- 16 Ekim 2020
- 1.784
- 2.486
- 83
- 32
- Konu Sahibi pembiss123
- #13.821
Biliyom cok erken carsamba aksam 5 gibi oldum transfer evde durunca bi yapim dedim ama artik yapmam dirke kan veirrim gunu gelinceErken daha canım boşuna sıkma canını
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biliyom cok erken carsamba aksam 5 gibi oldum transfer evde durunca bi yapim dedim ama artik yapmam dirke kan veirrim gunu gelinceErken daha canım boşuna sıkma canını
Biz birbirimizi teselli ediyoruz ama senin yerinde olsam ben de yapardımBiliyom cok erken carsamba aksam 5 gibi oldum transfer evde durunca bi yapim dedim ama artik yapmam dirke kan veirrim gunu gelince
Benim de cok canim sIkIldi valla.. olsa cikardi zaten artik benimki 6,5 gün oldu.. insallah cikar canim senin aminnKaldirdi yada sildi galiba ben gordum de aimdi acilmiyo bende 5.gun evde olan bi testle yaptim cok su icmistim birde 2 bardak falan cay negatif cikti nasip kismet bilmiyorum ama moralim bozuldi daha erken biliyorumda ama iste yapmayacaktim.gozume batti o test sonucu da gormus oldum 2.çizginin golgesi bile yok![]()
Aynen ya birbirimizden gore gore yapiyoruz ama belli olmuyo iste aslinda hic yapmamak yada 10.gunu falan beklemek ama dayanamiyoruz bi tane vardi evde yaptim daha da yapmam test gunune kadar..Biz birbirimizi teselli ediyoruz ama senin yerinde olsam ben de yapardımbu gün transfer oldum. Arkadaşın mesajını görünce aaa 6.gun de bakabilirim falan dedim içimden
![]()
5+5 sanırım alttan muayene oldum canm 8 kasım transferdi işteTebrik ederim sağlıcakla dogarlar inşallahhkaçıncı haftada gördünüz keseyi
Dayanabiliyorsan iyi canim Ben meraktan catladim da ne oldu sanki, aldim agzimn payiniAynen ya birbirimizden gore gore yapiyoruz ama belli olmuyo iste aslinda hic yapmamak yada 10.gunu falan beklemek ama dayanamiyoruz bi tane vardi evde yaptim daha da yapmam test gunune kadar..![]()
Ya bozma moralini dicem de bozuyoruz iste ama 7.8. Gunde bile idrarda cikmayanalri duyuorum en mantiklisi kan ama bakalim inslalah Rabbim bizimde yuzumuzu güldürürBenim de cok canim sIkIldi valla.. olsa cikardi zaten artik benimki 6,5 gün oldu.. insallah cikar canim senin aminn![]()
Malesef ista dayanamiyoz sonra goruyoruz agzimizin payini dua edelim birbirimize canim hala Rabbim ol der olur inslalahDayanabiliyorsan iyi canim Ben meraktan catladim da ne oldu sanki, aldim agzimn payini
Öleymiş yawrum hayırlısı rabbim kucağımıza almayı nasip etsin bekleyen istwyen herkeze tattırsın anneliği mevlamHayır bence gayet iyi önemli olan düzenli artması
7-8de cikmayip sonradan cikan Ben hic duymadim canim ama öyleyse belki umut vardir. Ama benim hic ama hic belirtileri yok. Sadece afedersin idrarim kokuyor. Amin canim insallahYa bozma moralini dicem de bozuyoruz iste ama 7.8. Gunde bile idrarda cikmayanalri duyuorum en mantiklisi kan ama bakalim inslalah Rabbim bizimde yuzumuzu güldürür![]()
Insallah canimm aminn cok istiyoruzz insallah allah yar ve yardimcimiz olurMalesef ista dayanamiyoz sonra goruyoruz agzimizin payini dua edelim birbirimize canim hala Rabbim ol der olur inslalah![]()
Crom dan koy canım uygulamadan yüklenmiyorBen acamiyorum koydugun resmi canim hata cikiyor sürekli allah allah
Benimde oyle belirtilerim yok rahimde arada batma var biraz bugunde bacaklarim agriyo sen ilk idrarlami yaptin7-8de cikmayip sonradan cikan Ben hic duymadim canim ama öyleyse belki umut vardir. Ama benim hic ama hic belirtileri yok. Sadece afedersin idrarim kokuyor. Amin canim insallah
Yok canim2. Idrardi. Bence ama cikcak olduktan sonra ilk veya ikinci fark etmiyorYa beni
Benimde oyle belirtilerim yok rahimde arada batma var biraz bugunde bacaklarim agriyo sen ilk idrarlami yaptin
Ben chromdan giriyom canim zaten uygulamasi var mi yaCrom dan koy canım uygulamadan yüklenmiyor
Rahimde batmalar olabilecegine isaret bence canim, bende hic olmadi meselaYa beni
Benimde oyle belirtilerim yok rahimde arada batma var biraz bugunde bacaklarim agriyo sen ilk idrarlami yaptin
Ay bilmiyorum ki canim ya ama bence sende var icime oyle doguyor nedense adetine ne kadar kaldiRahimde batmalar olabilecegine isaret bence canim, bende hic olmadi mesela
Canim senin 5.gun negstifti demiCrom dan koy canım uygulamadan yüklenmiyor
Adetim bugün yarin normalde. Ben zaten ne bastan cok umutsuzdum, sonra bi umutlandim. Simdi yere cakildim diyebilirimAy bilmiyorum ki canim ya ama bence sende var icime oyle doguyor nedense adetine ne kadar kaldi