Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

dun aklima geldin baktim henuz kan vermemissin, hakkinda ennnn hayirlisi olsun ins guzel haberler almak nasip olsun bende beklemedeyim senin sonuclarini hadi git gel :)
Allah razı olsun inşallah hakkımda hayırlı olan olur. Allahtan ümidimi kesmedim inşallah bir mucize olur

Allah razı olsun inşallah hakkımda hayırlı olan olur. Allahtan ümidimi kesmedim inşallah bir mucize olur
aminnnn ins. bu yolda hersey var; emek, umut, huzun, mutluluk.. ama hayal kirikligi yok cunku ne gelirse gelsin Rabbim den geliyor O da bizim icin en guzelini biliyor sen en guzelini yapiyorsun, tevekkul edip beklemek.. her ne kadar zor olsada ins sonu guzel olur

Son düzenleme:
Kizlar aranızda ngs yaptıran varmı sonuç ne oldu

hayrusz S SENA28 Granadaco Katfarseyma kızlar güzel sonuçlarınız olsun inşallah sizden haber bekliyoruz ♥
Bugun kan aldiricam ama sonuclar hemen cikmayabilirmis.. Cumartesi test gunumdu pazartesiye kaldi cuma yaptiramadim izinliymis ev doktorum eh smdide bugun cikmazmis ya kurban oliyim ben vatanima bende bunun isyanindayim orda hemen cikiyordu bi ozel e git hafta sonu olsa bile pfff nefret ediyorum umarim degerim yuksek cikar bekledik okadar katlanir herhalde

2 inci günden sonra kaç tanesi bölünmeye devam etti.
5 tanesi devam etti 5günde 3 tanesi olmadı nasip dedik çok şükür ama günlük aradıklarında gidişatın gayet iyi olduğunu söylediler bölünmelerinde sadece üç tanesine şans vermediler baştan bu yana

Tek canım yaştan ve ilk denemeden dolayı
Hangi merkezde tedavi oluyorsun?
Benim de yaştan ve ilk denemeden dolayı kendi doktorum sana tek transfer yaparlar demişti. Transfere 4 gün kala merkezden arayıp tek mi cift mi istiyorsunuz ona gore çözelim dediler çift transfer edildi

Ankara Centrum dayım canım Recai papuççu doktorum ay çok güzel olmuş inşallah tutar bebişlerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…