Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

bende 2.denemem de esim yurtdisin da bende Tr deydim annemle Ist a gidip koydurmustum :) pozitif olmustu sonra dustu ama transfer sureci annemle cok keyifli gecmisti 🥰
Ya anne bir başka zaten. İlla yardım için de değil insan bazen eşe sinir olabiliyo 😂😂 şimdiki transferde annemi yanıma getirticem

Off bende öyleyim yalnız değilsin. Bekle bekle zaman nasıl geçecekse dün adetim başladı benim bu adette almıyorlar öteki adeti olacakmışım 😏
Vardır canım bir hayır belki beta tam sıfırlanmamıştır. Bu adette kendini resetle ikinci transferine yepyeni bir sen olarak gir😊

Ben de aslında ona niyet etmiştim ama il dışında olduğumuz için vazgeçtim. Toplam ne kadara mal oldu ücret olarak çok merak ediyorum Bülent tıraşın ücretini
Valla benim muayene ücretleri, ilaçlar, dondurma-çözdürme ücretleri, yapıştırıcı parası her sey dahil 20.000 buldu.
Hatta geçen sene ev alalim diye eşimle 100.000 yakın para biriktirmistik. Evin tamamına kredi çıkınca eşim birikmiş parayı kullanmayalım tüp bebek için harcarız demişti. Araya başka işler de girdi şu an birikmiş 5 kuruşumuz kalmadı 😂

Vardır canım bir hayır belki beta tam sıfırlanmamıştır. Bu adette kendini resetle ikinci transferine yepyeni bir sen olarak gir😊
Betam adetten 2 - 3 gün önce 75 falandı 5 gün sonra tekrar kan vericekmişim yine konuşacaklarmış bakalım inşallah sıfırlanır 😊🙏🏻 şu hale bak şimdide beta sıfırlansın diyorum 😂😂

Back