- Konu Sahibi pembiss123
-
- #12.021
Çok sag ol canımTabiki cikar keciboynuzu kürü saracoglu yazarsan cikar propolis hakiki yiyecek sabahlari balla karistiradabilir normalde yiyebilir(tam hatirlamiyorum ne kadar yenildigini ama alinan yere sorulabilir) e vitamini evicap 200 kullanabilir saracoğlu videolarinda acikliyor nasil olacagini
Aa ciddi misinBiz onları çok denedik canım. En kestirmesi ne biliyo musun? Pendik yanıklar baharatı ara durumunuzdan bahset. Eşinin tahlillerini gönder. Senin amh için de ürün gönderir, eşine de gönderir. 1 ayda bizim morfoloji 2'den 3'e cıktı. Ama eşim istikrarlı olmadı. Ürün bittiği gibi yeniden tahlil verip onlara yollaması gerekiyordu. Sistemleri bu. Ot falan da yollamıyolar. Israrla tavsiye ederim. Bülent hoca bile sordu bize orayı. Ne verdiler diye de sordu. Eşime de dedi ki, orasıyla devam edebilirsin. Ben takibini yaparım. Biz devam etmedik eşim eringen olduğundan
Canım belki aralıga yetisirsinDr'a msj yolladim. Karantinadan sonraki adetinle gel dedi
Canım benimde 3.gün emrbriyosu 2 tane biri iyi biri orta kalite dedilerBen 7. Günde başladım canım teste. İlk transferimde tüm pozitif belirtilerini yaşamıştım ama idrar testi yapmamıştım tutmuştum kendimi, sonrada kanda negatifi görünce kahrolmuştum. Şimdi idrar testine başladım. Erken ama farkındayım. Bugün transferden sonra 9. Günüm ve bugünde normal gebelik testinde bir şey çıkmadı canım.
Benim 2 tane iyi kalitede 3. Gün embriyosu. Senin?
İnşallah en güzel sonuçlarla gel dualarım hem seninle hem tüm arkadaslarımlaKızlar duanıza talibim yarın test vericeğim hamile kimin duası kabul olur bilinmez. İnşallah güzel haberle dönerim
Teşekkür ederim canım Allah razı olsunİnşallah en güzel sonuçlarla gel dualarım hem seninle hem tüm arkadaslarımla
Sende üzülme canım ben erken olduğunu bile bile yaptım. Bence bizimki 3. Gün olduğu için 11. Günden sonra belki çıkma ihtimali var diye düşünüyorum. Bazılarında erkenden çıkıyormuş işte bende belki onlardanımdır dedim ama değilmişim diye düşünüyorum. Umarım pozitifi görürüzCanım benimde 3.gün emrbriyosu 2 tane biri iyi biri orta kalite dediler
Transferden 6 gün sonra test yaptım idrarda negatifi gördüm
Evet iyiydim gece olunca coşuyoÇok geçmiş olsun canım, biraz daha iyiymişsin diğer yazdıklarını okudum. İnşallah bir an önce sağlığına kavuşursun
Bahçeci umutCanım sen hangi hastane doktora gidiyordun
Amin canım inşallahh sen de bizi haberdar et işe yarıcak mı diyeAnladım canım. İnsallah bir an önce pozitifi alırsın
Evet bizde yeni başlayacağız kullanmaya
İlaca da başlamışsın, bi haftaya inşallah bir şeyin kalmaz bize de kızlaar ben iyileştim covid mi büyük ben mi heyyt bee yazarsınEvet iyiydim gece olunca coşuyosağol kuşum eksik olma
Soranlara oralı buralıyım de geçsoruna cok guldum. benim karisik aslen karadeniz, dogma buyume ic anadolu ama cerkezim ve yillardir yurt disinda yasiyorum yani diycem o ki benim ne oldugum belli degil
ona guldum zatenSoranlara oralı buralıyım de geçşive yaptın ya ondan sordum. Ama hiçbir memleketinle alakası yok yaptığın şivenin. Memleket meselen az karışıktı, bide alakasız şive ekledin tam çorba oldu
Nasil atcakmış damar? Söyle de biz de bilekyabanci bi arkadasim bileginde ki damarin atsina gore anliyor, biride yuzune bakinca. bi arkadasima sen test yap dedi pozitif cikmisti. daha neler var bilmedigimiz ben ayakta uyuyorum
Sağol çilekli magnolyam Allah razı olsunAA çok geçmiş olsun canım benim umarım rahatça atlatırsın önce sağlık. Sana bolca şifa diliyorum
Amin inşallah iyi olsun daAllah yardımcın olsun kardeşim sana da annenede ferahlık versin
Hayatım adam kandırmacalar işte napıcaksın. Sosyal medya hesaplarına da bak. Saraçoğlu da ziyaret etmiş dükkanlarını. Dükkan dediğime bakma eşime bi saray iksiri yolladılar, şişesi kabı falan fabrikasyon işi. Kendilerinin. Yapiyolar birşeyler. Icindekileri sordu bülent hoca. Bi cüce palmiye kalmış aklımda. Adama onu dedimAa ciddi misinvay bu bilgi çok güzel oldu canım. Hemen bakıcam bu arada merkezle sorunlardan sorunlara koşuyorum eşim devam edelim derken o bile artık merkez değiştirelim dedi. Sözle yeni tedavi anlaticaklardi dosyaya bile bakmamış, standard tedavi öneriyor, Allahım sabır ver
Vaktinde gelirse 14 aralık. Mümkün değil yetişmez. Erken gelirse olur bakCanım belki aralıga yetisirsinne zaman adetin ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?