- 22 Mayıs 2020
- 720
- 879
- 53
- 32
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #12.521
Yok inan ki cok rahatsız edici bi ortamdı.. Adana başkent kışla tüp bebek merkezi canımHangi hastane canım o nasıl şey öyle ya opuda da transferde de bsteril birşey yapıştırdular üzerinde örtü ile örtü hemşire çol rahat ettim
Bar ablamın komşusuHiç mi yok ya negatif alan hastası? Gerci olsa bağıra bağıra duyurmaz herhalde
Evet benim de test günümde 6 çıkmıştı. Sonra arttı ama doktor değerin düşük başlamış olması sebebiyle ümitli değildi. Büyük ihtimalle sağlıksız gebelik demişti ve öyle de olmuştu. İnşallah seninki sağlıklı ilerler, benimkinden farklı olurOkuduğum kadarı ile beta hcg testin seninde düşük başlayıp artmış. Benimde 7.71 çıktı inşallah artış gösterir
Hayırlısı olsun inşallah bu defa tutunur embriyonuz durumunuza göre tedavi uygularlar inşallahdoktor tüp bebek dedi bu ay adet olunca gel dedi bakalım hayırısı
Aynısı olmuş bize o zaman. Ben düşürememiştim. Doktor almazsak seni zehirleyebilir demişti. İki gün sonra bilinci kapalı gelmeni istemeyiz dedi, korkmuştum bayaBenimki de kimyasal değildi, beta 2300lerdeydi kese görmeye gidecektim, kanama ve karın ağrısıyla düşük yaptım. Kürtaj olmadım, doktorum kendikendine düşürürsün işleme sokmayalım seni boşuna demişti,öyle de oldu.
Anladım canım hakkımızda hayırlısı artık elden dua dışında bişey gelmiyor. İnşallah bir mucize gerçekleşirEvet benim de test günümde 6 çıkmıştı. Sonra arttı ama doktor değerin düşük başlamış olması sebebiyle ümitli değildi. Büyük ihtimalle sağlıksız gebelik demişti ve öyle de olmuştu. İnşallah seninki sağlıklı ilerler, benimkinden farklı olurAncak çok ümitlenmemeni tavsiye ederim
çok yıpratıcı yaa, kimseye yaşatmasın Allah. kolay olmadı aslında 2 güne bir kan verdim dış gebelikten şüphelendiler ilk önce çünkü. sonra normal düşük yaptığım anlaşıldı.ikinci transferimi bekliyorum,hormonlar altüst olmuş tabi, bu ay transfer olacaktı ama 1 ay daha uzadı şimdilik. sen ne zaman başlayacaksın ikinci transfereAynısı olmuş bize o zaman. Ben düşürememiştim. Doktor almazsak seni zehirleyebilir demişti. İki gün sonra bilinci kapalı gelmeni istemeyiz dedi, korkmuştum baya
Ewet kimyasal gebelik oldu şimdi elhamdülillah hamileyim ama yarın ikinci kanı vercem bilmiyorum sağlıklımı değilmi rabbim ne çıkarcak karşımıza hakkımızda hayırlısı olsun inşallahDüşük mü yaptınama şimdi yine hamilesin dimi maşallah
yolun açık olsun canım, yarın güzel haberlerle gel inşallahEwet kimyasal gebelik oldu şimdi elhamdülillah hamileyim ama yarın ikinci kanı vercem bilmiyorum sağlıklımı değilmi rabbim ne çıkarcak karşımıza hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Cok düşük hayatım ya7.71 çıktı canım var da demedi yokta pazartesi tekrar gideceğim Kana
11. Gün 3. Gün embriyosu
Benim ilk hemsire gobekten bakti sadece o katateri yerlestirirken tamamen actilar altimi sonra baska seylerde yerleştirdiler sanki ama ondan sonra kocamn siyah bi ortu orttu ortasi delik gibi hisbirsekilde bacagim dahi görünmüyordu embriyolog erkekti ama gormedi hic..Yatarak canım.. Bende bide örtü dw koymadilar göbeğe ultrasonu tutup doktorda alttan katater ile embriyoyu yolluyordu çok sıkıntılı aslında çok üzüldüm o gün mahremiyet yok üstelik kapıyı açık bıraktılar bi ara erkek embriyolog o halde beni gördü.. İnşallah sizinki mahremiyet cercevesinde olur. Diger arkadaslar nasıl geçirdiler o süreci bilgim yok ama
İnşallah sağlıklı ilerler bu defa nasip olur inşallah güzel haberlerini bekliyoruzEwet kimyasal gebelik oldu şimdi elhamdülillah hamileyim ama yarın ikinci kanı vercem bilmiyorum sağlıklımı değilmi rabbim ne çıkarcak karşımıza hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Ne güzel yaa ben eğer bu tutmazsa ki inşallah gerek kalmaz ama ikinci transferimde ısrarcı olcam zaten o an stres altındayiz bide bu şekilde rahatsızlık olunca hicbirseyin tadına varamamstmBenim ilk hemsire gobekten bakti sadece o katateri yerlestirirken tamamen actilar altimi sonra baska seylerde yerleştirdiler sanki ama ondan sonra kocamn siyah bi ortu orttu ortasi delik gibi hisbirsekilde bacagim dahi görünmüyordu embriyolog erkekti ama gormedi hic..
Anladım canım hepimizin hakkında hayırlısıYok inan ki cok rahatsız edici bi ortamdı.. Adana başkent kışla tüp bebek merkezi canım
Belirti olmaz zaten canım mid e bulantı kusma koku hassasiyeti 6. Haftadan sonra başlar genelde boşuna belirti arama test yaptın mı hiçPozitif çıkan kızlar azcik belirti yazın yahuu.
Bugün transferin 8.gunu bende hiç ama hicccc belirti yokk
3.gun çift embriyo koyuldu.
Ama tık yok cocuklardan.
Uyuya kaldılar zaar:) :)
Cok teşekkür ederim inşallahİnşallah sağlıklı ilerler bu defa nasip olur inşallah güzel haberlerini bekliyoruz
Ben daha buraya ilk başlarken merkezi arayıp sordum. Sadece bayan ekiple çalışabiliyor mu dr hanım diye. O da siz önden talep ederseniz, uygulamalarınız ona göre ayarlanıyor dedi. Sonra cerenle konuştum. Gelimce hatırlatın dosyaya ekliyim dedi. Gidince hatırlattımBenim ilk hemsire gobekten bakti sadece o katateri yerlestirirken tamamen actilar altimi sonra baska seylerde yerleştirdiler sanki ama ondan sonra kocamn siyah bi ortu orttu ortasi delik gibi hisbirsekilde bacagim dahi görünmüyordu embriyolog erkekti ama gormedi hic..
İlk değeriniz kaç çıkmıştıCok teşekkür ederim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?