- 9 Haziran 2020
- 128
- 102
- 33
- Konu Sahibi pembiss123
- #12.661
Benim de 5. Gün. Ama pazartesi kan tahlilim canim. Senin cıktı mi
143 çıktı benim 10. GünBenimde 5. Gün embriyosu canım 612 çıktı benim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de 5. Gün. Ama pazartesi kan tahlilim canim. Senin cıktı mi
143 çıktı benim 10. GünBenimde 5. Gün embriyosu canım 612 çıktı benim
Of Nebilim yeminle sevinemedim bi hamile kaldığıma nası bi çelişkiYoo 2 kat canim hep ikiye katlamasi lazim her 2 günde bir benim de kafami karistirdin![]()
Oo maşallah gayet güzel, tebrikler canim143 çıktı benim 10. Gün
Ayy ağzın bal yesin Allah razı olsun inşallahCanım gayet güzel artmış, önceki değerin %60 ı kadar bile artması yeterli. Seninki 2 katından bile fazla artmis, tebrik ederim![]()
Çift mi sizinki. Değeriniz çok güzel, maşallahBenimde 5. Gün embriyosu canım 612 çıktı benim
Hayırlı olsun canım çok güzel143 çıktı benim 10. Gün
Bel ağrısı olumlu ben cok üzüldüm belim ağrıo die adet olucam die ama şükür tersi oldu hiç korkma bel ağrısındanRabbimnasip6103 günaydın canım bende gece bel ağrısı ve hafif bi kasık sancısı oldu sabah uyandığım ve ara ara yine bel ağrısı oluyor minicik önceki günlerde hic olmuyordu.. Bugün transferi saymazsak 4. Günüm. Sende durumlar nasıl?
Ay canim ya gayet guzel artmis degerin iki kat artmasi gerekiyo hatta yuzde 60 artsa bile iyi diyorlar sen gayette hamilesin inslalah daha da artar sıkıntı etme strese girmeBilmiyorum ki üç değilmiydi öle okudum burda sanki
Hahahha ay gerçekten öyle ama. Eşimde biliyor devamlı buradan takip ettiğimi Bi soru olduğunda kadınlara sor madem bakalım öylemiymiş falan diyo o da alıştıBu süreç bizi gittikçe sağlıkçı yaptı yemin ederim.Embriyodan tut kullanılan araçlara kadar hakimizHatta verilecek ilaçları falan da daha dr yazmadan biliyoruz
![]()
Değer yüksek olunca herkes ikizdir dedi ama 1 kese gözüktüÇift mi sizinki. Değeriniz çok güzel, maşallah![]()
Aayyy maşallah diyelim tekrar o zaman. Allah nazarlardan korusun, sağlıcakla inşallah canimDeğer yüksek olunca herkes ikizdir dedi ama 1 kese gözüktübesili bir bebe geliyo galiba
![]()
Teşekkür ederim çift embriyo olduğu için kafama takıldıHayırlı olsun canım çok güzel![]()
İnşallah canım lekelenmelerim var ama hayırlısı artıkAayyy maşallah diyelim tekrar o zaman. Allah nazarlardan korusun, sağlıcakla inşallah canim![]()
Ya masalalh inslalah artarak devam eder☺varmiydi belirti transfer sonrasi 3.gun olarak soruyorum aslinda peb belirti aramiyorum ama yinede bi sorim143 çıktı benim 10. Gün
Canım kan verdinmiii?Dimi benimde normalde bugün adet günüm adet olsa sam umutlanabilirim die düşünüyorum ama bir yandanda pregastan fitile duphaston kullanıyorum onlar geçikme yapar mı acaba
Banada çift embriyo koymuşlardı ama biri tuttuTeşekkür ederim çift embriyo olduğu için kafama takıldı
Yok yapmadım hiçYapmis miydin ki canim önceden test? Yaptiysan Eger koyulasmasindan anlarsin
Mutlu oldum ama demek ki özen gösteriyorlar söylemeden de. Ben de tedirgindim etkek olursa diye ama gerek yokmusMantikli bende sirf o yuzden ebru hanimi tercih ettim cem beyi cok duysamda cekindigim icin almamistim randevu birde cok uzak tarihe vardi onun.. bi dedigim gibi embroyolg adimi baba adi es adi vs sordu iceri odadan birde embriyoyu getirdi o kadar![]()
Halsizlikle öksürük duruyo dahaAha bulduksen nasil oldun var mı ağrın sızın?
Yok benim daha 10. günüm ilk defa kan verdimBanada çift embriyo koymuşlardı ama biri tuttusizde 2 kesemi gözüktü