Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

kofi çok çok geçmiş olsun canım .bir de bu aktarın amh düşük olanlara da faydası var mı gerçekten

yazdıklarını okudum ama tam çözemedim arada makara kukara da geçmiş ya :)

Beklediğimiz bir seydi ama belirti vermeden acil ameliyat denmesi hepimizde şok etkisi yarattı tabi. Şimdilik dua ediyoruz.
Benimki de çift 5.gün embriyosu. Hadi inşallah bebişler geliyor belirtilerimiz birbirine cok benziyor

Kızlar dayanamayıp test yaptım. 6.günüm erken gebelik testinde silik çıktı. Sevineceğimi sanmıştım ama test yanlıştır belki diye beklemeye devam
Çok sevindim yaaa ben senden çok umutluydum şimdi sıra kanda onda da yüksek yğksek artış gösterir inşallah hadi gözün aydın sana moral olmuştur

Kızlar transfer sonrası 3 gün dolu dolu bitti. 3 gündür hafif bel ağrısı karnımda bi şişlik falan vardı. Ama şuanda kuş gibiyiiim ne bi ağrı sızı ne bi şişlik. Sizde de böyle oldu mu?
Transferden sonraki 2.gunum bugun hicbirsey hissetmiyourm boslukta gibiyim ne bi agri ne bi siskinlik sadece hafif gaz var karnimda

Çok sevindim yaaa ben senden çok umutluydum şimdi sıra kanda onda da yüksek yğksek artış gösterir inşallah hadi gözün aydın sana moral olmuştur
Yok kız sevinemedim ki test doğru mu artış gösterecek mi kese gözükecek mi bilmiyoruz şimdilik tutmus gibi gözüküyor sadece

Çok üzüldüm yaaa insan ne diyeceğini ne düşüneceğini şaşırıyor Başıma gelme ihtimalini düşünmek bile istemiyorum
Rabbim kimseye yasatmasin kendinize cok dikkat edin kizlar babam oldugunde yasadigim aciyi yasasim .. ben bu aciyi nerden taniyorum dedim babam geldi aklima

Şimdi gördüm bunu.Anne benim hassas yerim benimki de çok badire atlattı hep ben baktım hep tektik.Allah yardımcınız olsun.Bebek haberi de geldi inşallah 2.mutluluğu da annenizden duyarsınız Gerçekten gönülden tüm dualarım sizinle

Allah razı olsun inşallah her şey yolunda gider de annem torunlarını kucagına alır

Beklediğimiz bir seydi ama belirti vermeden acil ameliyat denmesi hepimizde şok etkisi yarattı tabi. Şimdilik dua ediyoruz.
Benimki de çift 5.gün embriyosu. Hadi inşallah bebişler geliyor belirtilerimiz birbirine cok benziyor
Evet canım umarım tutunurlar

Çöp konteynırına atılmış bir bebek daha bunu yapan ahlaksızlar bizim şu yazdıklarımızı okusa ,bir can dünyaya getirmek için ne çabalar harcadığımızı bilse keşke belki vicdana gelirler. Çok üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…