- 3 Kasım 2017
- 4.601
- 7.881
- 158
- 35
- Konu Sahibi pembiss123
- #13.861
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminn aminn yüreği anne olan o güzel annelere tez zamanda nasip etsin bize de beraber inşallah.. Çeken bilir ya bizi bizden başka kimse anlayamazÖleymiş yawrum hayırlısı rabbim kucağımıza almayı nasip etsin bekleyen istwyen herkeze tattırsın anneliği mevlam![]()
Anladim canim tamam yapmiyorum artikk. Belirtin de mi yoktu peki canim hicE bende öle biliyorsun konuşmuştuk seninle transfer hariç 5. Günde idrarda negatif ti silik bile değildi o yüzden yapma
Yok canım hala yok arada batma var okadar oğlumda da belirtilen 6. Haftadan sonra başlamıştı erken zaten belirti aramak içinAnladim canim tamam yapmiyorum artikk. Belirtin de mi yoktu peki canim hic
4. Gün test yaptım cook cılız bir silik çıktı hatta dur resmi var ama zor görürsün söyleyeymAyyy ne güzel 6. Günde bile bu değer harikaacaba 4. Gün de yapsan çıkar mıydı? Hangi gün yapmaya başladın?
Amin canımCok güzell canimm Cifte mutluluk Saglikla büyütmek nasip olsun insallah canim![]()
Bendr bugun denedkm transfer haric 5.gun negatif hic hayali cizgi bile yoktuEvet canım transfer hariç 5.gün negatifti
Baska yerlerde gördüm canimKim canim o ben görmedim? Ay umarim ya öyle yapayim o zaman bi umut artik
Belirti derken zaten öyle belirti degil canim. Bende mesela öncekigebeligimde bu zamanlarda kasiklarimda cekilme oluyordu. Simdi hic bisey yok. Ama tabi her gebelik farkli olurYok canım hala yok arada batma var okadar oğlumda da belirtilen 6. Haftadan sonra başlamıştı erken zaten belirti aramak için
Ay hayırlısı olsun inşallah bi çok yerde okudum belirtilmiş burun akıntısı nezle grip.. Peki kaçıncı gündesin canım kaç embriyo transfer edildi?
Görünüyor canim baya belli var oldugu4. Gün test yaptım cook cılız bir silik çıktı hatta dur resmi var ama zor görürsün söyleyeymtahminim hcg 20 ile 30 arasını gösteriyor en asgari Eki Görüntüle 2730715
Bir tek idrarim kokuyor afedersin 2-3 gündürBelirti derken zaten öyle belirti degil canim. Bende mesela öncekigebeligimde bu zamanlarda kasiklarimda cekilme oluyordu. Simdi hic bisey yok. Ama tabi her gebelik farkli olur
Aaa şimdi gördüm çizgiyi ben de 4. Gün kesin denerim senin haberinden sonra4. Gün test yaptım cook cılız bir silik çıktı hatta dur resmi var ama zor görürsün söyleyeymtahminim hcg 20 ile 30 arasını gösteriyor en asgari Eki Görüntüle 2730715
Ya canim benim bugün Transfer haric 6. gün oluyor 5 degil kafa kalmadi artikE bende öle biliyorsun konuşmuştuk seninle transfer hariç 5. Günde idrarda negatif ti silik bile değildi o yüzden yapma
Canım transfer için tsh a baktıklarını bilmiyordum. Bana e2 ve progesteron testi yapmıştı. Hatta progesteron 1’in altında olduğu için taze transfer yaptı. Yoksa doktorum rahim dinlendirme istiyordu ben bastırdım illa bu ay olsun diyeKızlar benim transfer iptal olabilirtsh ım çok yüksek çıkmış. İnşallah transfer gününe kadar düşer. Tsh problemi yaşayan oldu mu aranızda?
Olabilir çıkmayan çok var önce kana sonra idrar a geçiyor bekle 8. Gün kan verirsinYa canim benim bugün Transfer haric 6. gün oluyor 5 degil kafa kalmadi artik
Bilmiyorum batma filan var ama başka da bişi yokBelirti derken zaten öyle belirti degil canim. Bende mesela öncekigebeligimde bu zamanlarda kasiklarimda cekilme oluyordu. Simdi hic bisey yok. Ama tabi her gebelik farkli olur
Dene desem olmaz deneme desem olmaz çünkü bende sabredememistmAaa şimdi gördüm çizgiyi ben de 4. Gün kesin denerim senin haberinden sonra![]()
Bende de yoktu canım bildiğin tek çizgi gerisi bembeyazdı o yüzden sıkıntı yapma 8. Yada 10 günde sende kanda bak direk bende daha idrar yapıcam die inat ettim sinir oldum. Elimde de 1 idrar testi vardı ona rağmen yapmadımBendr bugun denedkm transfer haric 5.gun negatif hic hayali cizgi bile yoktu![]()