• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Yok artık 🙄 bunu normalleştirmek için ne diyeceklerini şaşırdılar iyice.değiliz işte, keşke normal olsak da ellerine hiç düşmesek, doğal yoldan gebe kalan bile dikkat ediyor hareketlerine
tup bebek yaptirip umursamadan gezip tozan varmidir acaba!!! varsa bana ozelden yazsin 😂 yatmayi artik tavsiye etmiyorlar tamam ama denize gir, dukkan dukkan gez de uç nokta 🙄

Ayyy canım resmen kendimi gördüm ben ilk günler tatlı tuzlu bile ayırt edemiyordum ve aynen dediğim gibi insan tarif bile edemiyor veee kaç kere yemek yaktım bende kokusu gelmediği için unutuyor insan neyse inşallah en kısa zamanda geçer canım benim 2 ayı gecti hala tam düzelmedi
Tat koku mu düzelmedi 2 aydır 😳 sana da çok geçmiş olsun balım

Gebeliğin başında ishal olunması normal mi yoksa anormal bir durum oldugunu mu gösterir acaba kızar

salı günü akşam çatlatma iğnemi vurulmuştum perşembe opu oldum .cumartesi günü ignenin etkisi gectimi diye baktım gecmemiş. t cizgisi vardı. bugün sabah ilk idrarımla baktm . t cizgisi yok artık :) o kadar su içtim ki kendime gelmek iğnelerin etkisini atmak için . inş opu dan rahmim etkilenmemiştir.

salı günü akşam çatlatma iğnemi vurulmuştum perşembe opu oldum .cumartesi günü ignenin etkisi gectimi diye baktım gecmemiş. t cizgisi vardı. bugün sabah ilk idrarımla baktm . t cizgisi yok artık :) o kadar su içtim ki kendime gelmek iğnelerin etkisini atmak için . inş opu dan rahmim etkilenmemiştir.
Etkilense transfer yapmazlar canım onu kafana takma

Back