- 3 Kasım 2017
- 4.601
- 7.881
- 158
- 35
- Konu Sahibi pembiss123
- #13.841
Ayyy yerimm ikizler miymiiisssDoktordan çıktım simdi 2ninde kesesini gördük biri büyük biri küçük![]()
![Nazar amulet :nazar_amulet: 🧿](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f9ff.png)
![Nazar amulet :nazar_amulet: 🧿](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f9ff.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy yerimm ikizler miymiiisssDoktordan çıktım simdi 2ninde kesesini gördük biri büyük biri küçük![]()
Bak daha az once okudum 6. 7. Gunde yapmis hic cikmamis 8.gunde gordum diyo bence bekle carsamba yap ilk.idrarlaAdetim bugün yarin normalde. Ben zaten ne bastan cok umutsuzdum, sonra bi umutlandim. Simdi yere cakildim diyebilirimne desem napsam sasiridm
Evet canım transfer hariç 5.gün negatiftiCanim senin 5.gun negstifti demi
Ben chromdan giriyom canim zaten uygulamasi var mi ya![]()
Adi ne canim uygulamanin ben baktim da bulamamistimAynen uygulaması var ben onu kullanıyorum
![]()
Senin kaçıncı günün mü canım erken yapmaAdetim bugün yarin normalde. Ben zaten ne bastan cok umutsuzdum, sonra bi umutlandim. Simdi yere cakildim diyebilirimne desem napsam sasiridm
Allah razı olsun kuzum Rabbim hepimizi sevindirsin inşallah en kısa zamandaAcilmiyorresim canim Ben de sen bisey demeyince yapmadin sandim kani bekliyormussun megermasallah diyelim canim katlnarak cogalsn insallah
Kim canim o ben görmedim? Ay umarim ya öyle yapayim o zaman bi umut artikBak daha az once okudum 6. 7. Gunde yapmis hic cikmamis 8.gunde gordum diyo bence bekle carsamba yap ilk.idrarla
Kadınlar kulübü canım aynı amblemle varAdi ne canim uygulamanin ben baktim da bulamamistim
Bugün Transfer haric 5. gün mü oluyo. 24 kasim sabah 10:30daydiSenin kaçıncı günün mü canım erken yapma
Benim de transferden sonraki 2 gün çok burnum aktı ben üşüttüm sandım transfer olan yer çok soğuktuAy hayırlısı olsun inşallah bi çok yerde okudum belirtilmiş burun akıntısı nezle grip.. Peki kaçıncı gündesin canım kaç embriyo transfer edildi?
5. Günde sıvı tüketmeden yapmıştım da bugünkü testimde 2 bardak su içmiştim ama uzerinden iki saat gecmesini bekleyip test yapmıştım sabah ilk idrar daha sağlıklı yine deHadi hayirlsii canim inslalah devamida artarak gelir 2.idrar ya sibi tuketmeden mi yaptın bende 5.gunundeyim bakalim evde bi tane vardi ikindiden sonra yaptim cok su ve cay icmistim ama kocaman bi tek cizgi cikti moralim.bozuldu ama nasip kismet bakalim bi daha da yapmam artik cuma falan kan veririm
EveetAyyy yerimm ikizler miymiiisss![]()
Ben yaziyorum cikmiyo, acaba yurtdisindayim diye miKadınlar kulübü canım aynı amblemle var
Android benim telefon iPhone sa belki yokturBen yaziyorum cikmiyo, acaba yurtdisindayim diye mi
Cok güzell canimm Cifte mutluluk Saglikla büyütmek nasip olsun insallah canimEveet
Çok şaşırdım ve çok sevindim
Evet canim iphone ondan o zmanAndroid benim telefon iPhone sa belki yoktur
Ben acamiyorum koydugun resmi canim hata cikiyor sürekli allah allah
E bende öle biliyorsun konuşmuştuk seninle transfer hariç 5. Günde idrarda negatif ti silik bile değildi o yüzden yapmaBugün Transfer haric 5. gün mü oluyo. 24 kasim sabah 10:30daydi
Ayyy ne güzel 6. Günde bile bu değer harika6. Gün canım![]()