Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Okuduğum kadarı ile beta hcg testin seninde düşük başlayıp artmış. Benimde 7.71 çıktı inşallah artış gösterir
Evet benim de test günümde 6 çıkmıştı. Sonra arttı ama doktor değerin düşük başlamış olması sebebiyle ümitli değildi. Büyük ihtimalle sağlıksız gebelik demişti ve öyle de olmuştu. İnşallah seninki sağlıklı ilerler, benimkinden farklı olur🙏 Ancak çok ümitlenmemeni tavsiye ederim ☹️

Benimki de kimyasal değildi, beta 2300lerdeydi kese görmeye gidecektim, kanama ve karın ağrısıyla düşük yaptım. Kürtaj olmadım, doktorum kendikendine düşürürsün işleme sokmayalım seni boşuna demişti,öyle de oldu.
Aynısı olmuş bize o zaman. Ben düşürememiştim. Doktor almazsak seni zehirleyebilir demişti. İki gün sonra bilinci kapalı gelmeni istemeyiz dedi, korkmuştum baya

Evet benim de test günümde 6 çıkmıştı. Sonra arttı ama doktor değerin düşük başlamış olması sebebiyle ümitli değildi. Büyük ihtimalle sağlıksız gebelik demişti ve öyle de olmuştu. İnşallah seninki sağlıklı ilerler, benimkinden farklı olur🙏 Ancak çok ümitlenmemeni tavsiye ederim ☹️
Anladım canım hakkımızda hayırlısı artık elden dua dışında bişey gelmiyor. İnşallah bir mucize gerçekleşir

ikinci tranferini olacak arkadaşlar, süreç nasıl devam ediyor,hangi ilaçları kullanıyorsunuz, adetin kaçıncı günü transfer olacaksınız,hormon değerlerinize bakıldı mı tekrardan,bilgi veriri misiniz.

Aynısı olmuş bize o zaman. Ben düşürememiştim. Doktor almazsak seni zehirleyebilir demişti. İki gün sonra bilinci kapalı gelmeni istemeyiz dedi, korkmuştum baya
çok yıpratıcı yaa, kimseye yaşatmasın Allah. kolay olmadı aslında 2 güne bir kan verdim dış gebelikten şüphelendiler ilk önce çünkü. sonra normal düşük yaptığım anlaşıldı.ikinci transferimi bekliyorum,hormonlar altüst olmuş tabi, bu ay transfer olacaktı ama 1 ay daha uzadı şimdilik. sen ne zaman başlayacaksın ikinci transfere

Yatarak canım.. Bende bide örtü dw koymadilar göbeğe ultrasonu tutup doktorda alttan katater ile embriyoyu yolluyordu çok sıkıntılı aslında çok üzüldüm o gün mahremiyet yok üstelik kapıyı açık bıraktılar bi ara erkek embriyolog o halde beni gördü.. İnşallah sizinki mahremiyet cercevesinde olur. Diger arkadaslar nasıl geçirdiler o süreci bilgim yok ama
Benim ilk hemsire gobekten bakti sadece o katateri yerlestirirken tamamen actilar altimi sonra baska seylerde yerleştirdiler sanki ama ondan sonra kocamn siyah bi ortu orttu ortasi delik gibi hisbirsekilde bacagim dahi görünmüyordu embriyolog erkekti ama gormedi hic..

Ewet kimyasal gebelik oldu şimdi elhamdülillah hamileyim ama yarın ikinci kanı vercem bilmiyorum sağlıklımı değilmi rabbim ne çıkarcak karşımıza hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
İnşallah sağlıklı ilerler bu defa nasip olur inşallah güzel haberlerini bekliyoruz 🤲🤲

Benim ilk hemsire gobekten bakti sadece o katateri yerlestirirken tamamen actilar altimi sonra baska seylerde yerleştirdiler sanki ama ondan sonra kocamn siyah bi ortu orttu ortasi delik gibi hisbirsekilde bacagim dahi görünmüyordu embriyolog erkekti ama gormedi hic..
Ne güzel yaa ben eğer bu tutmazsa ki inşallah gerek kalmaz ama ikinci transferimde ısrarcı olcam zaten o an stres altındayiz bide bu şekilde rahatsızlık olunca hicbirseyin tadına varamamstm

Pozitif çıkan kızlar azcik belirti yazın yahuu.
Bugün transferin 8.gunu bende hiç ama hicccc belirti yokk :KK43:
3.gun çift embriyo koyuldu.
Ama tık yok cocuklardan.
Uyuya kaldılar zaar:) :)
Belirti olmaz zaten canım mid e bulantı kusma koku hassasiyeti 6. Haftadan sonra başlar genelde boşuna belirti arama test yaptın mı hiç

Ben daha buraya ilk başlarken merkezi arayıp sordum. Sadece bayan ekiple çalışabiliyor mu dr hanım diye. O da siz önden talep ederseniz, uygulamalarınız ona göre ayarlanıyor dedi. Sonra cerenle konuştum. Gelimce hatırlatın dosyaya ekliyim dedi. Gidince hatırlattım 🤓

Back