolde 12 günlük rahim kalınlaştıran ilaç başlanıyor ve tekrar kontrol ediliyor. Her şey yolundaysa 3-4 gün sonra transfer oluyor. Ben bu sefer erken iğne vurulduğum için adetin 16. günü transfer olucam. Bir önceki denemede iğneyi geç vurulmuştum, ondan adetin 23. günü civarı transfer oldum.Kızlarrrr benim transferim aralık ayının sonuna kaldı yaakasımın 20 sinde lucrin vurcam sonraki reglin 20-25 günleri arası dediler anlamadımm bişey yaaa
hayırlısı olsun, aramıza hoş geldin :)Kızlar selam bugün opu yapıldı. Şimdi evde dinleniyorum. Bir sıkıntı çıkmazsa iniallah cumartesi transfer olacağım ben de
Aynen öyle canımAynen canım çok şükür3.gün 5.gün çok farketmiyor sanırım olacaksa oluyor
Canım üzerinde hiç kıyafet olmuyor elbiseni giyip mışıl mışıl uyuyorsunKuzu üstümüz örtülü mü oluyor ameliyat kıyafeti mi giydiriyolar bunları da sorayım
Canım kime yazmıştın bilmiyorum ama üstüme alındımyarın doktordan net bir cevap alırım diye düşünüyorum sonuçta kaç embriyo oluşacak bilmiyoruz bile kısmet
Teşekkürlerhayırlısı olsun, aramıza hoş geldin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?