Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Kızlar benim transfer iptal olabilir :KK43:tsh ım çok yüksek çıkmış. İnşallah transfer gününe kadar düşer. Tsh problemi yaşayan oldu mu aranızda?
ben dibine kadar yasiyorum :) dondurulmuslarim var ama tsh in durumuna gore yapip yapmamaya karar verecekler. gecmis olsun sen rahat ol duser ins hayirlisiyla. ilac kullaniyor musun, tsh oranini soylediler mi sana

Bende de yoktu canım bildiğin tek çizgi gerisi bembeyazdı o yüzden sıkıntı yapma 8. Yada 10 günde sende kanda bak direk bende daha idrar yapıcam die inat ettim sinir oldum. Elimde de 1 idrar testi vardı ona rağmen yapmadım
Tmm canim inslalah oyle yaparim artik sirf var diye gozume batti yaptim🤣

Canım transfer için tsh a baktıklarını bilmiyordum. Bana e2 ve progesteron testi yapmıştı. Hatta progesteron 1’in altında olduğu için taze transfer yaptı. Yoksa doktorum rahim dinlendirme istiyordu ben bastırdım illa bu ay olsun diye😬
troid hormonu vucutta bircok seyi etkiledigi icin tedavi oncesinde bircok kadin dogumcu tsh dengesine de bakiyor. seninkine de bakmislardir ama normal old icin aciklama vs yapmamislardir.

kızlar çarşamba yumurta toplama işlemim var. ama taze transfer olamayacak çatlayan yumurta varmış progesteron yükselmiş.. bunu yaşayan oldu mu tüm yumurtalar etkilendiyse diye korkuyorum inşallah sağlam yumurtalar çıkar🙏

Kızlar benim transfer iptal olabilir :KK43:tsh ım çok yüksek çıkmış. İnşallah transfer gününe kadar düşer. Tsh problemi yaşayan oldu mu aranızda?
Ben çok uzun yıllardır haşimato hastasıyım problemin alasını yaşıyorum ne yazık ki. Eğer 3 olmamışsa çok dert etmiyorlar ama genelde 2 altı olsun isteniyor

Back