Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

bilmirem bacim bilmirem 😂 biz gaz sancisindan suphelenirken koca bebegi hissetmeyen kadin rahatligindan istiyorum :KK70: :KK70:
Millet kirpiklerine bakıyo hamile miyim diye 😁 Burdaki arkadaşlar da bişey hissetmiyorum tutmadı galiba diyo. Kadının yumurta kapıya dayanmış, hala hissetmiyor 😅

Yaa cok gecmis olsun canim sağlığın herseyden onemli insallah bunu atlatirsin guzelce diger aya olur 😑😑nerden nasil kaptiniz
Inan opudan sonra hiç evden çıkmadım. Eşimden geldi mümkün. Spor sevdası bitmiyor 😑 ordan kapmıştır diye düşünüyorum. Çünkü orda maskesiz. Onun dışında çok dikkat ediyor herşeyine

Benim de transfer iptal 😶 covid testim pozitif çıktı. Darısı gebelik testinin başına 😅
Çok geçmiş olsun canım, biraz daha iyiymişsin diğer yazdıklarını okudum. İnşallah bir an önce sağlığına kavuşursun😊

Inan opudan sonra hiç evden çıkmadım. Eşimden geldi mümkün. Spor sevdası bitmiyor 😑 ordan kapmıştır diye düşünüyorum. Çünkü orda maskesiz. Onun dışında çok dikkat ediyor herşeyine
Ya iste nerden gelecegi belli olmuyor inslalah saglikla tahribat vermeden atlatirsin biran once 🤲🤲🤲

Millet kirpiklerine bakıyo hamile miyim diye 😁 Burdaki arkadaşlar da bişey hissetmiyorum tutmadı galiba diyo. Kadının yumurta kapıya dayanmış, hala hissetmiyor 😅
yabanci bi arkadasim bileginde ki damarin atsina gore anliyor, biride yuzune bakinca. bi arkadasima sen test yap dedi pozitif cikmisti. daha neler var bilmedigimiz ben ayakta uyuyorum :uykucu:

Kizlar aranızda pgt ngs yaptıran varmı sonuç alabildinizmi neden isteniyor acaba yapılması gerektigine inaniyormusunuz

Back