- 14 Haziran 2017
- 2.401
- 1.306
- 83
- 40
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #12.701
İyi de 2 kat artış bekleniyor 3 değil canım boşuna üzme kendini lütfen bende de 2 kat olduSonuç 266 kızlar üç kat yükselmemiş miğdeme ağrı girdi önceki 120 di ne düşünceğimi şaşırdım
Canimm sevin niye sevinemiyorsunOf Nebilim yeminle sevinemedim bi hamile kaldığıma nası bi çelişki
Tek bebekmi 2 bebekmi? Benimde 508 di şuan bilmiyoruz da siz öğrendiniz miBenimde 5. Gün embriyosu canım 612 çıktı benim
2 transfermi edilmişti peki???Değer yüksek olunca herkes ikizdir dedi ama 1 kese gözüktübesili bir bebe geliyo galiba
Canım kaçıncı günün bugün kaç haftalıksın yani bol bol dinlen ben hiç kalkmamaya çalısıyorum sende öle yapİnşallah canım lekelenmelerim var ama hayırlısı artık
O zaman anlayamazsjn ki canim Kiyas yapman lazimYok yapmadım hiç
İnşAllah canımAynen arka arkaya pek belli olmaz. İnşallah değerin artar. 20 ile başlayıp bir kaç günde 600 leri bulanları biliyorum seninde olur inşallah çok isterim
En iyisi kanı beklemek galibaO zaman anlayamazsjn ki canim Kiyas yapman lazim
Evet canim hayirlisi insallah canimEn iyisi kanı beklemek galiba
inş sona kadar giderker inş tutunurlar .Masallah canim cok güzel sanslisin
Verdim canım 227 çıktı çok şaşırdım çok mutluyum darısı isteyen herkesin başına inş 5.gün embro su transfer hariç 8. günCanım kan verdinmiii?
Canimm sevin niye sevinemiyorsun
İyi de 2 kat artış bekleniyor 3 değil canım boşuna üzme kendini lütfen bende de 2 kat oldu
Bende cok korku yaşadım canım hatta hep boşa gidiyom diye düşündüm transfer hazırlığında daha bi yalın duygularla gittim hep heycansız nötür baktım ama şimdilik elhamdülillah oldu inşallah devamınıda görürümDeğerin güzel maşallahkimyasal geçiren bana çok güzel umut oldun yaaa diğer transfer için kimyasaldan korkuyorum çünkü. İnşallah daha da artar
Canım çok sevindim değerin güzel maşallah Allah tamamına erdirsin inşallahBende cok korku yaşadım canım hatta hep boşa gidiyom diye düşündüm transfer hazırlığında daha bi yalın duygularla gittim hep heycansız nötür baktım ama şimdilik elhamdülillah oldu inşallah devamınıda görürüm
İnşAllah canımBende cok korku yaşadım canım hatta hep boşa gidiyom diye düşündüm transfer hazırlığında daha bi yalın duygularla gittim hep heycansız nötür baktım ama şimdilik elhamdülillah oldu inşallah devamınıda görürüm
Hayırlı olsunVerdim canım 227 çıktı çok şaşırdım çok mutluyum darısı isteyen herkesin başına inş 5.gün embro su transfer hariç 8. gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?