- 18 Kasım 2020
- 6.455
- 8.009
- 128
- 34
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #12.201
Sende haklısın ama inşallah çok güzel ilerler bu zamanda vardır Bi hikmeti hem yapıştırmışlardıYok kız sevinemedim ki test doğru mu artış gösterecek mi kese gözükecek mi bilmiyoruz şimdilik tutmus gibi gözüküyor sadece
Amiiinnn inşallah hocamRabbim biz tüp bebek anneleri başta, isteyen, bu yolda emek, para harcayan herkese sağlıklı, hayırlı, aklı basında evlatlar nasip etsin inşallahbana da kese görüp kalp atışı duymayı, sonrasında da kucağıma almayı nasip etsin
O kadın benim canımÇok haklısın canım,burada okumuştum bir kadın yumurta toplama öncesi olmuş anestezisiz toplamışlar yumurtaları. Varsın bi ay sonra olsun transfer. Ki regl olunca gel demiş zaten doktor o kadar bile sürmez. Allahtan transfer sonrası da olmadı. Onun stresi bambaşka olurdu. Şimdi kafan da rahattır o açıdan.
Ya ne kadar da dikkat ediyormuşsunuz halbuki, iyileştikçe yaz mutlaka canım bi yakınımın haberini almış gibi üzüldüm. Bol bol dua ediyorum senin için.
Mutlaka haber verecem zaten kan testini sırf şu yapıştırıcı hikayesine merakla bekliyorumSende haklısın ama inşallah çok güzel ilerler bu zamanda vardır Bi hikmeti hem yapıştırmışlardıdiğer transferde sorucam benimkini de yapıştırsınlar senşn kan falan belli olsun takipteyim seni
Canım idrar testini at biz de bakalımMutlaka haber verecem zaten kan testini sırf şu yapıştırıcı hikayesine merakla bekliyorumzaten iş yapıştırıcıdaysa benim bebelerin ikisi de tutmuştur onu da inşallah kese görürsem söyleyecem
Canım ben bir kere hamile kaldım adet olacakmış gibi ağrım olmustu meğer yerleşme agrısıymıs göğüslerimde çok şişmişti ve ağrıyorduYani adet dönemin de olduğum için ağrılar normaldir diyorum. Tek fark her adette göğüslerim çok ağrı yapardı. Bunda sedece şişlik var ağrı hafif hatta yok denecek kadar az.
Ayy evet sendin canım hatırladımO kadın benim canım
Öyle düşünme canım 2 sonrası önemli doktor sana 2 gün sonra tekrar kan ver diyecekOlmadı galiba kızlar değer 7.71 çıktı haber bekliyorum artık
Valla öyle canım ben tedaviye başladığımda korona olmuşum belim çok şiddetli ağrıyor ben zannediyorum iğnelerden sonra dayanamadım doktora sordum iğnelerden olur ama suan çok erken olmaması gerek dedi ben hala korona ihtimalini düşünmedim tabi bas ağrısını da hormonlardan diye düşündüm opu günü tam giricem testiniz pozitif dediler inanamadım ben transferi bile anestezili oldum çok korkarım ama opuya o şekilde girdim dediğin gibi bebiş inşallah benim gibi mücadele eder zaten 4 yumurtadan tek döllenen o oldu bakalımAyy evet sendin canım hatırladımbizdeki azim oldukça korona filan vız geliyor inşallah bebiş de annesine çeker de güzelce büyür
Yok canım ben öyle meraktan sordum da merkeze henüz gidemedim il dışı olduğu için. Bugün tekrar kan vericem düşüşü iyice görmek istiyormuş doktor. Hemşireye görüştük hep bugün doktorun kendisi görüşecekmiş benimle. Kimyasal gebelik olmuş ilaçları bırakalı 2. Günüm hala adet olamadım sancılı olur dedi sökülüp atılacakmış kendiliğinden. Ama benim transfer hemen başlamıyor 2. Ya da 3. Adet dedi ocağın ortasını bulacak yaniUkaderU canımnyeni gördüm kusura bakma bakamadım hiçbirşeye anca toparlıyorum dondurulmuş transferine ben kadar alıyorlar ben de bilmiyorum sordum telde bilgi veremiyoruz dediler haftaya Perşembe doktorla görüşmemiz var iç dökmece ona sorarım belki de öğrendin sen ama ?
Ay hadi inşallah kız ikizin olurMutlaka haber verecem zaten kan testini sırf şu yapıştırıcı hikayesine merakla bekliyorumzaten iş yapıştırıcıdaysa benim bebelerin ikisi de tutmuştur onu da inşallah kese görürsem söyleyecem
Yok değil pazartesi ama yarın yaptırım diyorum zaman geçmiyorSeninle aynı gündük canik ben de hiç test yapmadımKan verme günün yarin mııı??
Kaçıncı günün ki bugün? 5 in üstünde olduğu için ümidini kaybetme benceOlmadı galiba kızlar değer 7.71 çıktı haber bekliyorum artık
Kimyasal olmuş ozaman canım israr testinde görmüşmüydünOlmadı galiba kızlar değer 7.71 çıktı haber bekliyorum artık
Kaçıncı günündüOlmadı galiba kızlar değer 7.71 çıktı haber bekliyorum artık
Hadi bakalim hayırlı haberlerini alalım inşallah. Ben pazartesi yaptiracagim.Yok değil pazartesi ama yarın yaptırım diyorum zaman geçmiyor
Ay ikiz kızın olsun okudum bi heyecanlandımAy hadi inşallah kız ikizin olursende ilk denemede tüm olanaklar kullanılmış maşallah bana 2 embriyo bile vermediler ben şimdiki transferde alıcam 2 liyi zaten başka da yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?