Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Öleymiş yawrum hayırlısı rabbim kucağımıza almayı nasip etsin bekleyen istwyen herkeze tattırsın anneliği mevlam
Aminn aminn yüreği anne olan o güzel annelere tez zamanda nasip etsin bize de beraber inşallah.. Çeken bilir ya bizi bizden başka kimse anlayamaz

Ayyy ne güzel 6. Günde bile bu değer harika acaba 4. Gün de yapsan çıkar mıydı? Hangi gün yapmaya başladın?
4. Gün test yaptım cook cılız bir silik çıktı hatta dur resmi var ama zor görürsün söyleyeym tahminim hcg 20 ile 30 arasını gösteriyor en asgari

Yok canım hala yok arada batma var okadar oğlumda da belirtilen 6. Haftadan sonra başlamıştı erken zaten belirti aramak için
Belirti derken zaten öyle belirti degil canim. Bende mesela öncekigebeligimde bu zamanlarda kasiklarimda cekilme oluyordu. Simdi hic bisey yok. Ama tabi her gebelik farkli olur

Kızlar benim transfer iptal olabilir tsh ım çok yüksek çıkmış. İnşallah transfer gününe kadar düşer. Tsh problemi yaşayan oldu mu aranızda?

Kızlar benim transfer iptal olabilir tsh ım çok yüksek çıkmış. İnşallah transfer gününe kadar düşer. Tsh problemi yaşayan oldu mu aranızda?
Canım transfer için tsh a baktıklarını bilmiyordum. Bana e2 ve progesteron testi yapmıştı. Hatta progesteron 1’in altında olduğu için taze transfer yaptı. Yoksa doktorum rahim dinlendirme istiyordu ben bastırdım illa bu ay olsun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…