Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Gözlerim dolarak okudum. Allah nasip edince ediyor demekki yazdıkların çok doğru hemen hemen her birimizin duygularını dile getirmişsin. Çok ama çok sevindim artık zaman senin zamanın Allah bir gün ağlatıyprsa bir gün de güldürüyor demekki sağlıcakla kucağına al inşallah 🙏🏻🥰😍❣️
Allah bin kere razı olsun herbirinizden ve şunu bilin benim olduyda herkesin olur...doktor ilk gittik zor bi hastasınız dedim neye ugradığımı şaşırdım erkek faktör ml 2,4 milyon sperm morfoloji koca bir SIFIR hız desen ara bi degerdi ben hiç normal gebe kalamadım küçük bi yerde yaşıyordum insanlardan kaçtım tayin istedim

Kuzum 5.gün bebeleri 10.gün 508 12.gün 1061 cıktı ve tek belirti kasık batması ve deli gibi bel ağrısıydı şimdi yeni yeni gögüs ucum kararıyor batmalarım bitti atesim hep 35.7 idi adetten önce artar ya artmadı bu sefer
Maşallah içim açıldı haberinle çok sevindim gerçekten 🙏 allah tamamına erdirsin ve kucağına da sağsalim alırsın inşallah 🙏 darısı bizim de başımıza🥰

Selammm. Sende mi urfada oturuyorsun bende urfadayım karaköprü de bende Antep umayda yaptırdım 😁. Bugün Bi arkadaşla daha denk geldik oda urfadan
Evet ben Gaziantepliyim ama eşimin görevi nedeniyle Urfada ikamet ediyorum. Umayi bende araştırdım hatda sgk da geçerli orada. Ama ilk denemeyi diyarbakirda Diyarlifeta yaptırdım malesef negativ. Şimdi ikinci denemeyi Diyarbakır Bahçecidemi yaptırsam Umayda mi yaptırsam kararsızım acikcasi. Haberleşelim arada bir birimizi bilgilendiririz hep 😊

Allah bin kere razı olsun herbirinizden ve şunu bilin benim olduyda herkesin olur...doktor ilk gittik zor bi hastasınız dedim neye ugradığımı şaşırdım erkek faktör ml 2,4 milyon sperm morfoloji koca bir SIFIR hız desen ara bi degerdi ben hiç normal gebe kalamadım küçük bi yerde yaşıyordum insanlardan kaçtım tayin istedim
Nasibinde varmış demekki binlerce şükür olsun Yaradana ne denirki 🙏🏻 bende hiç kalamadım normal şekilde spremde sıkıntımız var inşallah sizin gibi bizlere de nasip olur çok sevindim adınıza 🙏🏻 emşnimki zor zamanlar geçirmişsinizdir bundan sonrası çok güzel olsun olmalı da zaten

Canım senin pozitifti nasıl negatif oldu ki.. Cok emindim ben.. Tekrarla yine de çıkacaktır inşallah Rabbim nasip etsin
Valla bilmiyorum canim umudum pek yok.. suan hazirim herseye. Cok net bisey de cikmamisti aslinda Ben emin olamamistim. Ama herkes bisiler görmüstü Ben de anlamadim.dmeek ki yaniltici oldu. Sen ne yaptin yaptin mi bi daha test falan

Evet ben Gaziantepliyim ama eşimin görevi nedeniyle Urfada ikamet ediyorum. Umayi bende araştırdım hatda sgk da geçerli orada. Ama ilk denemeyi diyarbakirda Diyarlifeta yaptırdım malesef negativ. Şimdi ikinci denemeyi Diyarbakır Bahçecidemi yaptırsam Umayda mi yaptırsam kararsızım acikcasi. Haberleşelim arada bir birimizi bilgilendiririz hep 😊
Öyle mii. Biz de normalde İstanbuldaydık ama eşim urfada görev yapıyor polis seninki de polistir belki. Ben de çok araştırdım hatta umaya Mehmet Ağar labaratuvarı iyi dedi tavsiye etti prof Hakan kıran hocaya gidin dedi. Hatta gunnur hoca var metrolife de ben ondan da onay aldım ona da sordum kendisi yıllar önce umayda çalışmış çok pozitif gönderdik oradan dedi. Akrabalarım hep eli dolu döndüler umayda diyince ben ikna oldum. Açıkcası merkezi beğendim hoca çok iyi önerebilirim. Benim 3 embriyom 5. Güne gitti 1 tane transfer yaptı ama kimyasal gebelik oluştu ilk denememdi yinede bu bile iyi Bi başlangıç diyorum. Ocakta 2. İçin gidicem bu sefer çift embriyo konulacak

Ben bu bebekleri tam 5 yıldır ağlaya ağlaya aradım insanların sorularından benden cocuklarını kaçırmalarından artık kalbim cok acımıştı nerdeyse evliliğimi bitirme noktasına gelmişti bu psikolojik durum ama Rabbim sonunda onca tedaviden sonra feraha ulaştırdı bi güneş doğdurdu kalbime haneme...şimdi tek duammm yaşamayan bilmez Rabbim en kısa zamanda bebek arzusuyla yanıp tutuşan tüm kader dostlarıma sizlere çifter çifter en kısa zamanda bu duyguyu yaşatması bizlerde sağlıkla kucagımıza alalım :dua::dua::dua::dua::dua::dua: Biliomsunuz gebelik takvimi yaptım öğrenince sonra sildim çünkü eskiden ben cok üzülürdüm başkasını görünce sizleri o kadar cok iyi anlıyorım ki tüm kalbim sizlerle canım arkadaslarım
O kadar iyi anlıyorum ki üstelik gözlerim dolarak okudum Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına al meleğini inşallah 🙏🏻 Darısı biz bekleyenlerin başına 🥰

Öyle mii. Biz de normalde İstanbuldaydık ama eşim urfada görev yapıyor polis seninki de polistir belki. Ben de çok araştırdım hatta umaya Mehmet Ağar labaratuvarı iyi dedi tavsiye etti prof Hakan kıran hocaya gidin dedi. Hatta gunnur hoca var metrolife de ben ondan da onay aldım ona da sordum kendisi yıllar önce umayda çalışmış çok pozitif gönderdik oradan dedi. Akrabalarım hep eli dolu döndüler umayda diyince ben ikna oldum. Açıkcası merkezi beğendim hoca çok iyi önerebilirim. Benim 3 embriyom 5. Güne gitti 1 tane transfer yaptı ama kimyasal gebelik oluştu ilk denememdi yinede bu bile iyi Bi başlangıç diyorum. Ocakta 2. İçin gidicem bu sefer çift embriyo konulacak
Benim eşim öğretmen 😊Aslında ben rapor çıkartacam tup bebek icin. Ümaya gitsem orada gecerli ve maddi olarak ta bizi yıpratmaz orada kalacak yerimde var. Inşallah 2 inci denemende tutar canım 🙏🙏 Bende merkez konusunda kararlaştirirsam umaya gelirim aralık gibi bakalım kısmet 😊

Valla bilmiyorum canim umudum pek yok.. suan hazirim herseye. Cok net bisey de cikmamisti aslinda Ben emin olamamistim. Ama herkes bisiler görmüstü Ben de anlamadim.dmeek ki yaniltici oldu. Sen ne yaptin yaptin mi bi daha test falan
Canım yarın ilk idrar ile yapsana? Henüz emin değiliz sonuçta.. Dondurulmuş embriyon varmiydi peki inşallah? Ben kan verdim bugün kuzum

Canım yarın ilk idrar ile yapsana? Henüz emin değiliz sonuçta.. Dondurulmuş embriyon varmiydi peki inşallah? Ben kan verdim bugün kuzum
Aaa ne zaman verdinn ay cok heycanlandim bak simdi senin Adina lütfen güzel haber gelsinn 🤲🏼🤲🏼 Hic yapamasim kalmadi artik canim belki yarindan sonra yaparim😒 ne zaman cikcak kan sonucun canim

Aaa ne zaman verdinn ay cok heycanlandim bak simdi senin Adina lütfen güzel haber gelsinn 🤲🏼🤲🏼 Hic yapamasim kalmadi artik canim belki yarindan sonra yaparim😒 ne zaman cikcak kan sonucun canim
Kan sonucum 45 dakika da çıktı kuzum hcg 46,11.. Ya hemen ümidini kesme bak kan veremiyorsun emin olamıyorsun. Bi idrar testiyle bilemeyiz dimi ilk idrarla yap ama♥️

Benim eşim öğretmen 😊Aslında ben rapor çıkartacam tup bebek icin. Ümaya gitsem orada gecerli ve maddi olarak ta bizi yıpratmaz orada kalacak yerimde var. Inşallah 2 inci denemende tutar canım 🙏🙏 Bende merkez konusunda kararlaştirirsam umaya gelirim aralık gibi bakalım kısmet 😊
Eğer rapor çıkarma şansın varsa iyi olur gerçekten. Kalacak yerinde varmış ne güzel 🙏🏻😊 biz hep git gel yaptık yol masrafımızda oldu. Maddi manevi zorladı. Ama hakan hoca dan memnun kaldım zaten umayda tek prof var oda hakan hoca. İnşallah tutar. Bi arkadaş daha vardı urfadan oda lotus ta başladı bu yıl ekip değiştirmiş hatta şu ünlü Timur Gürkan hoca var onun kliniği açılmış kendi koordinatöründki hocalar çalışıyormuş burahıda araştır istersen

Back