Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Ben Şanliurfada ikamet ediyorum.Diyarbakırda yaptırdık. Yine Diyarbakırda yaptırmayı düşünüyorum ama bu seder Bahçeci tüp bebek merkezine yaptiracam bu hafta bi ön görüşmeye gidip konuşacam genel olarak Bahçecinin laboratuvar ortamı iyi diyorlar ona güvenerek birde orda denemek istiyorum. Bu yaptırdığım merkezde 9 yumurtam toplandi kac embryo döllendi bilmiyorum söylemediler ama 2 embriyoyu 3. Güne ancak çıkara bildiler donduramadılarda pek memnun kalmadım ondan dolayı.
Labarotuvar gerçekten çok önemli, benim diğer işlemlerimde üçüncü güne bile getiremediler. Bende değiştirdim çok şükür gebeyim şimdi🥰

Ben de 1 saate gidicem canım hastaneyi aradimclabaratuvar 24 saat açık dediler. El ayak çekilsin öyle gideyim dedim gündüz çok kalabalık oluyor. Herkes covid testi yaptırmaya geliyor.
Doğru vallahi, onu hiç düşünmemiştim. Hadi o zaman bu akşam heyecanla sizleri bekliyoruz o zaman güzel haberlerle🥰🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Ben Şanliurfada ikamet ediyorum.Diyarbakırda yaptırdık. Yine Diyarbakırda yaptırmayı düşünüyorum ama bu seder Bahçeci tüp bebek merkezine yaptiracam bu hafta bi ön görüşmeye gidip konuşacam genel olarak Bahçecinin laboratuvar ortamı iyi diyorlar ona güvenerek birde orda denemek istiyorum. Bu yaptırdığım merkezde 9 yumurtam toplandi kac embryo döllendi bilmiyorum söylemediler ama 2 embriyoyu 3. Güne ancak çıkara bildiler donduramadılarda pek memnun kalmadım ondan dolayı.
Selammm. Sende mi urfada oturuyorsun bende urfadayım karaköprü de bende Antep umayda yaptırdım 😁. Bugün Bi arkadaşla daha denk geldik oda urfadan

Ben ilaçları daha dun bıraktım 2 3 güne olurum o zaman. Biz daha doktora gitmedik ama bende 2inci denemeyi düşünüyorum kaç ay ara vermek lazım senin doktorun bi sey dedi mi ? Ben merkez değiştirmeyide düşünüyorum

Anladim bilgilendirigin için teşekkür ederim. Genetik fiyatları ortalama ne kadar biliyor musun peki ?
Rica ederim 😉 bahçecide tedavi görüyorum ben orada 2000 bin civarında ama Cem bey özel hastanelerde yapıyor araştır demişti 650 TL ye özle bir hastane bulduk bakalım hayırlısı

Bende de regl olacakmışım gibi ara ara hafif ağrı vuruyor.Bir de bugün oturduğum yerden kalkınca bir anda sol kasığıma bıçak saplandı gibi oldu onun dışında her şey aynı :)Daha çoook erken gerçi ama hayatımın en yavaş 1 haftası olacak belli.
bana da aynısı oluyor ani harekette bişiler saplanıyor kasığıma sanki🥰 ay inşallah ikimizde pozitifi görürüz🙏

Kızlar şimdi negatif olması durumunda ne zaman adet oluyoruz bi bilgisi olan var mi ?Yada bu süreçten sonra bizi ne bekliyor
Benimki kimyasal gebelik oldu. İlaçları bıraktıktan 4-5. Günde falan adet oldum 2 - 3 adet geçsin dediler ama daha net bişey konuşmadım doktorlar 5 gün sonra tekrar kan verip öyle konuşcaz sanırım değerim sıfırlanmışmı ona bakarlar

Ben bu bebekleri tam 5 yıldır ağlaya ağlaya aradım insanların sorularından benden cocuklarını kaçırmalarından artık kalbim cok acımıştı nerdeyse evliliğimi bitirme noktasına gelmişti bu psikolojik durum ama Rabbim sonunda onca tedaviden sonra feraha ulaştırdı bi güneş doğdurdu kalbime haneme...şimdi tek duammm yaşamayan bilmez Rabbim en kısa zamanda bebek arzusuyla yanıp tutuşan tüm kader dostlarıma sizlere çifter çifter en kısa zamanda bu duyguyu yaşatması bizlerde sağlıkla kucagımıza alalım :dua::dua::dua::dua::dua::dua: Biliomsunuz gebelik takvimi yaptım öğrenince sonra sildim çünkü eskiden ben cok üzülürdüm başkasını görünce sizleri o kadar cok iyi anlıyorım ki tüm kalbim sizlerle canım arkadaslarım

Maşallah canm bize tüm detayları anlatsana kaçıncı gün kaçıncı kalite embriyo ve değerin kaçtıı😬
Kuzum 5.gün bebeleri 10.gün 508 12.gün 1061 cıktı ve tek belirti kasık batması ve deli gibi bel ağrısıydı şimdi yeni yeni gögüs ucum kararıyor batmalarım bitti atesim hep 35.7 idi adetten önce artar ya artmadı bu sefer

Ben bu bebekleri tam 5 yıldır ağlaya ağlaya aradım insanların sorularından benden cocuklarını kaçırmalarından artık kalbim cok acımıştı nerdeyse evliliğimi bitirme noktasına gelmişti bu psikolojik durum ama Rabbim sonunda onca tedaviden sonra feraha ulaştırdı bi güneş doğdurdu kalbime haneme...şimdi tek duammm yaşamayan bilmez Rabbim en kısa zamanda bebek arzusuyla yanıp tutuşan tüm kader dostlarıma sizlere çifter çifter en kısa zamanda bu duyguyu yaşatması bizlerde sağlıkla kucagımıza alalım :dua::dua::dua::dua::dua::dua: Biliomsunuz gebelik takvimi yaptım öğrenince sonra sildim çünkü eskiden ben cok üzülürdüm başkasını görünce sizleri o kadar cok iyi anlıyorım ki tüm kalbim sizlerle canım arkadaslarım
Gözlerim dolarak okudum. Allah nasip edince ediyor demekki yazdıkların çok doğru hemen hemen her birimizin duygularını dile getirmişsin. Çok ama çok sevindim artık zaman senin zamanın Allah bir gün ağlatıyprsa bir gün de güldürüyor demekki sağlıcakla kucağına al inşallah 🙏🏻🥰😍❣️

Labarotuvar gerçekten çok önemli, benim diğer işlemlerimde üçüncü güne bile getiremediler. Bende değiştirdim çok şükür gebeyim şimdi🥰
Tebrik ederim canım çok sevindim adına inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın meleğini 😊 Benimde takıldıgım nokta bu amh değerim normal eşiminde değerleri kötü olmamasına rağmen embriyolari sağlıklı geliştiremediler diye düşünüyorum bakalım inşallah bi sonraki dememde güzel sonuçlar alırım 🙏

Back