Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Ben burda Bülent hocanın hastası olup negatifi görene rastlamadım. Mutlaka vardır ama benim enerjim bu yönde diyelim yani senin için de oldu bu iş gibi hissediyorum, idrarda bile çift çizgi çıktıysa mutlaka vardır ve kanda zaten çıkar diye biliyorum. Sadece sabır taşı olduk beklemekten başka çare yok

Canımm, umarım gerçekleşir son gördüğün rüya, hayırlara vesile olsun. Ben de transferden sonra rüyamda gördüm kız bebek emziriyodum, mememi ısırıp acıttı, o acıyla uyandım, sonrasında da düşük oldu zaten, düşük olmasaydı bebeğim kız olacaktı diye geçiyor içimden hep hayırlısı olsun, kız erkek farketmez, sağsalim doğsunlar tek istediğimiz o

Acaba bölünüp tek yumurta ikizi olabilir mi
Evet sağolsun burda arkadaşlar hep o yönde yorum yaptı ben ilk kez burdan öğrendim böyle bir ihtimali. Ama tabi en kötüyü düşünüp acaba boş gebelik kimyasal gebelik vs var mıdır diye de araştırıyorum. Sanırım dış gebelikte de bu kadar çok yükselebiliyormuş ama çok çok minik de olsa keseyi görmüştük..

Bence durabilirsin bişi kalmadı. Sağlık ocağında hemsireyim. Aslında istesem burda kan verebilirim. Ama sonucu doktorumdan öğrenmek ıstiyorum
Dimi benimde normalde bugün adet günüm adet olsa sam umutlanabilirim die düşünüyorum ama bir yandanda pregastan fitile duphaston kullanıyorum onlar geçikme yapar mı acaba

Edoşum ya Allah razı olsun canım. Çok haklısın beterin beteri var. 1 aydan bişey olmaz

Keseyi gördüyseniz dış gebelik değildir canım,annesinin rahmine tutunan küçücük minicik bir bebektir içini ferah tut, değerin güzel, bir dahaki kontrole görürsün bebişini de, biraz nazlı oluyor bazı minikler

Allah razı olsun Yaaa böyle diyince çok mutlu oldum inşallah rüyam çıkarda isimleri koyabilirim ben de hepinize dua ediyorum boş kucak kalmasın inşallah Allah yüzümüze baksın
Amiiinnn sen de 3 adet beklemen gerekirse hiiiiçç canını sıkma. Bu arada psikolojik olarak toparlarsın. Acaba hamile miyim diye diye yıllarımız geçti. Iki ay en azından rahat rahat hareket edersin şüphe duymadan. Insan o arada cok dinleniyor gercekten

Umarım öyledir çok teşekkürler. Zaten vajinal baktığında gördü onu da, muhtemelen transfere göre 4+4 te gittiğim için ama burda hep beta 2000-2500 üzerindeyken kese hatta bazen kalp atışı duyuluyor diye okumuştum. Biraz o yüzden korktum açıkçası. Benim betam 7300lerde iken kese çapı 5 mm idi, çok küçük 5 haftaya göre

Bulent hocayı sosyal medyadan takip ediyorum zaten adam her paylaşımda bizde ilk deneme sonuç pozitif diyor. Kanmayacam dedim transfer günü embriyolog geldi işlem sonrasi kesin gebesiniz dedi kanmayacam dedim. Idrarda pozitifi gördüm hala kanmayacam diyorum bakalım ne zaman ikna olcam

Normal canım hemen görmemen, merak etme görürsün o değere

Gebelik alışı ne oluyor canım?
Transferden 5 gün önce kendi hazırladıkları özel bir solüsyonla rahmimin içini yıkadılar 10 saniye falan sürdü. Transfer olur gibi aynı yerde yaptılar, spekulumu takıp içini kateter ile yıkadılar sonrasında 15 dk dinlendirdiler. Basit ve anestezi gerektirmeyen bir işlem. Transferin provası oldu dediler hatta

İlk kez duyuyorum canım, peki getirisi nedir bu işlemin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…