- 12 Ekim 2016
- 9.148
- 33.715
- 548
- Konu Sahibi pembiss123
- #13.901
Ayyy üçüz mu oldu acepKızlar benim kan sonucum cıktı. 9.gün 791![]()
![KK70 :KK70: :KK70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy üçüz mu oldu acepKızlar benim kan sonucum cıktı. 9.gün 791![]()
Maşallah ikiz canm sanırım sağlıcakla kucağına al inşallahKızlar benim kan sonucum cıktı. 9.gün 791![]()
Ahsen sanada az kaldı bana zaman geçmiyor yaa cuma çook uzak geliyor senin yine çarşamba yıllardır bekliyomuşum gibiMaşallah ikiz canm sanırım sağlıcakla kucağına al inşallah
Wowwwww 3 üz mü desem inanamıyorum ne güzel haber bugün herkes harika haber verdi maşallah canım allah tamamına erdirsinKızlar benim kan sonucum cıktı. 9.gün 791![]()
Inşallah degildir nasıl taşınır nasıl bakılır bilmem yoksaAyyy üçüz mu oldu acep![]()
Cok bi bozulma olsa taze transfer yaparlar diye düşünüyorum. Herkese dondurma yapiyolar tutma ihtimali yüksek diye. Bi an okuyunca kanım bitlendi deValla bilmiyorjm canım cozulunce kalitesinin azalma ihtimali var azda olsa insallh benim iyi çıkar 2 taneyi kapar gelirim![]()
Yok canım tek koyuyorlar yüzde 99 tek oluyor yüzde bir Lil bir ihtimal bölünüyormuş ikizde de öle 3üz olacağını sanmıyorumInşallah degildir nasıl taşınır nasıl bakılır bilmem yoksa![]()
Tebrik ederim Allah gönlünüzce göre verdiKızlar benim kan sonucum cıktı. 9.gün 791![]()
benim randevum 10 daydi. sabah 8:30 da wc ye git ve idrarini yap sonrasinda da yavas yavas suyunu icmeye basla, eger su bitmeden idrara sıkışirsan su icmeyi birak dediler. oncesinde hastaneden 800 ml lik bir termos bardak verip bunun dolusu ic dedimislerdi ama yanima extra suda almistim :) fakat 800 ml tam geldi siseyi hic acmadim, sıkışikligim hic rahatsiz etmedi hatta transferden sonra tuvalete gidebilirsin deyince ben rahatim sonrada gitsem olur demistim. sen rahat ol ins guzel gececek, guzel olacakarkadaşlar transfer konusunda tecrübeli arkadaşlar .
sıkışıklık konusunda çok abartmadan sıkışmak istiyorum. bir de zaten muayeneden korkuyorum. siz kaç bardak içtiniz .
ya da kaç lt kaç saat önce başlayıp . ben opu dan sonra sürekli su içtim zaten . günde 4-5 lt içiriyorumdur.
masallah barekallah kutlarimmmKızlar benim kan sonucum cıktı. 9.gün 791![]()
Al benden de o kadar canım eşim diyor abartma ya böyle günler mi geçerAhsen sanada az kaldı bana zaman geçmiyor yaa cuma çook uzak geliyor senin yine çarşamba yıllardır bekliyomuşum gibi![]()
Kaç lt miarkadaşlar transfer konusunda tecrübeli arkadaşlar .
sıkışıklık konusunda çok abartmadan sıkışmak istiyorum. bir de zaten muayeneden korkuyorum. siz kaç bardak içtiniz .
ya da kaç lt kaç saat önce başlayıp . ben opu dan sonra sürekli su içtim zaten . günde 4-5 lt içiriyorumdur.
Aynen ya 3 aylık filan olsunda ozaman rahatlarız inşallahAl benden de o kadar canım eşim diyor abartma ya böyle günler mi geçergeçmiyor diyorum diyorum işte
canım bi yandan gelsin istiyorum bi yandan korkuyorum diyorum en azından şimdi var
![]()
Kac saat bekledin canım 2 3 bardak içipKaç lt misakın o kadar içme zorlanırsın. Ben ilk transferimdeçok zorlanmıştım. 2.'de arastirdim. Idrar kesesi 350 500 ml sıvı aliyor. Sabah kalkip mesaneyi boşaltmıştım. 2, 3 bardak su içmiştim. O kadar. Transfer zamani cok güzel sıkıştığımı söylediler. Hem transfer güzel geçti, hem de ben rahat ettim.
4-5 lt icse hastanede itfaiye gibi sondurecek kose ararKaç lt misakın o kadar içme zorlanırsın. Ben ilk transferimdeçok zorlanmıştım. 2.'de arastirdim. Idrar kesesi 350 500 ml sıvı aliyor. Sabah kalkip mesaneyi boşaltmıştım. 2, 3 bardak su içmiştim. O kadar. Transfer zamani cok güzel sıkıştığımı söylediler. Hem transfer güzel geçti, hem de ben rahat ettim.
Amin canım inşallah bugun dedim kan vereyim bi daha bakayım vazgeçtimAynen ya 3 aylık filan olsunda ozaman rahatlarız inşallahama bende çatlıcam yani sıkıntıdan
![]()
Bir ikiz daha mi geliyor yoksa canim masallah subhanallahKızlar benim kan sonucum cıktı. 9.gün 791![]()
Ben 8. Günde yaptırdım 227 çıktı doktor bir daha istemedi cuma çağırdı bende yaptırmadım canım merak ediyorum ama bu sefer doktoru dinlicem acele etmicemAmin canım inşallah bugun dedim kan vereyim bi daha bakayım vazgeçtimsenin en son kaç çıkmıştı
Canim sen 5. günden beri yapiyordun demi test. Belki de bu kadar yüksek oldugu icin cikti erkenden ne dersinKızlar benim kan sonucum cıktı. 9.gün 791![]()
Benimde betam yüksekti bugün çift kese gördük sanırım sizinde öyleEvet canım çiftti. Dün burda 100 150 dedik şok oldum resmen. Bu kadar yüksek çıkacağını hic düşünmemiştim![]()