- 29 Ekim 2019
- 2.316
- 3.864
- 83
- Konu Sahibi pembiss123
- #13.441
Yok artıkbanada transferden sonra simdi alisveris merkezine gidip gezebilirsin demisti
![Face with rolling eyes :rolling_eyes: 🙄](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f644.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok artıkbanada transferden sonra simdi alisveris merkezine gidip gezebilirsin demisti
tup bebek yaptirip umursamadan gezip tozan varmidir acaba!!! varsa bana ozelden yazsinYok artıkbunu normalleştirmek için ne diyeceklerini şaşırdılar iyice.değiliz işte, keşke normal olsak da ellerine hiç düşmesek, doğal yoldan gebe kalan bile dikkat ediyor hareketlerine
Inşaallah.. Şimdi transferden sonra rahat edicem. 3 ay bulaşmıyormuş geri.Her şer de bir hayır her hayırda bir şer vardır. Bu da hayırlı gelir inşallah![]()
Gecelerin kadınıyım da ondanAbla sen gündüz pek gözükmüyorsun neden
Tat koku mu düzelmedi 2 aydırAyyy canım resmen kendimi gördüm ben ilk günler tatlı tuzlu bile ayırt edemiyordum ve aynen dediğim gibi insan tarif bile edemiyor veee kaç kere yemek yaktım bende kokusu gelmediği için unutuyor insan neyse inşallah en kısa zamanda geçer canım benim 2 ayı gecti hala tam düzelmedi
Aynen canım estrofem kullanıyorum 25 kasımda başladık sende durum neyEderiz tabi etmez olur muyuz
Estrofem mi kullanıyorsun? Ne zaman başladın hazırlığa?
Kuzum inşallah hayırlısınile pozitif görürsünİnşallah teşekkür ederim5 bitti yada 6 bilmiyorum salı günü saat 12 de transfer olmuştum
![]()
Oo süper ne güzel çektiğe değsin inşallahInşaallah.. Şimdi transferden sonra rahat edicem. 3 ay bulaşmıyormuş geri.
Şansımıza benim doktorum da öyleAy evet , Bi de kocamın yanında ,hiç kalkmayacaksıntemizliği yemeği kocan yapsın sen hiç bişeye elini sürme, kendini yorma demesini beklerken, deniz dedi havuz dedi yaa
Anlıyorm abla da geç olsun güç olmasın olmasın hayrılısı olsun varsın sen de eylülde doğum yapGecelerin kadınıyım da ondanYa benim iptal oldu ya, çok giresim gelmiyor
hicbir aşamamı paylasamiyorum. Anca bekle babam bekle
Ben transfer oldum 2 güne kan vercemAynen canım estrofem kullanıyorum 25 kasımda başladık sende durum ney
Ay inşallah dualarım senle be buradaki tüm arkadaşlar ile hayırlı haberlerini alırız inşallah canım belirtilerin varmış bize yol göster senBen transfer oldum 2 güne kan vercem
Etkilense transfer yapmazlar canım onu kafana takmasalı günü akşam çatlatma iğnemi vurulmuştum perşembe opu oldum .cumartesi günü ignenin etkisi gectimi diye baktım gecmemiş. t cizgisi vardı. bugün sabah ilk idrarımla baktm . t cizgisi yok artık :) o kadar su içtim ki kendime gelmek iğnelerin etkisini atmak için . inş opu dan rahmim etkilenmemiştir.
Bacım benim her şeyim var sadece belirtiyle kalsa iyiAy inşallah dualarım senle be buradaki tüm arkadaşlar ile hayırlı haberlerini alırız inşallah canım belirtilerin varmış bize yol göster sen![]()
8 yurtsa toplandı canım 5tanesi donduruldu benimde dondurulmuş transfer olacak allah kısmet ederse allahım bizlerinde kucağını doldursun rabbimBacım benim her şeyim var sadece belirtiyle kalsa iyisenin kaç embriyon var? Dondurulmus transfer mi olacaksın?
Ay hadi inşallahBana da dua edin kızlar kan vermeye gideceğim inşallah Rabbim nasip eder![]()
Hakkında hayrlısı olsun inşallahBana da dua edin kızlar kan vermeye gideceğim inşallah Rabbim nasip eder![]()