Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

evet vajinal ultrasondaki gibi yatiyrz.spekulum takip karindan ultrasonla rahmi gorunce embriyoyu rahme birakiyorlar.en fazla 5 dk.lik bir islem
Embriyonu gördün mü ultrasonda kuzum. Ben göremedim o ışıltıyı malesef doktor șapadanak koyuverdi içimde kaldı 😊

Yatarak canım.. Bende bide örtü dw koymadilar göbeğe ultrasonu tutup doktorda alttan katater ile embriyoyu yolluyordu çok sıkıntılı aslında çok üzüldüm o gün mahremiyet yok üstelik kapıyı açık bıraktılar bi ara erkek embriyolog o halde beni gördü.. İnşallah sizinki mahremiyet cercevesinde olur. Diger arkadaslar nasıl geçirdiler o süreci bilgim yok ama
O ne ya yuh artık 😠opuda çok dikkatlilerdi umarım bunda da aynı olur 😔

Bugün yine kan verdim 93 den 75 e düştü ama çok yavaş düşüyor değer. Zaten kimyasal olduğunu biliyorum birden sıfırlansaya artık adet olurum bari. Transfer zamanı yaklaşır şimdide bekle bekle adet5 olmam nasıl iştir yaa 😅
Canım adet olmak için sıfırlanması gerekmiyor, ilaçları kestikten 1 hafta 10 güne kadar adet oluyosun, çık yavaş düşüyor beta. Benim düşükten sonra bu ikinci reglim beta hala 16. Seninki daha çabuk sıfırlanır benim beta 2300 lerden 16ya anca düştü

Embriyonu gördün mü ultrasonda kuzum. Ben göremedim o ışıltıyı malesef doktor șapadanak koyuverdi içimde kaldı 😊
Bana doktor gösterdi ekranda, çıkınca da usg fotosunu vermişti. Ama bıraktı beni bebeğim. İkinci transferimde çıkartacam yine ama bu sefer eve getirmicem, dosyamda kalsın, hamileliğim ilerlerse isterim. Öbür türlü çok duygusal oluyorum, fotoğrafa bakıp bakıp ağladım

O ne ya yuh artık 😠opuda çok dikkatlilerdi umarım bunda da aynı olur 😔
Benimde opu da çok dikkatlilerdi hatta anestezi uzmanı erkekti o baş tarafımda duruyordu zaten sadece narkozu verdi örtü de vardı sadece doktor alttaydi. Ama transfer öyle olmadı malesef. İnşallah sizinkinde yine transferdeki gibi yaparlar hatta öyle olmazsa sen doktordan rica et sadece göbeği açıp kasiktan aşağıya örtü koyup gerceklestrsinler canım

Kimyasal değildi benim. Normal gebelik oluşmuştu. Zaten hep karnımı ağrıtıyordu, sanki vücudum bu bebeği istemiyor atmaya çalışıyor gibi hissediyordum. Doktor da zaten sağlıksız gebelikleri vücut atıyor demişti. Mutlaka kromozomsal bir sıkıntı vardır demişti. Ben adetle düşüremedim. 5+3 dü gebelik. Sizin adetle gider büyük ihtimalle kimyasallar kendi düşüyor diye biliyorum.
Benimki de kimyasal değildi, beta 2300lerdeydi kese görmeye gidecektim, kanama ve karın ağrısıyla düşük yaptım. Kürtaj olmadım, doktorum kendikendine düşürürsün işleme sokmayalım seni boşuna demişti,öyle de oldu.

Tatlım soya sağlıklı ama hakikisi hani ata tohum diyorlar ya onlar sağlıklı ülkemizde yok malesef hakikisi.. mesela un da sağlıklı ama ata tohum unlar sağlıklı şimdi herseyin genetigini degstrdiler ondan oldu ya bu kadar kısırlık zaten.. Sen soya dan uzak dur canım
Aynen yicek hersey de var zaten gdo maalesef.. tesekkür ederim canim

Bana doktor gösterdi ekranda, çıkınca da usg fotosunu vermişti. Ama bıraktı beni bebeğim. İkinci transferimde çıkartacam yine ama bu sefer eve getirmicem, dosyamda kalsın, hamileliğim ilerlerse isterim. Öbür türlü çok duygusal oluyorum, fotoğrafa bakıp bakıp ağladım
Rabbim bu defa nasip etsin inşallah canım.. Ultrason resmini bana da verdiler "al bakalım bebeğinin ilk fotoğrafı" diyerekten o an duygulandigimdan ağlıyordum yüzümde hafif bi tebessüm oluşturdu bende.. Bakalım sonucu ne olacak

Kürtaj olunacağına en iyisi oluşmaması. Size de çok geçmiş olsun. Kimyasaldan hemen sonra sağlıklı gebelik elde eden çok tanıdığım var 😊 vücut hamileliği öğreniyormuş sanırım..
Okuduğum kadarı ile beta hcg testin seninde düşük başlayıp artmış. Benimde 7.71 çıktı inşallah artış gösterir

Yatarak canım.. Bende bide örtü dw koymadilar göbeğe ultrasonu tutup doktorda alttan katater ile embriyoyu yolluyordu çok sıkıntılı aslında çok üzüldüm o gün mahremiyet yok üstelik kapıyı açık bıraktılar bi ara erkek embriyolog o halde beni gördü.. İnşallah sizinki mahremiyet cercevesinde olur. Diger arkadaslar nasıl geçirdiler o süreci bilgim yok ama
Hangi hastane canım o nasıl şey öyle ya opuda da transferde de bsteril birşey yapıştırdular üzerinde örtü ile örtü hemşire çol rahat ettim

aslinda cok kolay olmadi benim rahmim arkaya donuk oldugu icin karnima ultrasonu baya bastirdilar
Anladım.. Rahim arkaya dönük olması başka bi zorluk oluşturuyor mu? Kuzenimin de arkaya dönük onun ara kanamasi cok olur bununla alakali mi bilmiyorum ama sizde de oluyor mu öyle?

Back