- 18 Kasım 2020
- 6.455
- 8.009
- 128
- 34
- Konu Sahibi pembiss123
- #13.541
Ay sorma bende süpürge açamayınca deli oluyordumTemizlik yapmayı ben de çok özledim ya hele bi kesinlessin doktora ilk soracağım şey süpürge açabilir miyim olacak![]()
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay sorma bende süpürge açamayınca deli oluyordumTemizlik yapmayı ben de çok özledim ya hele bi kesinlessin doktora ilk soracağım şey süpürge açabilir miyim olacak![]()
Çok iyi çok. 5 yumurta az falan değil gayet iyi. Benden 15 tane toplanmıştı 7 tanesinin içi boş çıkmıştı yarı yarıya.Ay çok t sekkeru ederim güzel moral oldu
Yaaa evet öyle kaderler aynı inşallah güzel kaderlerde buluşuruzHem yaştaşız hem meslektaşız hem bir yerde kaderdaşız. Allah kavuşturdu bizi![]()
Eşime bir haftadır söylüyorum yapmıyor. En son eve yardımcı çağıralım dip köşe temizlesin dedim üstüne bile alınmadı. Bir de diyor ki 50 metrekare evi gundelikciye mi temizletcezAy sorma bende süpürge açamayınca deli oluyordumama yinede ilk üç ay süpürge sıkıntı gibi yoruyor insanı
Inşallah bu defa ikisi birden tutacak hayırlısıylaYaaa evet öyle kaderler aynı inşallah güzel kaderlerde buluşuruz![]()
hemde meslektas ciktinizHahahah olabilir valla iner kahve içeriziyi yapıyosun uyku kimi tutuyor ki
Teşekkür ederim canımÇok iyi çok. 5 yumurta az falan değil gayet iyi. Benden 15 tane toplanmıştı 7 tanesinin içi boş çıkmıştı yarı yarıya.
Inşallah hem transfere hem dondurmaya yetsin embriyoların. Ilk transferde de tutsun seni çok yormasın minnaklar![]()
Taze mi olacak bilgi verdiler mı?Teşekkür ederim canım
Alt komsun cikiyormusuyku tutmadi yazismalarinizi buyuk merakla okuyorum, sonu nereye varacak acep :)
Sanırım taze olacak. Birkaç gun sonra yaparız dedilerTaze mi olacak bilgi verdiler mı?
Benim bugün 11.gün hala belirti yok.Y
Yoktu canım
Oh oh kesin taze o zaman süperSanırım taze olacak. Birkaç gun sonra yaparız dediler
Süper olur. Diş hastanesinin orda oturuyorum ben.Hahahah olabilir valla iner kahve içeriziyi yapıyosun uyku kimi tutuyor ki
hemde cokkk :) gurbette kafa dengini bulmak cok kiymetli. sizin adiniza cok sevindim darisi bana insValla neden olmasın. İnsan yabancı olunca ihtiyaç duyuyor gerçekten
Sakin ol bacım hele belirtisiz pozitif alan çok arkadaş var. Idrar testi yaptın mı hiç?Benim bugün 11.gün hala belirti yok.
Akşam kan vereceğim artık neyse çıkar umarım.
Çünkü gerçekten yiprandim![]()
Canım hemen bu ay olsun diye kendini şartlama, en uygun zamanda olsun inşallah, vücudun ne zaman hazırsa o zaman al bebeğini, ben de düşükten sonra hemen adetten sonra olsun istedim 3 ay uzadı, ben de ruhen dinlenmiş oldum aslındaValla sorma zaten sinirli bişeyim annem iyi gelir bana il dışında kimse de yok zatenBana 2. Adette başlayalım dediler. Dün adetim başladı işte bu birinci oluyor. Ama 5 gün sonra tekrar kan istediler onun sonucuna göre konuşulacakmkş belki uygun görürler ama bilemedim. 2. Adet olunca ocağın ortası gibi oluyor
Amin inşallahOh oh kesin taze o zaman süperinşallah 15 güne kadar bir pozitif daha görücez
![]()
Hahhaa düş üstüne bak sinir yaparım ben hamileyim de yaparEşime bir haftadır söylüyorum yapmıyor. En son eve yardımcı çağıralım dip köşe temizlesin dedim üstüne bile alınmadı. Bir de diyor ki 50 metrekare evi gundelikciye mi temizletcez![]()
Aynen öyle çıktık vallahemde meslektas ciktinizburda epey ogretmen var cumleten gecmis Ogretmenler Gunumuz kutlu, mutlu,umutlu, bol evlatli olsun insallahhh
![]()
Ben de diş hastanesinin orada oturuyorumSüper olur. Diş hastanesinin orda oturuyorum ben.