- Emoji Skoru
- 1.412
- Puanlar
- 63
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #13.461
İnşallah güzel sonuçlar alırsın canımBana da dua edin kızlar kan vermeye gideceğim inşallah Rabbim nasip eder
16 kasım 5. Gün embriyomTransfer tarihini ve kacinci gün embriyosu onu söyle canim söyleyim sana kac haftaliksin
Canım ben needeyse üç ay adet olmadım geçici menepoza soktu doktor lıcrin vuruldum o yüzden benim hesaplar hep karışık olcak 22 eylül de adet olmuştumEn son adet tarihin ne baslangıcı
Allah razı olsun kuzum inşallah hep beraber görürüzKuzum inşallah hayırlısınile pozitif görürsün
dun aklima geldin baktim henuz kan vermemissin, hakkinda ennnn hayirlisi olsun ins guzel haberler almak nasip olsunBana da dua edin kızlar kan vermeye gideceğim inşallah Rabbim nasip eder
Allah razı olsun inşallah hakkımda hayırlı olan olur. Allahtan ümidimi kesmedim inşallah bir mucize olurdun aklima geldin baktim henuz kan vermemissin, hakkinda ennnn hayirlisi olsun ins guzel haberler almak nasip olsunbende beklemedeyim senin sonuclarini hadi git gel :)
Maşallah sayı çok güzel8 yurtsa toplandı canım 5tanesi donduruldu benimde dondurulmuş transfer olacak allah kısmet ederse allahım bizlerinde kucağını doldursun rabbim
aminnnn ins. bu yolda hersey var; emek, umut, huzun, mutluluk.. ama hayal kirikligi yok cunku ne gelirse gelsin Rabbim den geliyor O da bizim icin en guzelini biliyorAllah razı olsun inşallah hakkımda hayırlı olan olur. Allahtan ümidimi kesmedim inşallah bir mucize olur
Tek canım yaştan ve ilk denemeden dolayıMaşallah sayı çok güzeltek mi cift transfer mi olacak?
2 inci günden sonra kaç tanesi bölünmeye devam etti.8 yurtsa toplandı canım 5tanesi donduruldu benimde dondurulmuş transfer olacak allah kısmet ederse allahım bizlerinde kucağını doldursun rabbim
Bugun kan aldiricam ama sonuclar hemen cikmayabilirmis..hayrusz S SENA28 Granadaco Katfarseyma kızlar güzel sonuçlarınız olsun inşallah sizden haber bekliyoruz ♥
5 tanesi devam etti 5günde 3 tanesi olmadı nasip dedik çok şükür ama günlük aradıklarında gidişatın gayet iyi olduğunu söylediler bölünmelerinde sadece üç tanesine şans vermediler baştan bu yana2 inci günden sonra kaç tanesi bölünmeye devam etti.
Hangi merkezde tedavi oluyorsun?Tek canım yaştan ve ilk denemeden dolayı
biz yaptirmistik iyi ciktiKizlar aranızda ngs yaptıran varmı sonuç ne oldu
Hesapladim canim 4+5 tesin suan. 4 hafta 5 günlüksün16 kasım 5. Gün embriyom
Biz şimdi gebeliği son adete göre mi hesapliycaz yoksa transfer tarihine göre mı?Hesapladim canim 4+5 etsin suan. 4 hafta 5 günlüksün
Ankara Centrum dayım canım Recai papuççu doktorum ay çok güzel olmuş inşallah tutar bebişlerimizHangi merkezde tedavi oluyorsun?
Benim de yaştan ve ilk denemeden dolayı kendi doktorum sana tek transfer yaparlar demişti. Transfere 4 gün kala merkezden arayıp tek mi cift mi istiyorsunuz ona gore çözelim dediler çift transfer edildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?