• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

😂ben kıbrısta yaşıyorum canım, doktor geldi transferden 10 dk sonra,istediğin zaman kalkabilirsin, istediğin herşeyi yapabilirsin, hatta ben senin yerinde olsam denize bile girerim hava çok sıcak dedi😂
Ne kadar rahatlar demi masallah😂 naptin yüzdün mü üstüne bi de güzel😌

Herkese iyi akşamlar yarın 2 de transferim var 5.gün dondurulmuş 2 tane çok iyi kalitede embriyolrm. Ne olursunuz dua edin son olsun bu🤲🏽 sağlıklı 1 tane istiyrm rabbimden ikincisi de tutarsa cektigimizin hediyesi olsun 🤲🏽🥰 ismim şule allah razı icin dua istyrm kimin kime duasının kabul olacağı belli olmazmış 💐 hepinize teşekkürler yarın transfer sonrası yazarım artık🙏
Şans seninle olsun canım, Allah yardımcın olsun, güzel güzel bebelerini al gel inşallah

Ahahhaha bi de oramı buramı üşütecem, banyo bile yapmadım 2 gün. Doktor olabilir ama o işin öyle yürümediğini kadın olmayan anlayamaz😂
Yanii kadin doktorlar bile umursamiyor canim.. tecrübe etmeyen bilemiyor. Bizimkisi normal gebelik degil ki normal devam edebilsin hersey..

Canım ekonomik açıdan yapılabilir mi bilmiyorum ama, çok da canını sıkarsa kendikendine transferini ol gel, tutunca o sevinçle biye koydurdun diyecek hali yok ya
Bende bugün onu dile getirdim kendisi yurt dışında ve tüm izinleri verdi zaten. Öyle bir çılgınlık yapabilirim

Bende bugün onu dile getirdim kendisi yurt dışında ve tüm izinleri verdi zaten. Öyle bir çılgınlık yapabilirim
Süper o zaman🥰kim tutar seni💐🎉🍀 biz de kıbrıstayız, şubattan beri ailelerimizi görmüyoruz, bebek için kaldık da kaldık burda, eşim bazen isyan ediyor, kızıyor bana türkiyeye gidemiyoruz bebek elimizi ayağımızı bağladı diye, ben de ona diyorum, sen gidebilirsin seninle işim kalmadı artık😂 ben kendi kendime canım ne zaman isterse koydurrum bebelerimi🥰

Süper o zaman🥰kim tutar seni💐🎉🍀 biz de kıbrıstayız, şubattan beri ailelerimizi görmüyoruz, bebek için kaldık da kaldık burda, eşim bazen isyan ediyor, kızıyor bana türkiyeye gidemiyoruz bebek elimizi ayağımızı bağladı diye, ben de ona diyorum, sen gidebilirsin seninle işim kalmadı artık😂 ben kendi kendime canım ne zaman isterse koydurrum bebelerimi🥰
Sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün. İnşallah gönlünce olsun herşey

Sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün. İnşallah gönlünce olsun herşey
Amin canım senin de herşey gönlünce olsun, hep gül inşallah, canını hiçbişeyin sıkmasına izin verme, biz de birgün anne olacağız elbet, Allah o yumurtaları bize verdiği sürece hep şansımız var çok şükür 🍀

Kizlar burdan gebelik haftanizi hesaplayabilirsiniz size uygun bilgileri girerek

😂ben kıbrısta yaşıyorum canım, doktor geldi transferden 10 dk sonra,istediğin zaman kalkabilirsin, istediğin herşeyi yapabilirsin, hatta ben senin yerinde olsam denize bile girerim hava çok sıcak dedi😂
Biz abarttık ama kekini abarttık deseydin 😂😂 deniz mi insan cesaret edemez

:D banada transferden sonra simdi alisveris merkezine gidip gezebilirsin demisti

bende 2.denemem de esim yurtdisin da bende Tr deydim annemle Ist a gidip koydurmustum :) pozitif olmustu sonra dustu ama transfer sureci annemle cok keyifli gecmisti 🥰

Biz abarttık ama kekini abarttık deseydin 😂😂 deniz mi insan cesaret edemez
Ay evet , Bi de kocamın yanında ,hiç kalkmayacaksıntemizliği yemeği kocan yapsın sen hiç bişeye elini sürme, kendini yorma demesini beklerken, deniz dedi havuz dedi yaa

Back