Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Bu sefer tutacak inşallah icime doğuyor 🤗 sen resim yapıyordun yanlış hatırlamıyorsam. Al eline fırçayı boya boyayabildigin kadar bu süreçte bi de müzik ac 😊
Evet evet resimle uğraşıyorum. Kız değerin düştüğü gün başladım zaten tabi önce evleri süpürdüm 😁😁 müşteriler bekliyor hepsini ertelemiştim transferden sonraya bırakmıştım başladım onları yapmaya müzikte açtım devam ne yapalım 😂

Off bende öyleyim yalnız değilsin. Bekle bekle zaman nasıl geçecekse dün adetim başladı benim bu adette almıyorlar öteki adeti olacakmışım 😏
Benim de 14 aralık görünüyor adetim. Ama geçen ay opu oldu, erken adet oldum. Bakalım 14'ünde başlayacak mı? O baslayacak daaaaa ilaç icicem deeee kontrol olucam daaaaa ohoooo 😞 ocak başı olucak transfer kısmet olursa.

Arkadaşlar opudan çıktım. Doktorla görüştüm,7 yumurta varmış 2 su boş çıkmış. Kaldı 5 yumurta,inşallah kalitelidirde sıkıntı olmaz. 5 yumurta az çünkü.
canım önemli olan kalitesi . 11 yumurta toplandı benim 9 una işlem yapıldı . ama 7 tanesi m2 kaliteli yumurtaymış . 7 si döllenmiş 2 inci güne aradılar hepsi kaliteli deidler. bugün 4 üncü gün heycanla bekliyorum . salı transfer dediler bilemiyorum .

Ay evet seninle doğum günlerimiz yakındı 10 Kasımda 30 oldum sen kaç oldun. 😂 Hahah çok güldüm öyle alışmışızki ped almaya aman lazım olmasın onlar yaa şuan bana lazım olsunda tabi sana olmasın şimdilik 🙏🏻 ya bende öyleydim eşimde diyor hep olumsuzdun diyor bu sefer biraz daha olumlu gideyim diyorum birde hep çift embriyo istiyordum bu sefer çift konulacak ya ona seviniyorum 🌸😁
Rabbim gönlundekine yaklaştırmış seni öyle düşün😍 ben de 30 oldum 😂

Benim de 14 aralık görünüyor adetim. Ama geçen ay opu oldu, erken adet oldum. Bakalım 14'ünde başlayacak mı? O baslayacak daaaaa ilaç icicem deeee kontrol olucam daaaaa ohoooo 😞 ocak başı olucak transfer kısmet olursa.
Aynen sorma benimde adet 29 Aralık gibi ama ilaç hazırlık derken ocağın 20 sini bulur ohooo işte süreç çok uzun geliyor keşke 10 günde adet olsak 😂😂😂

Arkadaşlar opudan çıktım. Doktorla görüştüm,7 yumurta varmış 2 su boş çıkmış. Kaldı 5 yumurta,inşallah kalitelidirde sıkıntı olmaz. 5 yumurta az çünkü.
Geçmiş olsun canım. 7 yumurtadan 5inin dolu çıkması cok iyi demek ki genel olarak kaliteliler. Inşallah hepsi döllenir senin karnında büyürler🤗

canım önemli olan kalitesi . 11 yumurta toplandı benim 9 una işlem yapıldı . ama 7 tanesi m2 kaliteli yumurtaymış . 7 si döllenmiş 2 inci güne aradılar hepsi kaliteli deidler. bugün 4 üncü gün heycanla bekliyorum . salı transfer dediler bilemiyorum .
Evet kalite önemli .en azından 3 tanesi kalsa o da yeter heralde. 1 tane falan kalır dondurmaya kalmaz diye endişelerim var

Evet evet resimle uğraşıyorum. Kız değerin düştüğü gün başladım zaten tabi önce evleri süpürdüm 😁😁 müşteriler bekliyor hepsini ertelemiştim transferden sonraya bırakmıştım başladım onları yapmaya müzikte açtım devam ne yapalım 😂
Temizlik yapmayı ben de çok özledim ya hele bi kesinlessin doktora ilk soracağım şey süpürge açabilir miyim olacak😂😂

Evet kalite önemli .en azından 3 tanesi kalsa o da yeter heralde. 1 tane falan kalır dondurmaya kalmaz diye endişelerim var
bende aynı seye endişe ediyorum . bugün yüregim agzımda kaç tane yumurta kaldı bilmiyorum . 7 taneden . en az 3 tane kalsa en iyisi .tutmazsa da transfer hakkımız olsun diye .

Back