Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Ya bırak olmasın ne merak ediyorsun ne güzel hamilesin işte ayy sen çok gül emi

Bel ağrısı olumlu ben cok üzüldüm belim ağrıo die adet olucam die ama şükür tersi oldu hiç korkma bel ağrısından
Bende öyle düşünüyorum canım adet olcakmis gibi halim var hatta şuan bile ya otururken ayakta sürekli ayni seyleri hissediyorum ama gözlemledigim istatistiklere göre gebelik yoksa belirti de olmuyor. Zaten ilac ictigimz için adet olma sancisini görmüyoruz negatif olup ilaci biraktigmzda o zaman adet sancisi geliyor ve adet oluyoruz

inş sona kadar giderker inş tutunurlar .
bilmiyorum iyi mi kötü mü sperm kaynaklı gittik diye dururlar diye korkuyorum .
rabbim hepimize nasip etsin .
hepimiz hamile kalalım
Insallah canim. Üzülme hic simdiden. Benden 6 yumurta toplandi 5i döllenmisti. 2sini 5. günde Transfer ettiler. Geriye dondurulmaya deger hic kalmadi ama. Olmazsa ne bastan baslicaz

Ya gerçekten mi ? Bende transferden beri bel, kasık ağrısı var. Yani az da değil biraz ayakta kalsam belim fena ağrıyor. Adetle test günüm de aynı. Acaba adet ağrısı mı çekiyorum diye düşünüyorum ama bu kadar erken de başlamaz. İlaçlar ağrı yapabilir mi ? 7.günüm bugün

Ben öyle gozlemledim bide konudaki hamislere soralım öyle mi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…