Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Valla bilmiyorjm canım cozulunce kalitesinin azalma ihtimali var azda olsa insallh benim iyi çıkar 2 taneyi kapar gelirim 😁
Cok bi bozulma olsa taze transfer yaparlar diye düşünüyorum. Herkese dondurma yapiyolar tutma ihtimali yüksek diye. Bi an okuyunca kanım bitlendi de 🤭

arkadaşlar transfer konusunda tecrübeli arkadaşlar .
sıkışıklık konusunda çok abartmadan sıkışmak istiyorum. bir de zaten muayeneden korkuyorum. siz kaç bardak içtiniz .
ya da kaç lt kaç saat önce başlayıp . ben opu dan sonra sürekli su içtim zaten . günde 4-5 lt içiriyorumdur.
benim randevum 10 daydi. sabah 8:30 da wc ye git ve idrarini yap sonrasinda da yavas yavas suyunu icmeye basla, eger su bitmeden idrara sıkışirsan su icmeyi birak dediler. oncesinde hastaneden 800 ml lik bir termos bardak verip bunun dolusu ic dedimislerdi ama yanima extra suda almistim :) fakat 800 ml tam geldi siseyi hic acmadim, sıkışikligim hic rahatsiz etmedi hatta transferden sonra tuvalete gidebilirsin deyince ben rahatim sonrada gitsem olur demistim. sen rahat ol ins guzel gececek, guzel olacak 🥰

Ahsen sanada az kaldı bana zaman geçmiyor yaa cuma çook uzak geliyor senin yine çarşamba yıllardır bekliyomuşum gibi 😂
Al benden de o kadar canım eşim diyor abartma ya böyle günler mi geçer 😂 geçmiyor diyorum diyorum işte 😂 canım bi yandan gelsin istiyorum bi yandan korkuyorum diyorum en azından şimdi var ❤️🤲

arkadaşlar transfer konusunda tecrübeli arkadaşlar .
sıkışıklık konusunda çok abartmadan sıkışmak istiyorum. bir de zaten muayeneden korkuyorum. siz kaç bardak içtiniz .
ya da kaç lt kaç saat önce başlayıp . ben opu dan sonra sürekli su içtim zaten . günde 4-5 lt içiriyorumdur.
Kaç lt mi 😳 sakın o kadar içme zorlanırsın. Ben ilk transferimdeçok zorlanmıştım. 2.'de arastirdim. Idrar kesesi 350 500 ml sıvı aliyor. Sabah kalkip mesaneyi boşaltmıştım. 2, 3 bardak su içmiştim. O kadar. Transfer zamani cok güzel sıkıştığımı söylediler. Hem transfer güzel geçti, hem de ben rahat ettim.

Kaç lt mi 😳 sakın o kadar içme zorlanırsın. Ben ilk transferimdeçok zorlanmıştım. 2.'de arastirdim. Idrar kesesi 350 500 ml sıvı aliyor. Sabah kalkip mesaneyi boşaltmıştım. 2, 3 bardak su içmiştim. O kadar. Transfer zamani cok güzel sıkıştığımı söylediler. Hem transfer güzel geçti, hem de ben rahat ettim.
Kac saat bekledin canım 2 3 bardak içip

4-5 lt icse hastanede itfaiye gibi sondurecek kose arar :D :D

Back