- 17 Ağustos 2019
- 7.499
- 8.191
- 198
- 29
- Konu Sahibi pembiss123
- #13.501
Aynen canım doğruYani senin fındık o 2 günü içerde geçirdi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canım doğruYani senin fındık o 2 günü içerde geçirdi
gecen ay 3. transferim yapildi, ondan onceki tranferin biri negatif digeride dusuk ile sonuclandigi icin bakmak istediler.Transfer oldunuz mu pozitifti neden istenmişti acaba
Canım adet olmaya başladın mı pekiiBetam adetten 2 - 3 gün önce 75 falandı 5 gün sonra tekrar kan vericekmişim yine konuşacaklarmış bakalım inşallah sıfırlanır şu hale bak şimdide beta sıfırlansın diyorum
Ya aslında ben daha fazla bekliyordum. Benim antepte yapıldı yapıştırıcı da yok bende birazda yol masrafımz oldu tabi urfadan git gel yaptık hep toplam 20 bini buldu. Antep İstanbul pek bişey değişmemiş ücret olarak. Olsun yine biriktirirsiniz eşin daha iyi yapmış kredi ödenir. Biz de birikmişten harcadık ne yapalım iyiki varda verebildik diyorumValla benim muayene ücretleri, ilaçlar, dondurma-çözdürme ücretleri, yapıştırıcı parası her sey dahil 20.000 buldu.
Hatta geçen sene ev alalim diye eşimle 100.000 yakın para biriktirmistik. Evin tamamına kredi çıkınca eşim birikmiş parayı kullanmayalım tüp bebek için harcarız demişti. Araya başka işler de girdi şu an birikmiş 5 kuruşumuz kalmadı
Insanın adet olduğuna, betanın sıfırlanmasına sevindiği tek zaman tüp bebek tedavisi olurken herhalde. 2 yıldır adet olduğuma transfer olacağım ay olduğum kadar sevinmedimBetam adetten 2 - 3 gün önce 75 falandı 5 gün sonra tekrar kan vericekmişim yine konuşacaklarmış bakalım inşallah sıfırlanır şu hale bak şimdide beta sıfırlansın diyorum
Valla sorma zaten sinirli bişeyim annem iyi gelir bana il dışında kimse de yok zaten Bana 2. Adette başlayalım dediler. Dün adetim başladı işte bu birinci oluyor. Ama 5 gün sonra tekrar kan istediler onun sonucuna göre konuşulacakmkş belki uygun görürler ama bilemedim. 2. Adet olunca ocağın ortası gibi oluyorgetir getir bu donemde ilac gibi geliyorlar :) transfer tarihine karar verildi mi?
Evet canım dün başladı adetimCanım adet olmaya başladın mı pekii
Kız sorma yaaa adeti iple çeker olduk hep Bi hamile kalsamda adet olmasam diyodum hep. Ben şimdi 2. Adeti iple çekicemInsanın adet olduğuna, betanın sıfırlanmasına sevindiği tek zaman tüp bebek tedavisi olurken herhalde. 2 yıldır adet olduğuma transfer olacağım ay olduğum kadar sevinmedim
Aynen öyle valla. Allah durumu olmayanlara güç versin diye dua ediyorum hep. Cok şükür sağlığımız yerinde çalışıyoruz. Para bir şekilde yerine konuyor hiç takilmadim inan ki. Zaten bir süre sonra maddiyatı da geçiyor insan. Vücut yoruluyor beyin yoruluyor.Ya aslında ben daha fazla bekliyordum. Benim antepte yapıldı yapıştırıcı da yok bende birazda yol masrafımz oldu tabi urfadan git gel yaptık hep toplam 20 bini buldu. Antep İstanbul pek bişey değişmemiş ücret olarak. Olsun yine biriktirirsiniz eşin daha iyi yapmış kredi ödenir. Biz de birikmişten harcadık ne yapalım iyiki varda verebildik diyorum
Bir kaç güne sıfırlanır canım çok uzamaz diye düşünüyorum halamın 2 gün içinde düşmüştüEvet canım dün başladı adetim
Allah razı olsun Rabbim ne muradın varsa versin. Annene şifa olsun inşallahCanım senin için 1 tane yasini şerif, 5 tane de ayet-el kürsi okudum. Rabbim hakkında en hayırlısını versin inşallah
Bir şey diyeyim mi, ben en son 25 ekimde adet oldum. 28 ekimde transfer hazırlığına başladık. 11 kasım doğum günümdü, eşimle silivri'ye gittik bi deniz havası alalim diye. O gün markete uğradık pedlerde indirim vardı doldurdum sepete 5-6 tane. Eşim dedi ne yapıyorsun belki bir yıl adet olmayacaksın. Harbiden ne yapıyorum dedim. Yine de aldım transfere hazırlanırken insanın içinde azıcık umut olur 10 gün sonra transferim vardı ben yine adet olacam diye bir sürü ped almıştımKız sorma yaaa adeti iple çeker olduk hep Bi hamile kalsamda adet olmasam diyodum hep. Ben şimdi 2. Adeti iple çekicem
Ya çok doğru diyosun insanı en çok maneviyat yoruyo süreç uzuyo bekle bekle ne biliyim. Para Bi şekilde yerine konur Biz aslında İstanbulda yaşıyorduk görev nedeniyle urfadayız şimdi. Aileler İstanbulda ama kendi evimde rahat ederim diye gitmedim. Şimdi zaten antepte devam edicem dondurulmuşlar orada. Urfa'ya da yeni geldi tüp bebek hastanesi hatta prof. Dr Timur Gürkan ın ekibi bende yeni duydum İstanbul Ankara ve burada şubesi varmış iyi bir doktor ama tabi kendisi yapıyordur bence ekibi yapıyordur olmazsa Bi de burda denerim diyorum inşallh gerek kalmazda.Aynen öyle valla. Allah durumu olmayanlara güç versin diye dua ediyorum hep. Cok şükür sağlığımız yerinde çalışıyoruz. Para bir şekilde yerine konuyor hiç takilmadim inan ki. Zaten bir süre sonra maddiyatı da geçiyor insan. Vücut yoruluyor beyin yoruluyor.
Sizin istanbulda veya oraya yakın akraba falan yok mu? Ben de aslında istanbul ili sınırlarında yaşadığım yer ama hakikaten istanbul ilinin tekirdağ sınırında maslak bize 150 kilometre
Amin kuzum hayırlı haberlerle gel inşallahAllah razı olsun Rabbim ne muradın varsa versin. Annene şifa olsun inşallah
Aynen zaten çok yüksek bş değer değildi adetle de hemen düşer. Zaten daha yoğun oluyosun adeti her zamankinden fazla kan geliyo ve sancı da cabası dayanamayıp majezik içtim kendime geldimBir kaç güne sıfırlanır canım çok uzamaz diye düşünüyorum halamın 2 gün içinde düşmüştü
AA Urfa'da mısın. Ben de öyleYa aslında ben daha fazla bekliyordum. Benim antepte yapıldı yapıştırıcı da yok bende birazda yol masrafımz oldu tabi urfadan git gel yaptık hep toplam 20 bini buldu. Antep İstanbul pek bişey değişmemiş ücret olarak. Olsun yine biriktirirsiniz eşin daha iyi yapmış kredi ödenir. Biz de birikmişten harcadık ne yapalım iyiki varda verebildik diyorum
Bu sefer tutacak inşallah icime doğuyor sen resim yapıyordun yanlış hatırlamıyorsam. Al eline fırçayı boya boyayabildigin kadar bu süreçte bi de müzik acYa çok doğru diyosun insanı en çok maneviyat yoruyo süreç uzuyo bekle bekle ne biliyim. Para Bi şekilde yerine konur Biz aslında İstanbulda yaşıyorduk görev nedeniyle urfadayız şimdi. Aileler İstanbulda ama kendi evimde rahat ederim diye gitmedim. Şimdi zaten antepte devam edicem dondurulmuşlar orada. Urfa'ya da yeni geldi tüp bebek hastanesi hatta prof. Dr Timur Gürkan ın ekibi bende yeni duydum İstanbul Ankara ve burada şubesi varmış iyi bir doktor ama tabi kendisi yapıyordur bence ekibi yapıyordur olmazsa Bi de burda denerim diyorum inşallh gerek kalmazda.
Anlıyorm canım sıcak tut kendini. Bu kez olacak inşallah ben inanıyorumAynen zaten çok yüksek bş değer değildi adetle de hemen düşer. Zaten daha yoğun oluyosun adeti her zamankinden fazla kan geliyo ve sancı da cabası dayanamayıp majezik içtim kendime geldim
Ay evet seninle doğum günlerimiz yakındı 10 Kasımda 30 oldum sen kaç oldun. Hahah çok güldüm öyle alışmışızki ped almaya aman lazım olmasın onlar yaa şuan bana lazım olsunda tabi sana olmasın şimdilik ya bende öyleydim eşimde diyor hep olumsuzdun diyor bu sefer biraz daha olumlu gideyim diyorum birde hep çift embriyo istiyordum bu sefer çift konulacak ya ona seviniyorumBir şey diyeyim mi, ben en son 25 ekimde adet oldum. 28 ekimde transfer hazırlığına başladık. 11 kasım doğum günümdü, eşimle silivri'ye gittik bi deniz havası alalim diye. O gün markete uğradık pedlerde indirim vardı doldurdum sepete 5-6 tane. Eşim dedi ne yapıyorsun belki bir yıl adet olmayacaksın. Harbiden ne yapıyorum dedim. Yine de aldım transfere hazırlanırken insanın içinde azıcık umut olur 10 gün sonra transferim vardı ben yine adet olacam diye bir sürü ped almıştım