- 17 Ağustos 2019
- 7.503
- 8.194
- 198
- 29
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #12.161
8. Gün mü bugun idrar testi yaptın mıEvet canım ilki korunmayı bıraktığım ay olmuştu 2. Olmuyor 19unda transfer oldum bakalım
KesinlikleDemi ben de öyle düşündümçaktırmadım ama hihihi
Ocak grubunda ben de varım biz başı çekiyozHazirlamistim kendimi ertelemeye. O yüzden cok sorun yaşamadım. Aynen ben de ocakçılarla heyecanlanırım napim
Test gününe kadar koyulaşmasını takip edeyim diyorumCanım bebiş seninle o zman
Beklediğimiz bir seydi ama belirti vermeden acil ameliyat denmesi hepimizde şok etkisi yarattı tabi. Şimdilik dua ediyoruz.Canım benim iyi yapmışsın çok sevindim o minnoş çizgiyi görmene, sağlıkla ilerler inşallah..bende aynı şekilde şuana kadar, bugün iyiyim yoksa gaz doluydum patlıcaktım kaç gündür 5. Gün embriyosu canım 2 adet, 1 iyi kalitede diğeri de gelişimi yavaş demişti. Seninkisi canım 5. Gün mü? Annen adına da çok üzgünüm canım, tekrarlaması yıkmıştır hepinizi, allah şifasını versin tez zamanda inşallah
Çok sevindim yaaa ben senden çok umutluydum şimdi sıra kanda onda da yüksek yğksek artış gösterir inşallah hadi gözün aydın sana moral olmuşturKızlar dayanamayıp test yaptım. 6.günüm erken gebelik testinde silik çıktı. Sevineceğimi sanmıştım ama test yanlıştır belki diye beklemeye devam
Ne gerek var ki canım çıkmış işte test günü de kesinleşir inşallahTest gününe kadar koyulaşmasını takip edeyim diyorum
Yok canım cesaretim yok yarın direk kan verim diyorum8. Gün mü bugun idrar testi yaptın mı
Transferden sonraki 2.gunum bugun hicbirsey hissetmiyourm boslukta gibiyim ne bi agri ne bi siskinlik sadece hafif gaz var karnimdaKızlar transfer sonrası 3 gün dolu dolu bitti. 3 gündür hafif bel ağrısı karnımda bi şişlik falan vardı. Ama şuanda kuş gibiyiiim ne bi ağrı sızı ne bi şişlik. Sizde de böyle oldu mu?
Yok kız sevinemedim ki test doğru mu artış gösterecek mi kese gözükecek mi bilmiyoruz şimdilik tutmus gibi gözüküyor sadeceÇok sevindim yaaa ben senden çok umutluydum şimdi sıra kanda onda da yüksek yğksek artış gösterir inşallah hadi gözün aydın sana moral olmuştur
Ne bileyim beni tatmin etmedi sanki çizginin koyuluğuNe gerek var ki canım çıkmış işte test günü de kesinleşir inşallah
Rabbim kimseye yasatmasin kendinize cok dikkat edin kizlar babam oldugunde yasadigim aciyi yasasim .. ben bu aciyi nerden taniyorum dedim babam geldi aklimaÇok üzüldüm yaaainsan ne diyeceğini ne düşüneceğini şaşırıyor Başıma gelme ihtimalini düşünmek bile istemiyorum
Şimdi gördüm bunu.Anne benim hassas yerim benimki de çok badire atlattı hep ben baktım hep tektik.Allah yardımcınız olsun.Bebek haberi de geldi inşallah 2.mutluluğu da annenizden duyarsınızKızlar annemin beyninde tümör vardı 10 yıl önce ameliyat olmuştu. Bugün doktor kontrolune gitti tümorü büyümüş haftaya tekrar ameliyat olacakmış. Naparım bu süreçte nasıl destek olurum ona? Tüp bebeği de bilmiyorlar
Allah razı olsun inşallah her şey yolunda gider de annem torunlarını kucagına alırŞimdi gördüm bunu.Anne benim hassas yerim benimki de çok badire atlattı hep ben baktım hep tektik.Allah yardımcınız olsun.Bebek haberi de geldi inşallah 2.mutluluğu da annenizden duyarsınızGerçekten gönülden tüm dualarım sizinle
Çok sevindim canım, tebrik ederimTest gününe kadar koyulaşmasını takip edeyim diyorum
Çok heyecanlı hadi hayırlısı canım inşallah tutunabilir bebişlerimizTransferden sonraki 2.gunum bugun hicbirsey hissetmiyourm boslukta gibiyim ne bi agri ne bi siskinlik sadece hafif gaz var karnimda
Evet canım umarım tutunurlarBeklediğimiz bir seydi ama belirti vermeden acil ameliyat denmesi hepimizde şok etkisi yarattı tabi. Şimdilik dua ediyoruz.
Benimki de çift 5.gün embriyosu. Hadi inşallah bebişler geliyor belirtilerimiz birbirine cok benziyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?