Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

AA aynı gün transfer olmuşuz😅 bende dayanamadım 8. Gün kanda test yaptım 227 çıkmıştı tek embro inş hayırlısı olur hakkımızda 🤲
Kızlar bende siz gibi 19 kasım da transfer oldum.
Bir saat sonra test vermeye gideceğim
Bende siz gibi pozitifi görmek istiyom hayirlisi ile

Ben ilaçları daha dun bıraktım 2 3 güne olurum o zaman. Biz daha doktora gitmedik ama bende 2inci denemeyi düşünüyorum kaç ay ara vermek lazım senin doktorun bi sey dedi mi ? Ben merkez değiştirmeyide düşünüyorum.
Ne kadar ara verilmesi gerektiğini bilmiyorum ama genetik 20 güne anca çıkıyor bu da bir daha ki adet günü demek yani aşağı yukarı 2 adet dönemi geçtikten sonra yapılıyor heralde doktorum ikinci transferden önce testlere öncelik verdi onların sonucuna göre 2.transferi konuşuruz dedi

Ben ilaçları daha dun bıraktım 2 3 güne olurum o zaman. Biz daha doktora gitmedik ama bende 2inci denemeyi düşünüyorum kaç ay ara vermek lazım senin doktorun bi sey dedi mi ? Ben merkez değiştirmeyide düşünüyorum.
Canım 2-3 güne adet olacaksınya bunda değil bir dahaki adetinin ikinci günü başlarsın. Sen nerde oturuyorsun nerde oldun nereyi düşünüyorsun.

Sen niye bu saate kaldın🤭ben olsam sabah koşa koşa gitmiştim🤣🤣
Ben de 1 saate gidicem canım hastaneyi aradimclabaratuvar 24 saat açık dediler. El ayak çekilsin öyle gideyim dedim gündüz çok kalabalık oluyor. Herkes covid testi yaptırmaya geliyor.

Bana da geçmiyor daha 2. Günümdeyim öğrenmeme 7 gün daha var. Sürekli de kasıklarıma batma oluyor. İyice psikopata bağladım😂 keşke hemen tutunup tutunmadığını gösteren bişey olsaydı 💭💭💭
Bende de regl olacakmışım gibi ara ara hafif ağrı vuruyor.Bir de bugün oturduğum yerden kalkınca bir anda sol kasığıma bıçak saplandı gibi oldu onun dışında her şey aynı :)Daha çoook erken gerçi ama hayatımın en yavaş 1 haftası olacak belli.

Ben ilaçları bıraktıktan 4 gün sonra regl oldum ikinci transferden önce genetik istedi doktorum yarın genetik vericez eşimle umarım bir şey çıkmaz Ocak ortası da Allah nasip ederse 2.transfer
Ben ilaçları daha dun bıraktım 2 3 güne olurum o zaman. Biz daha doktora gitmedik ama bende 2inci denemeyi düşünüyorum kaç ay ara vermek lazım senin doktorun bi sey dedi mi ? Ben merkez değiştirmeyide düşünüyorum
Ne kadar ara verilmesi gerektiğini bilmiyorum ama genetik 20 güne anca çıkıyor bu da bir daha ki adet günü demek yani aşağı yukarı 2 adet dönemi geçtikten sonra yapılıyor heralde doktorum ikinci transferden önce testlere öncelik verdi onların sonucuna göre 2.transferi konuşuruz dedi
Anladim bilgilendirigin için teşekkür ederim. Genetik fiyatları ortalama ne kadar biliyor musun peki ?

Canım 2-3 güne adet olacaksınya bunda değil bir dahaki adetinin ikinci günü başlarsın. Sen nerde oturuyorsun nerde oldun nereyi düşünüyorsun.
Ben Şanliurfada ikamet ediyorum.Diyarbakırda yaptırdık. Yine Diyarbakırda yaptırmayı düşünüyorum ama bu seder Bahçeci tüp bebek merkezine yaptiracam bu hafta bi ön görüşmeye gidip konuşacam genel olarak Bahçecinin laboratuvar ortamı iyi diyorlar ona güvenerek birde orda denemek istiyorum. Bu yaptırdığım merkezde 9 yumurtam toplandi kac embryo döllendi bilmiyorum söylemediler ama 2 embriyoyu 3. Güne ancak çıkara bildiler donduramadılarda pek memnun kalmadım ondan dolayı.

Kızlar doktoruma gidip geldim ikizmiş ikis kese gördüm Allah ıma şükürler olsun darısı hepinizin başına amin tüm isteyenlerin başına :dua::dua::dua:
Ne güzel yaaaa bende bugün düşünüyordum burada hiç ikiz kese gören olmadı daha🥰 aklımdan geçen başıma geldi çok sevindim canım😍😍😍

Back