- 3 Ocak 2014
- 1.128
- 1.012
- 333
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #13.021
Evet önce kanda yükseliyor beta hcg sonra idrara geçiyor netten de bak görürsün öle yazar o yüzden sıkıntı yapma sendeYaa maşallah Allah bağışlasın inşallahidrara sonra geçtiğini şuan öğrendim inan
Yaa benimde yarın transfer hariç 5. Gün olcak şuan size daha bi şaşırdım ilk idrar ile üstelik. Cok şükür tutunmuş Rabbim devamını getirsin inşallahhhEvet sabah ilk idrar ama negatifti silik bile çıkmamıştı bu arada transfer günü hariç 5. Gün
Iyi ki buraya yazmışım valla yüreğim ferahladıEvet önce kanda yükseliyor beta hcg sonra idrara geçiyor netten de bak görürsün öle yazar o yüzden sıkıntı yapma sende
Bendeki de pembe cizgi gibi degildi canim gölge gibi hayalet gibiydi belli belirsiz. Bekle istersen daha sen de baska yapma. Sali yapalim beraber sabahtan olmaz miCanim benim Iki testim vardı birini şimdi yaptım pembelik yoktu senin gibi sadece gözle zorla görülebilen bi gölge vardı resimde görülmüyor bile yaa içim sıkıldı. Digerini sabah yapcam acaba teatin kendi çizgisi mi bilemedim
Amin canım inşallahYaa benimde yarın transfer hariç 5. Gün olcak şuan size daha bi şaşırdım ilk idrar ile üstelik. Cok şükür tutunmuş Rabbim devamını getirsin inşallahhh
Ne demek canım herzaman sorIyi ki buraya yazmışım valla yüreğim ferahladı
Söz veremem elimde bi tane kaldiBendeki de pembe cizgi gibi degildi canim gölge gibi hayalet gibiydi belli belirsiz. Bekle istersen daha sen de baska yapma. Sali yapalim beraber sabahtan olmaz mi
Allah razı olsunAmin canım inşallahhepiniz için dua ediyorum
Doktorunla bi konuş canım istersenKizlar merhaba . Ben 3. gün 2 embriyo transferi olmuştum transferin 9. günü kanda test verdim değer 1.20 cıktı normalde tahlil günün pazartesi ama değerin yükselme şansı var mi sizce
Konuştum da erken yapmışsın test gününü bekle dedi ama ben pek umutlu değilim açıkçası 3. gun embriyosu 8. 9. gün azda olsa kanda çıkıyor diye okudum hep bilemedim valla :/Doktorunla bi konuş canım istersen
Nasıl oldu düşüşü ağrı sızı oldumu bende kimyasal geçiriyorum şuan ama henüz düşmedi değerim anca düşüyorA
Aynısını cok yakin arkadaşım da yaşadı malesef yakından şahit olduğum bi durum aslında.. Rabbim sağlıklı evlat versin inşallah.. Ben kimyasalımda düşürdüğüm zaman ruhum çekildi.. Daha ileri gebelik olsa napardm acaba diyordum her türlüsü zor ya.. Rabbim yüzümüzü güldürsn inşallah
Insallah canimmaminn tam bisey göremedik ki ama dedigim gibi belki de test yanlistir, söyle net görmeden sevinmicem Ben de canimSöz veremem elimde bi tane kaldisonuç olarak sen gördün çok şükür darısı bizlere
Enim kimyasal oldu ama su gibi akıntım vardıAmin canım inşallah sanada nasip etsin sen transfer oldun mu durumun nedir
Benim pozitif kimyasala döndü su gibi akıntı oluyorduBu sorunun cevabını ben de çok merak ediyorum.. Hamile kalan arkadaşlarım cevap verirseniz çok seviniriz biz
Ben kimyasal gecirmistim canım bat 'tan 1 hafta sonra lekelenmem geldi gittikce artti kasıgma kramp giriyor başım dönüyordu hcg iki günde bir takip etmiştim. Yaklaşık 10 günde hcg iki kat azalarak düştü düştükçe kanamam azaldı 0'laninca da zaten sanci vs hepsi bitmişti..Nasıl oldu düşüşü ağrı sızı oldumu bende kimyasal geçiriyorum şuan ama henüz düşmedi değerim anca düşüyor
Net görsek de sevinemeyiz biz canım dahanin dahası var çünkü ancak bebeyi kucağımıza almalıyızInsallah canimmaminn tam bisey göremedik ki ama dedigim gibi belki de test yanlistir, söyle net görmeden sevinmicem Ben de canimtamam o zaman icinden geldiginde yap canim
Ben iğneyi kız kardeşime yaptırıyordum ağrı oluyordu ama ne morarma ne de şişlik hiç oluşmadı ilk 3 gün çok ağrı yaptı sonra iyiydim. İğneyi elinde ısıtıyordu. Yaptıktan sonra kolonyalı pamukla Bi kaç dakika ovuyodu çok rahat ettimKızlar ben arnica jel kullanıyorum tavsiye ederim.Morarma vs baya az şişliği de baya engelliyor.
Benim şuan 70lere düştü 2 günde bir kan verdim ama şimdi haftaya vericem hala en ufak leke kan yok kasıklarım da adet ağrısı oluyo ne zaman adet olurum acaba ya diğer transfer için sabırsızım ama 2 adet bekle dedilerBen kimyasal gecirmistim canım bat 'tan 1 hafta sonra lekelenmem geldi gittikce artti kasıgma kramp giriyor başım dönüyordu hcg iki günde bir takip etmiştim. Yaklaşık 10 günde hcg iki kat azalarak düştü düştükçe kanamam azaldı 0'laninca da zaten sanci vs hepsi bitmişti..
Beta sıfırlanınca oluyorsun canımBenim şuan 70lere düştü 2 günde bir kan verdim ama şimdi haftaya vericem hala en ufak leke kan yok kasıklarım da adet ağrısı oluyo ne zaman adet olurum acaba ya diğer transfer için sabırsızım ama 2 adet bekle dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?