• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Rabbimnasip6103 Rabbimnasip6103 günaydın canım bende gece bel ağrısı ve hafif bi kasık sancısı oldu sabah uyandığım ve ara ara yine bel ağrısı oluyor minicik önceki günlerde hic olmuyordu.. Bugün transferi saymazsak 4. Günüm. Sende durumlar nasıl?
Bel ağrısı olumlu ben cok üzüldüm belim ağrıo die adet olucam die ama şükür tersi oldu hiç korkma bel ağrısından

Bu süreç bizi gittikçe sağlıkçı yaptı yemin ederim.Embriyodan tut kullanılan araçlara kadar hakimiz 😂Hatta verilecek ilaçları falan da daha dr yazmadan biliyoruz 😁
Hahahha ay gerçekten öyle ama. Eşimde biliyor devamlı buradan takip ettiğimi Bi soru olduğunda kadınlara sor madem bakalım öylemiymiş falan diyo o da alıştı 😅😁😁

Mantikli bende sirf o yuzden ebru hanimi tercih ettim cem beyi cok duysamda cekindigim icin almamistim randevu birde cok uzak tarihe vardi onun.. bi dedigim gibi embroyolg adimi baba adi es adi vs sordu iceri odadan birde embriyoyu getirdi o kadar 😊😊
Mutlu oldum ama demek ki özen gösteriyorlar söylemeden de. Ben de tedirgindim etkek olursa diye ama gerek yokmus

Back