• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Allah razı olsun inşallah hakkımda hayırlı olan olur. Allahtan ümidimi kesmedim inşallah bir mucize olur 🤲
aminnnn ins. bu yolda hersey var; emek, umut, huzun, mutluluk.. ama hayal kirikligi yok cunku ne gelirse gelsin Rabbim den geliyor O da bizim icin en guzelini biliyor 🤗 sen en guzelini yapiyorsun, tevekkul edip beklemek.. her ne kadar zor olsada ins sonu guzel olur

Son düzenleme:
hayrusz hayrusz S SENA28 Granadaco Granadaco Katfarseyma Katfarseyma kızlar güzel sonuçlarınız olsun inşallah sizden haber bekliyoruz ♥
Bugun kan aldiricam ama sonuclar hemen cikmayabilirmis..:KK12: Cumartesi test gunumdu pazartesiye kaldi cuma yaptiramadim izinliymis ev doktorum eh smdide bugun cikmazmis ya kurban oliyim ben vatanima bende bunun isyanindayim 😭 orda hemen cikiyordu bi ozel e git hafta sonu olsa bile pfff nefret ediyorum umarim degerim yuksek cikar bekledik okadar katlanir herhalde😢

Tek canım yaştan ve ilk denemeden dolayı
Hangi merkezde tedavi oluyorsun?
Benim de yaştan ve ilk denemeden dolayı kendi doktorum sana tek transfer yaparlar demişti. Transfere 4 gün kala merkezden arayıp tek mi cift mi istiyorsunuz ona gore çözelim dediler çift transfer edildi😊

Hangi merkezde tedavi oluyorsun?
Benim de yaştan ve ilk denemeden dolayı kendi doktorum sana tek transfer yaparlar demişti. Transfere 4 gün kala merkezden arayıp tek mi cift mi istiyorsunuz ona gore çözelim dediler çift transfer edildi😊
Ankara Centrum dayım canım Recai papuççu doktorum ay çok güzel olmuş inşallah tutar bebişlerimiz 🤲🏻❤️

Back