• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Ahh neden peki ya niye düşmüş doktor bisey dedi mi
Evet canim 11 haftalikken ense kalinligi cok yüksek cikmisti orda bi rahatsizligi oldugunu anlamistik. 13. haftada her tarafi ödemle kapli yasamasi mucize dediler. Ben amniyosentez yaptirdim sonucunu beklerken kalbi durmus melegimin. 20. haftada oldugu icin kürtaj da olmadi, bana normal dogumla dogurttular cansiz cocugumu. Ahhh bosverr cok kötü seylerdi allah kimseye yasatmasiin

A
Evet canim 11 haftalikken ense kalinligi cok yüksek cikmisti orda bi rahatsizligi oldugunu anlamistik. 13. haftada her tarafi ödemle kapli yasamasi mucize dediler. Ben amniyosentez yaptirdim sonucunu beklerken kalbi durmus melegimin. 20. haftada oldugu icin kürtaj da olmadi, bana normal dogumla dogurttular cansiz cocugumu. Ahhh bosverr cok kötü seylerdi allah kimseye yasatmasiin
Aynısını cok yakin arkadaşım da yaşadı malesef yakından şahit olduğum bi durum aslında.. Rabbim sağlıklı evlat versin inşallah.. Ben kimyasalımda düşürdüğüm zaman ruhum çekildi.. Daha ileri gebelik olsa napardm acaba diyordum her türlüsü zor ya.. Rabbim yüzümüzü güldürsn inşallah

A

Aynısını cok yakin arkadaşım da yaşadı malesef yakından şahit olduğum bi durum aslında.. Rabbim sağlıklı evlat versin inşallah.. Ben kimyasalımda düşürdüğüm zaman ruhum çekildi.. Daha ileri gebelik olsa napardm acaba diyordum her türlüsü zor ya.. Rabbim yüzümüzü güldürsn inşallah
Tabiiki canim her zaman beterin beteri var. Ben de o andan sonra hep daha büyük haftalarda kaybedenler var deyip avuttum kendimi.. o zamanlar hamile oldugumu her duyan bana insalaaah oglun oluur diyordu. Öyle kiziyordum ki anlatamam. Yani böyle bir dua etceklerine keske insallah saglikla kucagina alirsin deselermis. Belki kabul olurmus☹️🥺 o yüzden allah saglikli evlat nasip etsin her birimize.. cünkü o annelik duygusu bir kere girdi mi ruhuna insanin o an Anne oluyorsun, sen de kimyasal bile olsa yasamissin canim. Insallah bu defa farkli olur

Ben de çıktım eve geldim 🥳Rahattım ben de öok sıkışmadan aldılar o sebeple biraz bastırdı hemşire.4aa kalite tek embriyo verildi💫Sonraısnda da yarım saat sabrettim ama son dklar zor geçti 😂Bana test için 8 Aralık dendi birlikte çok güzel haberler alalım 🍀🧚🏻‍♂️
Oooh birisi daha kuzucuğunu alıp gelmiş. Ben de topik açıcam. Adını da ertelenenler koyucam 😅 hayırlı olsun canım. Güzel haberlerini bekliyorum ♥️
Aynen yok takilmiyom zaten belirtide aramiyom da ne bileyim inslalah Rabbin istedikten sonra hersey olur ben elimdeb geleni yaptim simdiden sonrasi tevekkül 🙂🙂
Aynen öyle şekerim 😊

Merhaba kızlar benim bugün transferimin 9.günü ama hiç ağrım sızım yok böyle olup pozitifi gören varmı aranızda? Birde şu progestan iğnesi inanılmaz ağrı yapıyor ve de kaşınıyor özellikle bugün başladı artık dayanamıyorum buna bi çözüm yokmuu
Canım ben de bayadır vurduruyorum bu iğneyi. Aynı şekilde kabardı şişti kızardı kaşındı. Hemşireler artık görünce Halime üzülüyorlar. Çoğu gittiğim hemşire kolonya ile ov alkol dağıtır diyor. Birkaç hemşire de sıcak havluyla ov dediler. Ben ikisini de denedim sıcak havlu efsane işe yaradı. Ama sık sık yapmak gerekiyor yapmayınca hemen fark ediyor. Bana çok faydası oldu umarım sizlere de olur ☺️

herkese iyi akşamlar, ben de ucgundur tüp bebek tedavjsjne başladım bugün üçüncü iğnemi göbekten vurdum ama başım inanılmaz ağrıyor. Hemşire ağrı kesici mecbur olmadıkça kullanma demişti ama ağrıdan gözümü acamiyorum. Siz ne kullanmıştiniz bu durumlarda ve sizde de bu şekilde ağrılar oldu mu
İğneler ilk zamanlar baş ağrısı yapıyor malesef bende de olmuştu ama çektim ağrısını ağrı kesici içmedim bu süreçte hiç.

Tabiiki canim her zaman beterin beteri var. Ben de o andan sonra hep daha büyük haftalarda kaybedenler var deyip avuttum kendimi.. o zamanlar hamile oldugumu her duyan bana insalaaah oglun oluur diyordu. Öyle kiziyordum ki anlatamam. Yani böyle bir dua etceklerine keske insallah saglikla kucagina alirsin deselermis. Belki kabul olurmus☹️🥺 o yüzden allah saglikli evlat nasip etsin her birimize.. cünkü o annelik duygusu bir kere girdi mi ruhuna insanin o an Anne oluyorsun, sen de kimyasal bile olsa yasamissin canim. Insallah bu defa farkli olur
İnşallah Allah razı olsun inan cok doğru söyledin...

Canım ben de bayadır vurduruyorum bu iğneyi. Aynı şekilde kabardı şişti kızardı kaşındı. Hemşireler artık görünce Halime üzülüyorlar. Çoğu gittiğim hemşire kolonya ile ov alkol dağıtır diyor. Birkaç hemşire de sıcak havluyla ov dediler. Ben ikisini de denedim sıcak havlu efsane işe yaradı. Ama sık sık yapmak gerekiyor yapmayınca hemen fark ediyor. Bana çok faydası oldu umarım sizlere de olur ☺️
Bir şey daha ekliyim. Bence bi de kuruyemiş bana alerji yaptı çünkü kuruyemiş yendiğim günler aşırı kaşınıyor ve kızarıyor. Yemediğimde o kadar kaşınmıyor :KK48:

Kolonyalı pamuk bi fayda sağlamadı bana da malesef de şu sıcak havluyu deniycem teşekkür ederim canım 🤗

Kızlar oksapar iğneye başladım bugün çok canımı acıttı ☹️ Siz de kullanıyor musunuz? Zaten kalçadan da progeston iğnesi yapıyorum her gün. Şimdi de göbekten morarma ve acı olacak ☹️☹️☹️

Back