- Konu Sahibi pembiss123
- #13.721
Benimde tarnsferim oldu 2 tane yumoslarim konuldu bugun hayırlısıyla artık beklemekteyim bnde... ınsallah sonucu da güzel olur![Smiling face with smiling eyes :blush: 😊](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60a.png)
![Palms up together: medium skin tone :palms_up_together_tone3: 🤲🏽](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f932-1f3fd.png)
![Smiling face with smiling eyes :blush: 😊](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60a.png)
![Palms up together: medium skin tone :palms_up_together_tone3: 🤲🏽](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f932-1f3fd.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O hiç belli olmuyor canım, kaliteye takılma, önemli olan embriyonun sağlıklı olması, rahmine ulaşacak ve oraya sıkı sıkı yapışıp büyüyecek inşallahBenim ki de erbil yağmur bakalım nasıl olacak ilkte tutmaz diye düşünüyorumkaliteleri 4bb miş genelde 5aa falan görüyotuz bilemedim
İnşallahhhhO hiç belli olmuyor canım, kaliteye takılma, önemli olan embriyonun sağlıklı olması, rahmine ulaşacak ve oraya sıkı sıkı yapışıp büyüyecek inşallah
Hayırlısıyla inşallah güzel sonucu alırsın canımBenimde tarnsferim oldu 2 tane yumoslarim konuldu bugun hayırlısıyla artık beklemekteyim bnde... ınsallah sonucu da güzel olur![]()
canım bana aa veya bb diye bir şey söylemediler aradıklarında orta kaliteli olan embriyoları dondurmuyoruz iyi kalite olanları dnduruyoruz dediler
ah hadi gözün aydın canım hayırlı sonuçlarla gel inşallahBenimde tarnsferim oldu 2 tane yumoslarim konuldu bugun hayırlısıyla artık beklemekteyim bnde... ınsallah sonucu da güzel olur![]()
Ilk değerin kac çıkmıştı canım kaçıncı gün ve embriyoydu?Güzel dedi ama dört gün sonra ver dedi ona göre bişey der sanırım kese için benim çok düşüklerim oldugu için kimse emin olamıyo hamilelik sağlıklımı değilmi diye çarşanba bakalım kaç çıkıcak ilk ve ikinci değerlerim elhamdülillah güzel dedi sorun yok dedi çarşanbayı bekliyorum şimdi merakla sabırla
O da mümkün olmuyor ki ortadan ikiye çatlayacaz bu gidişle teste kadarTamam canım sağol hayırlısı bakalım kıçımı kırıp otursam iyi olacak galiba test gününe kadar
Inslahh canimah hadi gözün aydın canım hayırlı sonuçlarla gel inşallah
Inşaallah cnmHayırlısıyla inşallah güzel sonucu alırsın canım![]()
Negatif cikar kafaya takariz pozitif cikar kafaya takariz valla cok sinir bozucu ama ben hic bisey hissetmiyorum zaten hic de hissetmedim bel agrisindan baska bisey. O da adet yüzündendi galibaO da mümkün olmuyor ki ortadan ikiye çatlayacaz bu gidişle teste kadar
Kızlar ben başka bi test yaptım az önce sonuç negatifo günkü test yanlıştı kesin. Ya da erken belki de daha bilemiyorum 6 gün bitti dolu dolu
Belirtisiz tutan da çok var ama bir dur hele birkaç gün daha geçsin bakalımNegatif cikar kafaya takariz pozitif cikar kafaya takariz valla cok sinir bozucu ama ben hic bisey hissetmiyorum zaten hic de hissetmedim bel agrisindan baska bisey. O da adet yüzündendi galiba
Senin kacinci gün canim benim artik 6,5 gün olcakBugun benim de negatifti. İnsallah erken yapiyoruzdur ne diyeyim.![]()
Aynen canim beklicez zaten eli mahkumBelirtisiz tutan da çok var ama bir dur hele birkaç gün daha geçsin bakalım
Ben ilaçları bıraktıktan 4 gün sonra regl oldum ikinci transferden önce genetik istedi doktorum yarın genetik vericez eşimle umarım bir şey çıkmaz Ocak ortası da Allah nasip ederse 2.transferKızlar şimdi negatif olması durumunda ne zaman adet oluyoruz bi bilgisi olan var mi ?Yada bu süreçten sonra bizi ne bekliyor
Ben ilaçları daha dun bıraktım 2 3 güne olurum o zaman. Biz daha doktora gitmedik ama bende 2inci denemeyi düşünüyorum kaç ay ara vermek lazım senin doktorun bi sey dedi mi ? Ben merkez değiştirmeyide düşünüyorum.Ben ilaçları bıraktıktan 4 gün sonra regl oldum ikinci transferden önce genetik istedi doktorum yarın genetik vericez eşimle umarım bir şey çıkmaz Ocak ortası da Allah nasip ederse 2.transfer