Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Çokça geçmiş olsun boşver kimseye bişey demek zorunda bile değilsin yat dinlen arkadaşım. Bana da geliyor şimdi değer düştükçe ağrı adet sancısını kaça katlıyor bir anca önce adetle atalım bari.
Ikimizede geçmiş olsun canım atarız Allahın izniyle Rabbim güzel sağlıklı gebelikler nasıp etsin inşallah Rabbim bundan geri koymasın sivastaki bebek olayını gördünmü yeni bu olay kocaman bebeği atmışlar herşeyi ortada garibin günah ya işte Allah bizi bunla sınıyor kimini de öyle sınıyor Allah hayirlisindan versin herşeyin sevdiklerimizle sınamasın

Ikimizede geçmiş olsun canım atarız Allahın izniyle Rabbim güzel sağlıklı gebelikler nasıp etsin inşallah Rabbim bundan geri koymasın sivastaki bebek olayını gördünmü yeni bu olay kocaman bebeği atmışlar herşeyi ortada garibin günah ya işte Allah bizi bunla sınıyor kimini de öyle sınıyor Allah hayirlisindan versin herşeyin sevdiklerimizle sınamasın
Amin inşallah 🙏🏻🌸 hiç duymadım görmedim çok yazık günah nasıl yapabiliyorlar yaa. Öyle işte kimine verdiğiyle kimine vermediğiyle sınarmış ne diyelim Allah'tan gelene boynumuz incedir vardır hayırlısı 🙏🏻🤗

Canım kasık ağrın devam ediyomu bende sürekli var com şiddetli değil amasol kazığımda hep ağrı var bakalım yarın ne cıkıcak inşallah sağlıklı devam ediyor dur hamilelik
Ediyor canım. Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah herşey yolunda gider

Amin inşallah 🙏🏻🌸 hiç duymadım görmedim çok yazık günah nasıl yapabiliyorlar yaa. Öyle işte kimine verdiğiyle kimine vermediğiyle sınarmış ne diyelim Allah'tan gelene boynumuz incedir vardır hayırlısı 🙏🏻🤗
Aynen öyle ❤😊 dünya öyle bir yerki herşey oluyor inşallah 2021 çok güzel bir yıl olur herkes için

Herkesin vücudu aynı tepkiyi vermiyor işte keşke kesin belirtiler olsa desek ki hah tamam oldu. 😊
Keske canim cok haklisin😕 Ben öncekini de tam hatirlamiyorum gecmis zaman insan unutuyor tek hatirladigim 6. ya da 7. gün kasiklarimdaki cekilme hissiydi

Kizlar soya sosu hakkinda ne düsünüyorsunuz peki Transfer sonrasi tüketilebilir mi? Ben cok seviyorum cok da sIk kullanirim yemeklerde

Kizlar soya sosu hakkinda ne düsünüyorsunuz peki Transfer sonrasi tüketilebilir mi? Ben cok seviyorum cok da sIk kullanirim yemeklerde
Gdosuz soya sosu yok piyasada malesef.. Bende kullanıyordum attim çöpe. Soya sosu fazlası insanda gen mutasyonuna uğratıyor kullanmasan daha iyi mısır da aynı şekilde..

Sizde de hiç anne olamiycam duygusu var mı? Etrafımdakiler bana çok kızıyor böyle hissettiğim için. Sanki anne olabilmek için yeterli değilmişim gibi hissediyorum sanki bedenim yarım.. Halbuki tahlillerim güzel pko dışında birseyim yok. Niye böyleyim bilmiyorum. Bi ben miyim böyle düşünen 🙄 yine de ümidimi kesmiyorum
Bende hep öle düşünürdüm geçen transferimde hamile kalomca bi sevindim hiç sorunum oömadığı halde demek olabiliyomuş diye bile sevindim

Gdosuz soya sosu yok piyasada malesef.. Bende kullanıyordum attim çöpe. Soya sosu fazlası insanda gen mutasyonuna uğratıyor kullanmasan daha iyi mısır da aynı şekilde..
Hic bilmiyordum canim aksine saglikli diye biliyordum. Soyanin kendisi saglikli sanirim ama soya sosu degil o zaman.. Ben haftada 2-3 bolca kullanirim yemeklerde 😕

Kızlar transfer anında muayenedeki gibi mi pozisyon alıyoruz yoksa opudaki gibi tamamen yatarak mı duruyoruz?Yarın transfer var aklıma türlü türlü soruşar geliyor 😂😂

Hic bilmiyordum canim aksine saglikli diye biliyordum. Soyanin kendisi saglikli sanirim ama soya sosu degil o zaman.. Ben haftada 2-3 bolca kullanirim yemeklerde 😕
Tatlım soya sağlıklı ama hakikisi hani ata tohum diyorlar ya onlar sağlıklı ülkemizde yok malesef hakikisi.. mesela un da sağlıklı ama ata tohum unlar sağlıklı şimdi herseyin genetigini degstrdiler ondan oldu ya bu kadar kısırlık zaten.. Sen soya dan uzak dur canım

Kızlar transfer anında muayenedeki gibi mi pozisyon alıyoruz yoksa opudaki gibi tamamen yatarak mı duruyoruz?Yarın transfer var aklıma türlü türlü soruşar geliyor 😂😂
Yatarak canım.. Bende bide örtü dw koymadilar göbeğe ultrasonu tutup doktorda alttan katater ile embriyoyu yolluyordu çok sıkıntılı aslında çok üzüldüm o gün mahremiyet yok üstelik kapıyı açık bıraktılar bi ara erkek embriyolog o halde beni gördü.. İnşallah sizinki mahremiyet cercevesinde olur. Diger arkadaslar nasıl geçirdiler o süreci bilgim yok ama

Back