- 18 Kasım 2020
- 6.455
- 8.009
- 128
- 34
- Konu Sahibi pembiss123
- #13.521
İnşAllah Ahsencim dua edin banaAnlıyorm canım sıcak tut kendini. Bu kez olacak inşallah ben inanıyorum
![Folded hands: light skin tone :pray_tone1: 🙏🏻](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f64f-1f3fb.png)
![Folded hands: light skin tone :pray_tone1: 🙏🏻](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f64f-1f3fb.png)
![Cherry blossom :cherry_blossom: 🌸](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f338.png)
![Smiling face with smiling eyes :blush: 😊](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60a.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşAllah Ahsencim dua edin banaAnlıyorm canım sıcak tut kendini. Bu kez olacak inşallah ben inanıyorum
Evet urfadayız karaköprü de eşim burada görev yapıyor. Ne güzel aynı şehirden biriyle karşılaştımAA Urfa'da mısın. Ben de öyle
Evet evet resimle uğraşıyorum. Kız değerin düştüğü gün başladım zaten tabi önce evleri süpürdümBu sefer tutacak inşallah icime doğuyorsen resim yapıyordun yanlış hatırlamıyorsam. Al eline fırçayı boya boyayabildigin kadar bu süreçte bi de müzik ac
![]()
Hmm eylülAnlıyorm abla da geç olsun güç olmasın olmasın hayrılısı olsun varsın sen de eylülde doğum yap![]()
Siz nerede oluyosunuz tedavinizi doktorunuz kim acabaAA Urfa'da mısın. Ben de öyle
Benim de 14 aralık görünüyor adetim. Ama geçen ay opu oldu, erken adet oldum. Bakalım 14'ünde başlayacak mı? O baslayacak daaaaa ilaç icicem deeee kontrol olucam daaaaa ohooooOff bende öyleyim yalnız değilsin. Bekle bekle zaman nasıl geçecekse dün adetim başladı benim bu adette almıyorlar öteki adeti olacakmışım![]()
ben de Karaköprü de oturuyorum. Öğretmenim. Eşim burali, ben buraya yerleştim artık.Siz nerede oluyosunuz tedavinizi doktorunuz kim acaba
canım önemli olan kalitesi . 11 yumurta toplandı benim 9 una işlem yapıldı . ama 7 tanesi m2 kaliteli yumurtaymış . 7 si döllenmiş 2 inci güne aradılar hepsi kaliteli deidler. bugün 4 üncü gün heycanla bekliyorum . salı transfer dediler bilemiyorum .Arkadaşlar opudan çıktım. Doktorla görüştüm,7 yumurta varmış 2 su boş çıkmış. Kaldı 5 yumurta,inşallah kalitelidirde sıkıntı olmaz. 5 yumurta az çünkü.
Rabbim gönlundekine yaklaştırmış seni öyle düşünAy evet seninle doğum günlerimiz yakındı 10 Kasımda 30 oldum sen kaç oldun.Hahah çok güldüm öyle alışmışızki ped almaya aman lazım olmasın onlar yaa şuan bana lazım olsunda tabi sana olmasın şimdilik
ya bende öyleydim eşimde diyor hep olumsuzdun diyor bu sefer biraz daha olumlu gideyim diyorum birde hep çift embriyo istiyordum bu sefer çift konulacak ya ona seviniyorum
![]()
Aynen sorma benimde adet 29 Aralık gibi ama ilaç hazırlık derken ocağın 20 sini bulur ohooo işte süreç çok uzun geliyor keşke 10 günde adet olsakBenim de 14 aralık görünüyor adetim. Ama geçen ay opu oldu, erken adet oldum. Bakalım 14'ünde başlayacak mı? O baslayacak daaaaa ilaç icicem deeee kontrol olucam daaaaa ohooooocak başı olucak transfer kısmet olursa.
Alt komsun cikiyormusben de Karaköprü de oturuyorum. Öğretmenim. Eşim burali, ben buraya yerleştim artık.![]()
Geçmiş olsun canım. 7 yumurtadan 5inin dolu çıkması cok iyi demek ki genel olarak kaliteliler. Inşallah hepsi döllenir senin karnında büyürlerArkadaşlar opudan çıktım. Doktorla görüştüm,7 yumurta varmış 2 su boş çıkmış. Kaldı 5 yumurta,inşallah kalitelidirde sıkıntı olmaz. 5 yumurta az çünkü.
Ne güzel Meslektaşız bende öğretmenim ama bıraktım ben mesleğimi ressamlık yapıyorum. Eşim polis burada 4 yıl olacak buralı olalı 1.5 yıl kaldı gitmemizeben de Karaköprü de oturuyorum. Öğretmenim. Eşim burali, ben buraya yerleştim artık.![]()
Hahahah olabilir valla iner kahve içerizAlt komsun cikiyormusuyku tutmadi yazismalarinizi buyuk merakla okuyorum, sonu nereye varacak acep :)
Evet kalite önemli .en azından 3 tanesi kalsa o da yeter heralde. 1 tane falan kalır dondurmaya kalmaz diye endişelerim varcanım önemli olan kalitesi . 11 yumurta toplandı benim 9 una işlem yapıldı . ama 7 tanesi m2 kaliteli yumurtaymış . 7 si döllenmiş 2 inci güne aradılar hepsi kaliteli deidler. bugün 4 üncü gün heycanla bekliyorum . salı transfer dediler bilemiyorum .
Temizlik yapmayı ben de çok özledim ya hele bi kesinlessin doktora ilk soracağım şey süpürge açabilir miyim olacakEvet evet resimle uğraşıyorum. Kız değerin düştüğü gün başladım zaten tabi önce evleri süpürdümmüşteriler bekliyor hepsini ertelemiştim transferden sonraya bırakmıştım başladım onları yapmaya müzikte açtım devam ne yapalım
![]()
Bende öyle diyorum artık vardır hayırRabbim gönlundekine yaklaştırmış seni öyle düşünben de 30 oldum
![]()
Ay çok t sekkeru ederim güzel moral olduGeçmiş olsun canım. 7 yumurtadan 5inin dolu çıkması cok iyi demek ki genel olarak kaliteliler. Inşallah hepsi döllenir senin karnında büyürler![]()
Hem yaştaşız hem meslektaşız hem bir yerde kaderdaşız. Allah kavuşturdu biziBende öyle diyorum artık vardır hayıryaştaşız
![]()
bende aynı seye endişe ediyorum . bugün yüregim agzımda kaç tane yumurta kaldı bilmiyorum . 7 taneden . en az 3 tane kalsa en iyisi .tutmazsa da transfer hakkımız olsun diye .Evet kalite önemli .en azından 3 tanesi kalsa o da yeter heralde. 1 tane falan kalır dondurmaya kalmaz diye endişelerim var