- 23 Ekim 2020
- 4.028
- 4.759
- 83
- 35
- Konu Sahibi pembiss123
- #13.481
Transfer oldunuz mu pozitifti neden istenmişti acababiz yaptirmistik iyi cikti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Transfer oldunuz mu pozitifti neden istenmişti acababiz yaptirmistik iyi cikti
Ya anne bir başka zaten. İlla yardım için de değil insan bazen eşe sinir olabiliyobende 2.denemem de esim yurtdisin da bende Tr deydim annemle Ist a gidip koydurmustum :) pozitif olmustu sonra dustu ama transfer sureci annemle cok keyifli gecmisti![]()
Inşallah bizimle kalırlarAnkara Centrum dayım canım Recai papuççu doktorum ay çok güzel olmuş inşallah tutar bebişlerimiz![]()
İnşallah canım sen nerde tedavi gördünInşallah bizimle kalırlar![]()
Acıbadem Maslak'ta Bülent Tıraş'la tedavi oldum ben de.İnşallah canım sen nerde tedavi gördün
Off bende öyleyim yalnız değilsin. Bekle bekle zaman nasıl geçecekse dün adetim başladı benim bu adette almıyorlar öteki adeti olacakmışımGecelerin kadınıyım da ondanYa benim iptal oldu ya, çok giresim gelmiyor
hicbir aşamamı paylasamiyorum. Anca bekle babam bekle
Canım senin için 1 tane yasini şerif, 5 tane de ayet-el kürsi okudum. Rabbim hakkında en hayırlısını versin inşallahKan verdim geldim sonuç bekliyorum![]()
Hayırlı olur inşallah canımAcıbadem Maslak'ta Bülent Tıraş'la tedavi oldum ben de.
Transfere göre canım bak bi link paylaştım gördün mü onuBiz şimdi gebeliği son adete göre mi hesapliycaz yoksa transfer tarihine göre mı?
Birsen benden sonra transfer oldu ama senin hesabına göre şuan biz birsenle biz aynıyız ben mi yanlış hesapladım acabaHesapladim canim 4+5 tesin suan. 4 hafta 5 günlüksün![]()
Ben de aslında ona niyet etmiştim ama il dışında olduğumuz için vazgeçtim. Toplam ne kadara mal oldu ücret olarak çok merak ediyorum Bülent tıraşın ücretiniAcıbadem Maslak'ta Bülent Tıraş'la tedavi oldum ben de.
Vardır canım bir hayır belki beta tam sıfırlanmamıştır. Bu adette kendini resetle ikinci transferine yepyeni bir sen olarak girOff bende öyleyim yalnız değilsin. Bekle bekle zaman nasıl geçecekse dün adetim başladı benim bu adette almıyorlar öteki adeti olacakmışım![]()
Hayır canım seninki3. Gün embriyosu ama birsenin 5. Gün fark ordan geliyorBirsen benden sonra transfer oldu ama senin hesabına göre şuan biz birsenle biz aynıyız ben mi yanlış hesapladım acaba![]()
İnşallahKan verdim geldim sonuç bekliyorum![]()
getir getir bu donemde ilac gibi geliyorlar :) transfer tarihine karar verildi mi?Ya anne bir başka zaten. İlla yardım için de değil insan bazen eşe sinir olabiliyoşimdiki transferde annemi yanıma getirticem
Yani senin fındık o 2 günü içerde geçirdiBirsen benden sonra transfer oldu ama senin hesabına göre şuan biz birsenle biz aynıyız ben mi yanlış hesapladım acaba![]()
Valla benim muayene ücretleri, ilaçlar, dondurma-çözdürme ücretleri, yapıştırıcı parası her sey dahil 20.000 buldu.Ben de aslında ona niyet etmiştim ama il dışında olduğumuz için vazgeçtim. Toplam ne kadara mal oldu ücret olarak çok merak ediyorum Bülent tıraşın ücretini
Doğru canım olablir benım kafam oraya pek basmıyor zaten asıl hafta kesede belli olur diyorlarHayır canım seninki3. Gün embriyosu ama birsenin 5. Gün fark ordan geliyor![]()
Betam adetten 2 - 3 gün önce 75 falandı 5 gün sonra tekrar kan vericekmişim yine konuşacaklarmış bakalım inşallah sıfırlanırVardır canım bir hayır belki beta tam sıfırlanmamıştır. Bu adette kendini resetle ikinci transferine yepyeni bir sen olarak gir![]()