- 30 Nisan 2018
- 740
- 1.412
- 63
- Konu Sahibi pembiss123
- #13.701
ertesi günü arıyorlar canımArkadaşlar opudan sonra embriyolog ne zaman aramaya başlıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ertesi günü arıyorlar canımArkadaşlar opudan sonra embriyolog ne zaman aramaya başlıyor
Merhaba canım yarın transferim var Allahın izni ileFly3646 merhabaa ne durumdasın canım
Evet canım insan maddi manevi çok yıpranıyor amininshaAllah Rabbim herkeze ilk denemede nasib etsin ugrastirmasin kimseyi![]()
aaa hiç de söylemiyorsun aşk olsun :) bende yarın kontrole gideceğim muhtemelen haftaya da ben transfer olacağım ama net tarih yarın belli olacak :) senin kaçıncı gün embriyosuydu kaç tane transfer edilecekMerhaba canım yarın transferim var Allahın izni ilesen nasılsın belli oldu mu senin tarih
Canım yazdım buraya ama sen görmedin sanırımaaa hiç de söylemiyorsun aşk olsun :) bende yarın kontrole gideceğim muhtemelen haftaya da ben transfer olacağım ama net tarih yarın belli olacak :) senin kaçıncı gün embriyosuydu kaç tane transfer edilecek
anladım canım hayırlı haberlerini bekliyorum ♥Canım yazdım buraya ama sen görmedin sanırım5. Gün embriyosu doktor embriyolar cozulunce kalitesi iyi ise 2 tane dedi yarın belli olur
![]()
![]()
Hayırlı uğurlu pozitifli yüksek betalı olsunSelamlar kızlar, evet bu sabah transfer oldum. Şimdi ne yapıyoz ne yapmıyozbir hafta yatma fırsatı bulduğum bu süreci nasıl geçirmeliyim?
Maalesef var ama kötüyü düşünme pozitif ol hep İnşAllah tutar Allah'ın izniyleKısmet canım. Bir sıkıntım olmadığı için tutar diye düşünüyorum ama tutmayabilir de. Böyle vakalarda var.
Ay maşallah, çok iyi bir değer canım. Darısı da bize olsun, bebeler tutunaun betalar yükselsinCanim az once test sonucum geldi 339 cikti sevineyimmi :) galiba hamileyim kizlar carsamba tekrar test edicekmisim 18de ultrason Allah izin verirse.. darisi bu platformdaki tum arkadaslarima![]()
![]()
ah canım benim muhtemelen aynı gün olacak transferimiz tabii tam tarihim yarın belli olacak :) kaçıncı gün emriyosu bide kaç tane olacakMerhaba benimde bi aksilik olmasa 8 aralık transferim
Tabiki yazarım illakiHadi inşallah canım doktor iyi dediyse sorun yoktur hbr ver mutlaka
5. Gün embriyosu benm 6 tane donmuşum var. Tek olur herhalde daha ilk deneme 2 aylık menepoz iğnesi yaptım bitti etkisi ilaçlara başladım 3 aralık kontrolum 8 aralık transferim var. Eşim azospermi o yuzden başladık doktorunuz kimah canım benim muhtemelen aynı gün olacak transferimiz tabii tam tarihim yarın belli olacak :) kaçıncı gün emriyosu bide kaç tane olacak
benimde 6 embriyom var :) benim doktorum eray çalışkan canım5. Gün embriyosu benm 6 tane donmuşum var. Tek olur herhalde daha ilk deneme 2 aylık menepoz iğnesi yaptım bitti etkisi ilaçlara başladım 3 aralık kontrolum 8 aralık transferim var. Eşim azospermi o yuzden başladık doktorunuz kim
Benim ki de erbil yağmur bakalım nasıl olacak ilkte tutmaz diye düşünüyorumbenimde 6 embriyom var :) benim doktorum eray çalışkan canım
Hiç belli olmaz canm rabbim nasip etsin yeterkii, olumlu düşünelim olumlu olsun inşallahBenim ki de erbil yağmur bakalım nasıl olacak ilkte tutmaz diye düşünüyorumkaliteleri 4bb miş genelde 5aa falan görüyotuz bilemedim
Hiç belli olmaz canm rabbim nasip etsin yeterkii, olumlu düşünelim olumlu olsun inşallahsenin kalıte nasıl
Senin kalite nasılHiç belli olmaz canm rabbim nasip etsin yeterkii, olumlu düşünelim olumlu olsun inşallah